Romanii din strainatate si alegerile
Raspunsuri - Pagina 6
Eliza5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doruletz Nu numai ca romanii din strainatate au dreptul sa voteze dar, mai mult, ei au votat tot timpul "corect"... |
doruletz.. iarta-ma dar nu ma pot impiedica sa nu zambesc.
inteleg ca exista doua moduri de a vota: unul corect, si unul incorect.
iar pentru ca noi astia dezinformatii sa stim care este modul corect, ar trebui sa ii intrebam pe cei din diaspora, cei care cu siguranta sunt mult mai conectati la realitatile "corecte" ale Romaniei.
am inteles bine?
Intr-adevar... profund gandit, frumos si obiectiv argumentat. Mai ales obiectiv
Eliza5 spune:
citat din mesajul lui doruletz 1) ca in 2009 alianta PNL cu mafia securista PSD e o miscare "geniala" |
te rog pune degetul acolo unde un simpatizant liberal a afirmat ca aceasta asta o miscare "geniala".
Asta ca sa nu raman cu impresia ca toata argumentatia ta e bazata pe ... cum sa ii spun elegant... distorsionarea adevarului.
sirimie spune:
citat din mesajul lui doruletz Insa adevaratele motivatii ale acestui apel securist la "liniste" sunt foarte vizibile din strainatate, nimeni nu se mai lasa prostit: Un articol excelent a aparut acum cateva saptamani in le Monde: www.hotnews.ro/stiri-politic-6394982-monde-oameni-legati-fostul-regim-comunist-conduc-astazi-romania.htm" target="_blank">Otrava din vene , din pacate trecut aproape neobservat de "presa" libera |
Ai dreptate in mare masura. Dar e dreptatea de pe partea lui Basescu Ca doar si Basescu s-a aliat in 2008 cu dusmanii poporului din PSD si acum si-a dat el seama ca a gresit si schimba placa Gasesti argumente la orice de pe orice parte, depinde numai cum te uiti.
As zice despre articolul ala ca e adevarat si ca il include si pe Basescu printre fostii comunisti. De fapt eu cred ca asta e o mare problema pentru clasa politica de la noi, cei care decid sint fosti comunisti santajabili si cei tineri trebuie sa le semene daca vor sa acceada la functii. Am si scris intr-o postare mai veche, s-a discutat despre articolul asta si aici nu a fost chiar neobservat.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
sirimie spune:
Ca tot veni vorba de comunisti, apar www.pesurse.ro/2009/11/hehehe-cine-a-condamnat-comunismul-.html" target="_blank">aici niste declaratii de iubire ale lui Basescu in 1985
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
conchita spune:
memoria scurta si selectiva, ce face ea din om.
cine reciteste mesajul meu de dinainte, poate sa inteleaga mesajul meu de-acum ca nu e deloc partizan pro-geoana sau mai stiu eu cine. ci e anti-fesene, din care au facut parte papusicile astea reciclate de acum pe care publicul avid de circ politic si de adrenalina electorala le impopotoneaza cu trecut glorios. basescu nu e mai breaz decat geoana, iar "realizariliiii care este" pe plan international nu i se datoreaza.
fapte anti-basescu?
acum, sa ma scuzati ca io nu port valul pe figura, dar daca geoana a fost securistus comunalis, imi inchipui ca basescu a trebuit sa fie cel putin coloneus exceptionalus asa incat sa devina seful Navrom din Belgia taman in '89. a dracu' revolutie, i-a stricat planurile de cariera, iar el a fost comunist doar din interese parveniste, asa cum a fost si fesenist.
ca ministru al transporturilor din '91, doar s-a jucat de-a trenuletele si autobuzele cu minerii. si a pierdut flota ca a scos dopul la cada cand se juca cu barcutele la baie si ups, ce sa vezi, a ramas doar comisionul din prapaditele de ele. tot de dragul carierei, nicidecum din convingere sau idealuri inalte s-a aflat musiu basescu in situatiile astea compromitatoare si aducatoare de coruptie. ajungi sa crezi, privindu-i candoarea cu care recunoaste ca mereu a mintit ca sa-si atinga scopurile, ca el e victima contextului, niciodata cauza. si ca scopul lui suveran e sa ajunga in rai, pe post de cal troian, dar se pare ca e doar la stadiul de magarul lui buridan, pe la portile iadului, ca nici aia nu-l primesc - s-ar putea sa-l vanda si pe necuratul pe un pumn de arginti. asa cum l-a vandut pe roman pe-un scaun de parlamentar, s-a gudurat pe langa stolojan pana i-a distrus credibilitatea astuia, ca o pelagra care impute absolut orice atinge. ura contra lui ciorbea, pe care l-a terminat politic, asa e, l-a dat de gol - basescu e doar un maimutoi badaran, mediocru si rau, cu istetimea maidanului care, daca nu poate sa stea la masa cu regii, trebuie sa le scuipe in farfurie. care daca nu poate avea creierul unui stolojan, trebuie sa-l impinga in ridicol.
care trebuie sa-si faca loc cu pumnii si picioarele, ca un bully otravit cu propriul venin.
are pe constiinta fro 50 de mii de catei eutanasiati in bucuresti, cand era primar. cand si-a luat presa felinarele de pe el, a redevenit el insusi, adica un oportunist, fara nici o cauza nobila alta decat propriul interes. si nu a ravanit la altceva decat la splendoarea unei case nationalizate, urmand acelasi pattern - daca fura mantia, poate imprumuta si din stralucirea ei. ceea ce e imposibil, caci basescu, bulibasa romanilor, e gol.
imi amintesc doua faze teribile, pe care nu mi le poate sterge nici o retorica din memorie: una cand a dat afara copiii orfani dintr-un hotel cedat pentru ei de sarbatori (dupa ce a primit aplauzele presei pentru gest) si alta, tare demult in urma, cand l-a vandut pe roman - erau amandoi in sediul partidului de pe langa Pta Romana, musiu Roman ca un caine haituit si cu niste pupile dilatate de teroare, iar basescu efectiv cu stropi de saliva la coltul gurii, savurand momentul cu toti porii, suierandu-i unui alt lacheu "lasa-l pe mana mea, am eu grija de el, stiu cum sa-l iau".
tot asa de bine a stiut sa "ia" si romania, cu japca. se potrivesc manusa la standarde si caracter.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui sirimie Ca tot veni vorba de comunisti ... |
Asa, si? Care-i baiul? A suferit cineva de pe urma declaratiei de iubire a conducatorului?
Antonescu nu a fost primit in randurile partidului comunist pentru simplul fapt ca a fost repetent. Punct. N-a fost disident. N-are niciun merit pentru lipsa de merite.
conchita spune:
citat din mesajul lui capcaunul Asa, si? Care-i baiul? A suferit cineva de pe urma declaratiei de iubire a conducatorului? |
onoarea? dar basescu era securist, deci intra in fisa postului sa pupe conducatorul iubit in patru litere.
mimonix spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Asa, si? Care-i baiul? A suferit cineva de pe urma declaratiei de iubire a conducatorului? Antonescu nu a fost primit in randurile partidului comunist pentru simplul fapt ca a fost repetent. Punct. N-a fost disident. N-are niciun merit pentru lipsa de merite. |
Capcaunule, nota 10! Nu stiu cati ani ai dar asta cu repetentul m-a dat gata!
Doo intrebari:
1) Cunosti cumva criteriile dupa care se selectau membrii PCR? Vad ca nu prea, de aceea iti voi da eu o mica indicatie: cei mai buni, mai corespunzatori, mai doriti, mai poftiti ERAU MUNCITORII SI TARANII! Mai rar intelectuali membrii de partid!
2) Ti se pare ca Basescu a absolvit magna cum laudae si d-aia l-au primit in PCR pentru ca mai apoi sa-l promoveze imediat in diplomatie?
Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
capcaunul spune:
citat din mesajul lui mimonix 1) Cunosti cumva criteriile dupa care se selectau membrii PCR? Vad ca nu prea, de aceea iti voi da eu o mica indicatie: cei mai buni, mai corespunzatori, mai doriti, mai poftiti ERAU MUNCITORII SI TARANII! Mai rar intelectuali membrii de partid! |
Daca taceai, filozoafa ramaneai ...
Din toti cei peste 100 de studenti cu media peste 8 care au terminat facultatea eu am fost singurul care am iesit fara carnet de partid. Cu toate ca am fost al 11-lea din toata promotia de peste 300.
Indicatiile erau foarte clare. In anul 2 toti cei cu media peste 9 intrau in uascr. Eu am scapat (nu va spun cum). In anul 3 un nou lot. Iar am scapat (mustruluit insa de BOB). In anul 4 s-au strecurat in lot si zelosii cu medii sub 8 (inclusiv cativa pe care toti i-am mirosit de turnatori). Iar am scapat.
Cu toate acestea nu ma consider disident, nici anticomunist, nici de stanga, dar nici de dreapta.
Reiterez, repetentii nu aveau voie sa fie facuti membri de partid. Ce nu ti-este clar?