Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *101*
Raspunsuri - Pagina 7
provista spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_nicolae Despre bb3Ia sariti aici cu votul, ce nume pare mai potrivit pt bb3? Mai ales ca l-ati mai si vazut unele din voi, de fapt, aproape toate [din mamicile active zic...] |
nu stiu daca ma consideri o mamica activa... dar eu votez ptr adrian. imi place numele enorm, mi-am dorit intotdeauna pe sotul meu sa il cheme asa, si DD mi-a indeplinit dorinta.
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
Dodo-pui spune:
Dyanafiecare avem momente mai"naspa"
si eu am avut o zi "ciudata"ieri.CAnd a venit al meu m-am imbracat si am plecat "de nebuna"prin oras ,am cumparat pachet pentru al meu,am vorbit cu oameni,m-am uitat in vitrine si parca-mi revenisem pe juma'.CAnd m-am intors Bodo striga ca el nu vrea tema,Isabella cum a dat cu ochii de mine a venit in vitza sa o iau in brate si pentru ca am avut tupeul sa vreau prima data sa ma schimb s-a pus pe urlat...in acelasi timp al meu era negru si-i spunea lui fi-su "dacanu...Si eu nu-ti dau...desener"pe ton mai ridicat.Astfel in prima secunda eram la fel de nervoasa poate mai (nervoasa)decat atunci cand plecase.
uneori, unor mamici li pare ca mesajele lor nu sunt la fel de incantatoare pt celalalte mamici si ca ele sunt ignorate, etc. |
Si eu am avut aceasta "impresie" dar am observat ca nu-i asa.Eu scriu dar chiar daca nu mi se raspunde (sa "vaza"ochiul meu Dodo-pui)in timp am oservat ca-s citita si experienta mea ajuta.Nici eu nu am stare sa raspund fiecaruia dar la nevoie stiu ca am citit ceva...scris de cineva si caut si rezolv problema datorita voua.
Uneori eu mi-s necajita pe mine ca mereu trebuie sa ma "vait" de ceva nu-mi place ..dar este felul meu de a ramane ancorata in prezent si conteaza fff mult sa stiu ca cineva (care nu are nici un interes)ma sprijina (chiar si doar virtual)face fff bine la psihic.
Va all cu bucuriile si necazurile fiecaruia.
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui anca_nicolae Dodo-pui, sper ca ai citit ce ti-am sugerat la cap trecut, pe la pag 20... Mai vb, sanatate multa multa! |
citit ,dau semn
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
provista spune:
.... bebe de mikaela2009
Giulia Alexandra, bebe de georgyiuly
Tudor, bebe de Leeloo
Teodor-Ioan, bebe de Irina81
baietel, bebe de Nilufera
la multi ani !!!
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
aditapop spune:
Dyana, imi pare rau ca esti trista... nu ar trebui! o sa fie mai bine, sunt sigura! daca si voi amandoi vreti asta. Ai citit despre reptilieni? nu ai mai zis nimic
Neata, Provista votat
Dodo-pui, ne votezi si pe noi?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!
alina.n spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
eu am luat de la help net si e ok nu de alta dar vroiam sa-mi iau umidificator (Ayla stie ) si mie imi trebuia dezumidificator Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
si cum iti dai seama a e umezeal sau uscaciune??
eu am zis ca la noi e aer uscat...oare asa o fi?
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Bondimine! (asta e "buna dimineatza" frantzuzit) Of, dupa ce de la 8 la 10 dimi s-a jucat ba cu mine, ba singura (ca io tot faceam drumuri sa-mi beau cafeaua, sa mananc etc.) pe cand ma duc la ea, iar adormise intre jucarii, cu degetul in gura! Ca la 8 m-am trezit eu si ea era langa mine treaza, fericita ca deschis si io ochii, dar cine stie de cand se trezise saracutza de acum iar i s-a facut somn! |
poate a instruit-o mama ta cat ai fost tu plecata la nunta. oricum, bravo ei. chiar ai un super copil
georgiana310 spune:
buun, deci am renuntat la cat de denaturate sunt soacrele si am ajuns la cat de denaturate suntem noi... bun si-asa!
pai sa va zic eu ce denaturata sunt: vineri mi-am lasat copilul 6 ore cu soacra (!!!) si am fost la munca - doar 2 ore - si apoi la coafor!!! cand am venit, era mancare facuta si Bris vesela si chiuitoare. deci, nici macar nu m-am intrebat ce a facut Bris cat ea a facit mancare.
sambata, am fost la o prezentare Tupperware de dimineata de la 10, pana la 3pm. cand m-am intors, era: mancare facuta, Bris dormea si casa luna!!! bine, fusese femeia la curatenie...
duminica... m-am dus cu prietenele mele la cafea la mol dar a trebuit sa ma intorc repede ca soacra... avea autobuz!
dar, cel mai denaturata ma simt atunci cand abia astept sa merg la munca ziua urmatoare pentru ca am nu stiu ce de facut si negociez cu sotul sa ramana el acasa. ca noi asa mergem la munca: unul cu copilul, celalalt cu munca.
si Bris se joaca singurica si adoarme la fel uneori. acum, de vreo saptamana, taica-su o tine sa doarma noaptea cu noi. si aseara, am fost asa denaturata si i-am zis ca eu nu mai POT sa dorm cu ea. la care el mi-a zis: atunci du-te dormi dincolo!!! deci, sunt o denaturata. motiv pentru care, mi-a tras fata aseara un picior in ochi de m-am trezit plangand. am lipit-o de mine, am pupat-0 si i-am zis ca o iubesc. si atunci, mi-am dat seama ca daca am ramane numai noi trei pe un carton la colt de strada, eu tot as fi cea mai fericita femeie din lume. deci, Dyana, iti inteleg fericirea!
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
georgiana310 spune:
Dodo-pui, nu stiu de ce dar eu cred foarte tare ca totul va fi ok. Ai incredere si gandeste-te ca niciodata nu e asa de rau cum pare...
Te cred ca ai nevoie de timp sa iti limpezesti un pic mintea. Nu te poate ajuta cineva cu copiii pana faci 2 ture de parc?
Pupici
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
miki1979 spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Am gasit papusi de la 6 luni: bebelusultau. ro/ detalii.php?cod=CH848 Papusica Coccola Noapte Buna este o jucarie care acompaniaza bebelusul in timpul somnului si care incanta nou-nascutul cu melodii placute de Mozart, Rossini, Schumann si cu sunete reale din natura. Parintii pot utiliza si carticica (inclusa) aratandu-le micutilor imagini care se asociaza cu sunetele jucariei, imagini preluate din natura si imagini nocturne. Jucaria este confectionata din materiale si broderii delicate. Papusa poate fi spalata in masina de spalat utilizand un program pentru rufe delicate, doar dupa ce mecanismul care contine baterii este scos. Jucaria functioneaza cu 3 baterii tip AAA 1,5V care nu sunt incluse in pret. Greutate: 0,6 kg. Doar ca nu este disponibila in stoc Oare gasesc pe altundeva? Pieces of heaven: My heaven on earth My little piece of heaven in the sky My little Star |
in carefour si mult mai ieftin - 119.90 ron..am primit in casuta postala un catalog de la ei numai cu jucarii si sunt f multe..si cred ca si preturile sunt mai ok decat prin alte parti
au si calut balansoar pt Olishka -159.90