Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *101*
Raspunsuri - Pagina 6
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Fetele care spuneau de umidificator, eu am mai discutat odata problema asta. Voi ati masurat umiditatea aerului? Sau cum ati stabilit ca e uscat si ca trebuie umidificat? La noi este atat de umed aerul ca am aparat care absoarbe umiditatea...bine, de-ala primitiv, cu pastila si pe cuvant ca se aduna ceva apa, deci e umeeedddd si eu stiu la baietii mei amandoi ce grav e aerul umed. Noi avem higrometru si incerc sa aduc umiditatea la limita posibila, nicidecum sa produc umiditate. Deci, ati inteles ideea? Sigur e aerul uscat? De unde stiti? Intreb si eu... |
Si noi avem higrometru, si iarna umiditatea scade foarte mult. Stii ca si eu m-am mirat cant ai zis ca la voi problema e de umiditate prea mare. Deocamdata avem 45%, dar anul trecut scadea pana spre 30. Eu nu simt diferentele astea de umiditate, dar Costin da, zice ca i-a crescut nivelul de trai de cand cu umidificatorul.
Fetele care ati avut dintzishori "febrili", cat de mult le-a crescut temperatura in contextul asta? Ma gandesc daca nu o fi asta, ca prea nu are nimic altceva in afara de febra, ii arde de joaca, de ras, de batut camera in lung si in lat, de alergat pisik... Azi-noapte ne-a marait o multime, suntem zombi... si bietul motan e la joburi... Imi pare rau ca abia de dimineata mi-a venit ideea sa incerc si pansoral. Acum are 37.2 si se joaca.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
anca_nicolae spune:
Oli, Pisik, venim venim maine! Daaaar Chiti nu e la scoala, nu t5rebuie sa o iei? Sau ti-ar conveni sa trec sa o iau eu, ca tot vin pe podul; grant? Cobor in giulesti [parca asa am retinut], o luam si venim spre tine, ce zici? Daca da, suna-ma pe tel sau sms, ca nu stiu dc mai deschid compu pana diseara.
Gazisoara, eu azi merg pe la 11 la gradina icoanei la dinica, :(, si o sa fiu si cu bona nr 1, aia mai in varsta, de acum vreo x ani... dc o vrea sa ne oprim prin parc, te sun, am nr tau, dc nu.. poate totusi ne vedem maine, dc nu aveti un program in 3 mai lung, poate 1-2 ore te strecori...
Dodo-pui, sper ca ai citit ce ti-am sugerat la cap trecut, pe la pag 20... Mai vb, sanatate multa multa!
Despre bb3, mai am sa va dau un quiz, vorba lui Aris, , tot nu stiu dupa 1 an cum o sa-l strig, stiti de la odisee ca v+t au ales robert si asa il striga, foooarte mandrii [vorba lui Oli, cu fratii mai mari botezatori], eu am ales adrian. Acum, de luni de zile il strig in ambele feluri, pt ca zic sa fie bucurosi v+t, insa pt sufletul meu imi place/potriveste mai mult adrian, insa tot analizez ce nume i s-o potrivi mai mult. Ia sariti aici cu votul, ce nume pare mai potrivit pt bb3? Mai ales ca l-ati mai si vazut unele din voi, de fapt, aproape toate [din mamicile active zic...]
Ayla, inteleg din joaca lui alex cu cei 2 ca Alex si-a revenit aproape complet? Ar fi minunat! Intreb, pt ca eu nu stiu despre el decat ca ati venit acasa... nu stiu dc ai mai scris pe undeva ceva...
Vad ca Pisik a luat in serios propunerea mea [juma gluma, juma serios] cu remote-ul, daca se poate lega ceva ceva, chiar m-as bucura...
Novus si intalnelile la nivel national:
1. Am o propunere, pt ca revelionul e complicat pt multi dintre noi sa-l facem impreuna, ba financiar, ba alte planuri, familii, prieteni, etc, eu zic: daca facem o intalneala pe la Sibiu sau Geoagiu-bai, INAINTE de rev, asa, sf de noiembrie sau inceput de decembrie, ce ziceti?
2. Sper ca ai observat, dintre mamici, doar tie ti-am alocat culoarea teal, si acum si lui bb3, ca sa fiti "doi pe-un balansoar":)
Info utile de bb:
"http://reclama/dezvoltarea_copilului.html?id=898"
cititi mai jos, in stanga, pe luni, etc, pare info utile, eu o sa le citesc mai atent.
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni
anca_nicolae spune:
Dyana,
pt tine mesaj separat.
Am tot citit, insa par mai grave probl voastre decat ale altor mamici cu soacre. Cum cineva a zis bine [parca Aris] problema principala e relatia [de fapt compatibilitatea] dintre voi doi. Noi stim ca o femeie fericita in cuplu zburda efectiv peste restul celor din afara cuplului, la restul intra oameni si probleme [bine, dam la o parte probl de sanatate, doamne fereste de ele]. Deci de fapt, la tine nu e vorba de "oboseala dupa nastere sau recalcitranta", nuuuuuu, nu. E vorba de LIPSA fericirii dintre voi doi. M-a frapat un lucru la mesajul tau de azi fata de cele din zilele trecute: azi ai scris MUUULT mai calma. Si asta pentru ca de abia de ieri ai inceout sa te apropii de adevaratul drum al comunicarii si cunoasterii intre voi 2. Ideea este ca e fb ca ati reusit sa vb iari muuult, si eu zic s amai incercati sa tot vb, sa vedeti CAT de diferite sunt viziunile, dar nu cele legate de lucruri minore, cum ar fi faci tu baia in seara asta sau eu, sau vine sau nu soacra la voi, nuuu [ei si socrii ii bag tot la lucruri minore vs relatia de cuplu, asa am gandit mereu]. Deci sa vb despre cum va vedeti voi viata un pic mai in viitor, NU acum, incastrati in prezent, CI peste un 2-3 ani, cum va vedeti impartindu-va treaba in casa, cum va vedeti petrecand concediile, cum va vedeti singuri [dc doamne fereste ati divorta], etc. Asa cred eu ca puteti sa analizati dc sunteti compatibili sau nu. Cat despre "iubirea nu e suficienta pt o relatie", offfff, da, asa este, s-au scris tone despre asta, dintotdeauna... :(. Ce pot sa iti spun este ca DACA exista DORINTA de remediere, atunci ceva ceva se poate face, sa ajungeti la un numitor comun, la mijloc. Insa trebuie sa vorbiti voi doi, muult si cu calm.
Apoi, nu am inteles faza cu campina, despre cine ti-e frica sa nu pateasca ceva fara tine, despre sotul tau, sau despre mutzu? Ca daca e vb de sotul tau, mi-e greu sa cred ca nu e in stare sa faca un drum relativ scrut, e doar un adult, un parinte, nu un copil de 7-8 ani.. Poate nu am inteles bine ce ai vrut sa zici, poate am dedus gresit.
Si nu vad nimic gresit in a sta cateva zile, 1-2 sapta la mama ta, cu mutzu, si in weekend sa vina la voi in vizita. Sotul lui Aris a fost plecat in Chian parca, n saptamani, si nu a mai patit nimic :).
Iar faza cu complimentele lipsa, cu EXPRIMAREA iubirii, aici e discutabil..., cand erati studenti [atuicni d eva iubeati cu foc, vai de regie ] iti facea complimente? Adica s-a schimbat felul lui sau pur si simplu e mai putin romantic/siropos din fire, si acum, in perioada asta naspa, accentuezi tu ceva ce inainte nu te deranja prea tare? Intreb ca sa te ajut sa analizezi cat mai profund si corect.
PUUUUP.
dyana27 spune:
anca
speram ca nu a apucat nimeni sa citeasca mesajul.... pentru ca l-am recitit si mi s-a parut ingrozitor de trist, asa ca l-am sters repede repede; multumesc mult pentru ce ai scris, esti o femeie de nota 20, te admir mult de tot pentru absolut toate hotararile pe care le-ai luat..., vezi, de aia l-am sters (da' tu apucasei sa-l vezi), pentru ca sunteti femei atat de puternice, si efectiv mi s-a facut rusine de cat m-am vaitat de vreo 2 zile incoace; trebuie sa iau o pauza sa ma linistesc... si vad ce se intampla
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume
Ilinca_M. spune:
Bondimine! (asta e "buna dimineatza" frantzuzit)
Of, dupa ce de la 8 la 10 dimi s-a jucat ba cu mine, ba singura (ca io tot faceam drumuri sa-mi beau cafeaua, sa mananc etc.) pe cand ma duc la ea, iar adormise intre jucarii, cu degetul in gura! Ca la 8 m-am trezit eu si ea era langa mine treaza, fericita ca deschis si io ochii, dar cine stie de cand se trezise saracutza de acum iar i s-a facut somn!
Nicky, tocmai ce vroiam sa intreb de tine, unde ai disparut! Ce telepatie... Dar ce-i cu Nicho asa ferchesh in poza, la costum, unde mergeati, in petzit?
Anca, eu zic ca bebe are mutrica de Adrian, dar zau ca eu as lasa dupa ceilalti copii daca ei vor Robert...vorba aia: asa sa-i ramana numele! Daca bine-mi amintesc, Dyana dadea show-uri in regie cu altcineva, nu cu sotzul; ca stiu ca m-a frapat odata cand ii compara pe ex-ul si actualul dpdv sexual si ex-ul dadea cu multe plusuri la capitolul asta, ceea ce mie mi s-ar parea foarte frustrant, deci o inteleg
Apropo de astea, mihaelacg a tot intrat dar nu ne-a mai dat raportul cu privire la acel "record", daca se mentine au ba
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
anca_nicolae spune:
Vreau sa dau copy/paste din mesajul meu privat catre o mamica, despre urmatoarea problema, pe care am vazut-o la multe altele dintre noi, si despre care s-a mai vb: uneori, unor mamici li pare ca mesajele lor nu sunt la fel de incantatoare pt celalalte mamici si ca ele sunt ignorate, etc... Iata raspunsul meu:
Apoi, cum sa zici ca e neimportant ce scrii tu? Nu doar eu gandesc asa, toate, chiar dc aparent raspundem doar unei sau alteia, ce raspundem arata ce stim sa raspundem unei probleme/intrebari/idei, dar nu arata ca doar ca la acea mama de gandim sau ca doar mesajul mamicii x ne multumeste. Toate mesajele sunt VII si utile, si ne creaza INCA o lume de afectivitate, pe langa cea reala de langa noi, cu bebitzii si cu partenerii [acolo unde sunt ].
Sper sa fiu in asentimentul vostru.
Si mai am o ciudatenie, nu mai gasesc mesajul Dyanei la care am raspuns eu anterior, mai voiam sa-l citesc, dar nu il mai gasesc..., l-ai sters tu sau m-am aiurit eu complet?
anca_nicolae spune:
Dyana
merci de nota, mi-as permite sa ma rasfat si sa imi dau 21, ca na, sunt si detectiv bun, pe langa femeie de nota 20, nu?
Ilinca_M. spune:
Dyana, nu e vorba de "putere" sau de altceva, ci de tipul de personalitate, de care apartine si modul de manifestare. Tu esti genul extrovertit, care are nevoie de a-si comunica trairile, care parca devin tot mi intense pe masura ce sunt comunicate. Nu prea ai cum sa stii cat de puternice suntem noi doar din postarile noastre, pentru ca cine stie cu cate framantari, dubii si dureri au fost luate si la noi unele decizii, vezi Anca si "a spune sau a nu spune lui daddy de bb3". De asemenea nu se stie cum ai reactiona tu intr-o situatie mai radicala, poate ai fi mult mai puternica decat crezi.
Iti dau exemplul meu, daca nu plictisesc prea tare. Eu, copil unic, rasfatzat (dar nu in sensul de "obraznic", ci de iubit peste masura), nelasata sa faca nimic pentru a nu ma osteni...am crezut ca toata viatza o sa fiu o bleaga si-o sensibila (adica sensibila sunt, chiar pot sa spun ca uneori am o sensibilitate exacerbata) si am crezut ca n-o sa fac fatza niciodata la dureri si dezamagiri, fiindca aproape 25 de ani nici n-am avut parte de ele. Si chiar am fost ultra-bleaga pana la 25 de ani, cei care m-au cunoscut dupa nu cred in ruptul capului, spun ca fabulez, nu concep ca eu eram cea care ceda in fatza nedreptatilor, nu indrazneam sa dau nicio replica nici daca vanzatoarele nu-mi dadeau corect restul, nici daca mi se baga cineva cu nesimtire in fatza la coada etc, deci eram o handicapata din punct de vedere social. Cu toate astea mi-am dat seama cat de puternica sunt in fond in fatza problemelor si de la 25 de ani, silita oarecum de imprejurari, m-am schimbat si in forma, deci adio blegosenie, desi in sufletul meu tot timida si sensibila sunt
Eeee, v-am plictisit suficient? Facem un "canapea-club" aici, ca la psiholog?:)))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
Floric spune:
Neatza fetele. Am intrat sa ma luad un pic cu copilul meu. Mai tineti minte pe la inceputuri ce imi doream macar o data copilul Mihaelei, pe al Ilicutei, al Dyanei, care pe atunci erau copii ascultatori. Raresu deja doarme singurel (apropo Ilincuta), ii dau mancare, ne jucam si apoi il las in pat sau patutul lui cu sau fara jucarie si numai ce ...nu mai auzi nimic, cand intru el doarme asa frumos de imi vine sa il smotocesc (dar ma abtin).
De fel, vorbeste toata ziua, de ceva vreme incepe sa articuleze un tati (dupa ce am tot repetat pe langa el 3-4 zile tati-tati) dar iesi ba "ati", "achi"
Poze Raru
Poze noi
Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_nicolae Si mai am o ciudatenie, nu mai gasesc mesajul Dyanei la care am raspuns eu anterior, mai voiam sa-l citesc, dar nu il mai gasesc..., l-ai sters tu sau m-am aiurit eu complet? Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni |
da, cum ziceam mai sus, l-am sters........
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume