Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (350)
Raspunsuri - Pagina 5
cecilia L spune:
La multi ani, Ayumi si multi multi ani fericiti alaturi de frumoasa ta familie, felicitari pentru carnet.

Erina, arsurile mele erau groanice, exact cum spunei tu, cu cat eram mai obosita ma durea mai rau, imi amintesc ca i-am spus dr de ele si la eco s-a uitat sa nu fie ceva ineregula cu placenta, nu era...cica este posibil sa fi fost o raceala netratata corespunzator cu ceva timp in urma...oricum laptele si uscaturile ma ajutau(mixuri-biscuiti)....desi sunt babisme si Cristi a avut ceva par
, sanatate multa, frumoasa burtica.
Nana cred si eu ca te-ai speriat, bine ca a trecut, sanatate multa.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Marunzika spune:
Am si eu o secunda de liniste si va mai povestesc si de pe la noi, insa nu inainte s-o felicit pe Yaia pt delfinasa, na ca si eu am avut dreptate ca ai sa plimbi carutul roz.
Nana
imi pare rau de sperietura trasa.
Energia a inceput luni seara sa tuseasca, marti la trezire avea febra si nici bine nu i-am pus supozitorul ca a vomitat in jet tot laptele baut. Am sunat la dr si pana sa plecam iar mi-a tras un jet cu apa pe care o bause, asa ca am sunat la papi sa vina de la munca sa ne duca la dr, ca n-am vrut sa merg cu bus ori taxi, de teama sa nu-mi vomite iar. Are gatul rosu, plamanii liberi si simptome de gripa; tratata doar cu antitermice. Pt a vedea de e porcina ori nu trebuia sa platesc testul 180€, iar tratamentul e acelasi, nimic in plus, dr spunand ca nu are sens sa-l face. Ieri iar febra mare, ce scadea sub 37°C doar la 2h dupa administrarea Nurofenului, iar la 1h dupa incepea iar sa creasca peste 38 spre 39. Seara, 39,2°C bea laptele si-l vomita iar in jet, ochii rosii, iar pana puteam sa-i dau Nurofenul mai aveam de asteptat 2h, dar cum nici cu impachetari nu scadea, am imbracat-o si am mers la urgente. Aici, ca-n filme! Pe usa scrie mare, ca cine are febra sa nu intre-n spital, sa sune si sa astepte pana e preluat. Asa ca, ne-au lauat 2 mascate, ne-au dus in aripa de carantina a spitalului, fiecare pacinet in camera separata si a trebuit sa ne punem si noi masti, dar Puppi n-a acceptat in nici un fel. Venit asistenta, masurat febra, 40,5°C. Repede i-a adus Nurofen. Dr a spus la fel, ca nu poate spune exact daca e porcina ori nu, de vrem sa facem testul costa de data asta in spital 240€, dar ca ea nu-l recomanda, ca oricum nu ai ce-i face mai mult decat la o gripa normala. Ne-a data in schimb si paracetamol sa alternam la 3h. I-am spus ca daca e porcina noi o plimbam prin oras si-o dam si la altii; cica asta e ca ea nu ne poate izola si nici nu poate da concediu medical, decat sa mergem noi la medicul de familie daca avem simptome si sa ne consulte. Eu am fost ca lovita de tancul rusesc ieri, temperatura 37,5°C, dureri de cap si ochi plus dureri in zona rinichilor. Am luat Aspirin Complex si parca e mai bine.
Deci, cum sa nu se raspandeasca virusul cu o asa velocitate daca nu-i controlat si tinut in frau?
S-a trezit, fug!
Yannisa Milena
24.08.2007
Marunzika spune:
A adormit la loc, azi a avut temperatura intre 36,9 si 37,7 iar acum am masurat-o si vad ca-i 38,1°C. Of, am zis ca am scapat de febra, ultimul supozitor a fost la 5.30am, dar se pare ca iar tre' s-o chinui. Si, n-a mancat nimic pana la ora asta, aseara laptele baut l-a vomitat iar dimineata mai mult de 50ml n-a baut. Macar a baut apa cu siringa, au spus ca asta-i important, sa bea bine lichide, mancare cica nu le trebuie.
Ma duc la Puppi meu mic si suferind. Avea ieri o fata rosie, ochii sticlosi si umezi si de la febra nici nu-i mai putea tine deschisi. Cand am vazut ca la 1/2h dupa administrea Nurofenului in spital inca avea 40°C i-am scos papucii si sosetele si am deschis si fereastra camerei.
O zi linistita va dorim!
Yannisa Milena
24.08.2007
carpatina spune:
Nana, te imbratisez.. bine ca s-a terminat cu bine! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Maruntescu, isi face de cap virusul cu voi.. ![]()
Treceti la regim mai bine.. incearca laptele fara lactoza.. si apa.. cate putin insa..
Hai ca trece in cateva zile 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Gabriela77 spune:
Of, Maruntiko, prin cate mai treceti si voi!!! Sanatate Energiei! Si voua!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
28 +
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o persoana esti intreaga lume. G.G.Marquez
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marunzika nu inainte s-o felicit pe Yaia pt delfinasa, na ca si eu am avut dreptate ca ai sa plimbi carutul roz. marti la trezire avea febra si nici bine nu i-am pus supozitorul ca a vomitat in jet tot laptele baut. |
Offf...biata Puppi...mi se rupe sufletul! Ce ma enerveaza astia, deci practic nu e nicio diferenta intre porcina si o gripa normala la tratament...si atunci ce mare fasul cu ea? Hmmmm...
Sanatate Puppi si mami de Puppi! Sa scapati de gripa, de care o fi ea, si sa va recapatati energia!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Happiness_4_us spune:
Maruntzica, exact asa e procedura si aici de cand cu gripa porcina, fiecare fu febra tuse preluat separat, cu masti etc, singura diferenta este ca fac test de sange sa vada daca e infectie in organism si daca e, sa vada daca e virala sau bacteriana. Asa au descoperit atunci ca Andrei avea pneumonie ca a iesit infectie mare in sange ca la plamani nu se auzea nimic.
Azi ajungem si noi iar la medic, ca Andrei a tusit f mult, curge nasul ca la balamuc si baleste la greu. Hulda zice ca exact asa era baiatul ei, de-o seama cu Andrei, cand a avut infectie cu streptococ.
Simt ca nu se mai termina. Ne-a pus in cap gradinita asta. Bine bine sa faca imunitatea de grup, dar in halul asta?
De cand a inceput gradi o tine numai in tuse si muci. Efectiv de 2 luni, el care pana atunci nu a fosr racit niciodata.
Greu tare.
Acum, daca va puteti imagina, abia astept concediul din Ro, sa ajung cu el la pediatru, sa-l consulte de la A-Z, eventual analize, si sa-mi dea tratament sa-l pun pe picioare.
Imi bag picioarele in ea de imunitate si de tot. Trebuie ajutat un pic, ca nu mai tzine.
E slabit tare, moale, se chinuie sa mearga, a slabit mai bine de 1kg si pofta de mancare aproape 0.
Multa sanatate lui Puppi si tu ai grija si de tine, eventual fa cu schimbul cu sotul noaptea, ca te va ajunge oboseala, iti va scadea imunitatea si tie si o sa patesti ca mine, o sa zaci si tu. Iti spun din experienta, ca eu asa am patzit. Nu mai zic ca de cand e el bolnavior si eu sunt cu tuse permanenta si stare de boala, pe langa gripa aia grea pe care am avut-o!
Multa sanatate!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Roxana_G spune:
Dragelor, va pup fugitiv. Multa munca, nervi cu Ikea si altii asemenea. Nu povestesc pentru ca nu am un tonus bun. Si in plus sunt nimicuri comparativ cu puii bolnaviori.
Multa sanatate Energiei si Fluturasului, sa se faca bine repede! Si pupam tare mamicile incercate.
Erina, s-a nimerit sa fie asa zborul,nu am mai patit asa ceva insa.In aceeasi seara s-a intors cu Blue Air si o alta colega, la o ora distanta. A patit la fel si imi scria azi ca nu se gandea decat ca nu mai ajunge sa isi vada copilul. O sa treaca probabil ceva vreme pana ies din soc, doar nu o sa renunt la calatorii. ![]()
Ma duc si eu acasa la copii. Va pupic tare, sa aveti o seara frumoasa, fara probleme, fara febra si fara dureri. 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Erina spune:
Scriu repede!
Maruntika, multa sanatate Yannisei!!! Mi-am imaginat-o molesita si rosie in obrajori!!!
Sper sa treaca repede si fara urmari si la tine si la ea!
Nana, cind vii in Romania poti intradevar sa faci toate investigatiile pentru Andrei. Eu am nimerit la doua doctorite in virsta care au dezbracat-o, examinat-o, masurat-o cum trebuie. Am avut si experiente cu medici tineri care parca erau intimidati. Daca Daria se mai apuca sa mai si plinga cind verificau gitul aproape ca se blocau...
Avem si tratament de imunizare dar am zis ca deja circula virusii astia, nu ii mai dau deocamdata nimic.
Yaia
cred ca esti super nerabdatoare!!! Si eu dar mai mult privesc cu neliniste ultimele luni de sarcina pentru ca Daria e foarte solicitanta. Foarte frumos ii va sta fetitei in carucior maro cu negru. Sa fie confortabil, usor de manevrat si trainic, asta conteaza nu culoarea...
Cecilia, deci se poate sa fie de la raceala mea netratata...oricum stiu ca sunt dater de hormoni, sper doar sa nu tina mult si sa indentific ce nu trebuie sa maninc...mai devreme ma ustura si dupa o bucatica de morcov...
Ayumi, am vazut si eu pe Ryuji gimnast si frumosii la joaca cu prietenul Matei!!! Uimitor ce echilibru are sa stea in cap!
Clar e un gimnast inascut!!! Si eu sunt convinsa ca Naoki ca recupera frumos!!! Pupicei!!!
Roxana, inseamna ca e o perioada cu ceva curenti foarte puternici pe ruta asta.
Eu am experimentat deasupra Siberiei, nava era mai mare dar am avut super emotii.
O seara frumoasa si voua si numai bine!!!
Am fugit la cratitele mele. Tati a zburat la Iasi dimineata si acum vine spre PN cu masina. Vom avea un week-end mai lung impreuna. Numa bine ca sunt si multe de rezolvat!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
21+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle