Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *101*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

www.regalobaby.ro/pictures/bigs/56.jpg" target="_blank">Am gasit ca doream sa-i cumpar la Luana, dar numai daca voi gasi in magazine sa testez, nu comand de pe net fara sa stiu ce sunete scoate ca nu ii plac orice fel de jucarii muzicale, ca asa...aveeeem sa dam si la altii, zestre de la frate-su.
Ce jucarii superbe are Chicco mai vreau sa fiu odata copil.

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little piece of heaven in the sky
My little Star

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Vai ce nervi mi-am facut!!! Eu raspundeam de zor la cap. trecut si voi deja sunteti la pg 4
Am dat si eu cu copy paste

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Vai ce nervi mi-am facut!!! Eu raspundeam de zor la cap. trecut si voi deja sunteti la pg 4

Stiu eu am cerut sa-l inchida. Fetele citesc si la capitolul vechi oricum, dar ajungea la pagina 40 si chiar eram de cartea recordurilor DC la clubul scutecelor.
Hai, nu te enerva, ca se citeste si dincolo. Pup
Eu de asta cand recuperez citesc in ordine inversa, ca de multe ori, daca iau din urma, deja tema de discutie...a trecut.

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little Star

Mergi la inceput

Noi avem www.jucarii-fetite.ro/index.php?idSub1=2&title=Pentru%20somn%20si%20adormit&aaa=1&pagina=1&id=600&ev=detalii" target="_blank">steluta asta dar nu m-am gandit niciodata ca se poate agata asa ingenios pe perete.
Gata, dau stingerea. Ma duc sa fac biberonul ca pisi are ora de supt la 1 noapte de noapte. Apoi la pana dimineata la...9,45 .
Pupici somn usor!

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little Star

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Stiu eu am cerut sa-l inchida. Fetele citesc si la capitolul vechi oricum, dar ajungea la pagina 40 si chiar eram de cartea recordurilor DC la clubul scutecelor.
Hai, nu te enerva, ca se citeste si dincolo. Pup
Eu de asta cand recuperez citesc in ordine inversa, ca de multe ori, daca iau din urma, deja tema de discutie...a trecut.

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little Star

Of! MultumescDar cred ca ar fi trebuit sa verific si euDoar nu ma astptam sa fie un capitol de 40 de pag.
Gata cred ca ma retrag si eu Noapte buna Monica.
Noapte buna fetelor!
Va

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Buna seara...fetelor!Sper ca nu ne-ati uitat, ca e cam mult de cand nu mai dam pe aici.Offff,timpul asta care zboara asa de repede...acum ma trezesc, il pregatesc pe Nicho, ii dau sa manace, plec la munca, ma intorc, iar ma ocup de el ...si gata e deja ora 11 noaptea.Ce sa mai deschid computerul cand imi cad ochii in gura? Las pe a doua zi, cand o iau de la capat si sfarsitul e mereu acelasi.

Vad ca activitate este si inca una foarte prospera.Am vazut ca au venit fete noi....uram bun venit si noi cu intarziere, cred ca mai noua sunt eu decat ele care deja au vechime.

Am citit ca aveti probleme cu sanatatea, Dodo, Aris, C aveti probleme cu sooacrele, Dyana, Pisik, fetelor....va urez sa iesiti cu bine din toate.BEBEI MUCIOSI SUNT DIN BELSUG.... SI AICI NE INSCRIEM SI NOI.Pot sa zic ca sunt o fericita cu Nicho l meu, ca e prima oara cand intr-adevar a racit, asa de rau ca nu mai stiam ce sa ii fac, abia acum am trecut si eu prin necaz daca pot spune asa. Dar a trecut...homeopatele sa traiasca.

Vrem sa multumim tuturor fetelor pt urarile de Mihail si Gavril(eu ma numesc si Mihaela) si pt urarile pt cele 7 lunite implinite alataieri.Multumiri si multi pupici.

Sa va mai spunem si despre noi cate ceva?Hai sa va povestim pe scurt, ca stiu ca le avetisi voi pe ale voastre.Asadar, avem 7 luni....Nicho e un flacau tare nazbatios, se catara, se uraca peste tot daca are mijloace, sta bine in fundulet, merge susutinut de manute dar il tin mai mult de subrat,face ciao ciao cu manuta cand isi vede imaginea in oglinda sau la orice alt bebelus pe care il vede prin cartile lui, avem tentative sa batem manutele in semn de "Bravo"...pt momentele cand zice ma ma...cam rar ce e drept, dar ne straduim.Ne pupam de mama focului cu gura deschisa pana la urechi cand i se cere, el da pupicul in felul lui particular, si ma umple de balutze peste tot....Ma urmareste prin toata casa in 4 labe si plange daca nu ii acord atentie..eu fiind ocupata cu mancarea sau cu altele, se joaca si singurel dar de cele mai multe ori in afara spatiului de joaca adica cel cu covoare si covorase...si prefera grsia goala si rece...brrrrrrr, fapt pt care trebuie sa stau mereu cu aspiratorul in mana, o data eu dimineata , o data Victor (sotul)dupa amiaza.Apropos: in seara asta am citit ca a fost Sf. Mina si Victor...eu uitasem, dar si sotul meu...asa ca multumesc ca ne-ati amintit ca ieri a fost ziua noastra: Eu sunt Mina, iar el e Victor. E de ras, nu-i asa? Ha ha ha ...am uitat ce sa fac!M-am dus la el si i-am urat de toate la care el s-a intors si a zis: chiar...a fost ziua noastra...si m-a pupat!

Mai continuu? Nuuuuuuuuuuuuu, lasam pe altadata cand voi mai avea timp.
Aaaaaaaaa, dintisori inca nu avem, papam inca de 2 ori pe noapte laptic de la mama si iaurt, fructe si multe grisine sau paine uscata in timpul zilei, un biscuit in fiecare dimineata la micul dejun impreuna cu mama si cu tata la masa...ca avem scaunelul nostru lipit de masa...si ne place si ne distram foarte mult cand aruncam toate jucariile pe jos, iar daca mama nu le ridica aruncam painea sau grisinele sau biscuitul...si e foarte distractiv!

Gata ca m-am intins prea mult. Sper sa nu va fi plictisit...si va doresc numai bine si multa sanatate tuturor bebicilor si mamicilor si taticilor....si cat mai putine raceli!

Noapte buna!...Punem si o pozica...sa va amintiti de noi

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Am disparut(de citit-v-am citit, de uitat ce am citit-am uitat,dar n-am apucat sa scriu) ca fuseram tare ocupati cu vomitatul in fam...aduse anastasia o gastro de la cresa(asa cred, ca ea a inceput)si ne-a dat-o la toti...pana si taica-su a stat in concediu medical...iarasi a fost minunat ca am putut-o alapta "de regim" ca orice mancarica pleca in jet(am inteles-o ca si eu faceam la fel), asa ca 3 zile doara supt...partea prosta afost ca nu vroia solutia de rehidratare si slabise 500 g in 3 zile, asa ac acum e la 6.500; daca nu o mai fi slabit intre timp, dar recupereaza ea.taman, cand vroiam si eu sa o laud ca cica e activa pe acolo si are si o victima, un baietel de varsta ei, care nu se prea deplaseaza, asa ca ii fura toate jucariile...poate-l convinge sa o alerge...
Monica si fetele cu umiditatea-luati-va masina de spalat cu uscator(inclus) ca uscator separat e, de fapt, alta masian si ocupa spatiu...platiti ceva mai mult la curent, dar puteti usca rufele acolo cand vi se pare ca umiditatea din casa o ia razna.eu nu-l folosesc tot timpul, dar cum pe aici e f umed si ploua intr-o veselie nici pe balcon nu mi se usuca cum trebuie, asa ca fac tot felul de jonglerii cu uscatul pe calorifer, dar cand e prea umed in casa, cand am musafiri, cand ma grabesc e super ca pot usca rapid si fara umezeala in aer.

poate mai apara astazi ca imi era dor de noste discutii " la obiect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Neata, haideti la tare si fara zahar sau cum va place
La Multi Ani pentru toti sarbatoritii de azi!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Giulia Alexandra,bebe de georgyiuly,
Tudor, bebe de Leeloo
Teodor-Ioan, bebe de Irina81

Alex, sper ca Alexandru papa azi mai bine

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor,
pentru incurajari...speranta moare ultima
Monica felicitari pentru locul 5
Mariana sa-i treaca repede mucutzii Mayutei

Insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor.

La multi ani!sarbatoritilor zilei

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput