Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (350)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Vai, Nana draga, ca m-au busit lacrimile la scena descrisa de tine...Mi-l imaginam... mititelul si sperietura ta...Doamne, e intr-adevar un miracol de unde gasim putere in momente ca acestea...Slava Domnului ca ai fost acolo inainte sa se fi intamplat vreo nenorocire! Of! Imi pare asa de rau ca nu se mai termina necazurile voastre! Si tusea asta e atat de pacatoasa si suparatoare! Sanatate multa si pt tine cela mai calde imbratisari!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui AYUMI

Fetele,multumesc mult de urari!Eu v-am mai citit,asa,din umbra.
Ieri am luat permisul de conducere si sunt atat de bucuroasa;nici ca puteam avea un cadou mai frumos pentru implinirea varstei de 30 de ani.Si saptamana trecuta am implinit si 9 ani de casnicie,avem ce sarbatori.
Pozici cu gemenii am mai pus pe blog cand am mai avut timp;cresc pe zi ce trece.Ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt amandoi sanatosi.Naoki are o intarziere in dezvoltarea neurologica,dar speram sa trecem noi si peste asta.Multi pupici si mai scriu.

http://naokisiryuji.blogspot.com

Ayumi felicitari pentru carnet si la multi ani la aniversarea casatoriei!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
21+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Iata eu in 7 luni implinite cu Daria-iulie 2007. Acum sunt rotunda peste tot...

21+ cu David

Mergi la inceput

Poza

21+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Poza

21+ cu David

Ce burtica mai frumoasa!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Poza

21+ cu David

Ce frumoasa burtica si mamica

Asteptam versiunea In 7 luni cu David, desi cred ca va fi mai degraba pe partie decat pe plaja

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 28 +

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o persoana esti intreaga lume. G.G.Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla

YAIa ce mult m-am bucurat pentru delfinasha!!!Felicitari!Sarcina usoara in continuare!Deabia astept sa o vad

Multumesc!
Nu esti singura care abia asteapta sa o vada, si eu numar saptamanile, desi stiu ca va fi greu cu 2 dupa...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

As vrea sa multumesc tuturor fetelor dragute care ne/au felicitat pentru Delfinasa. Sper sa ramana asa pana la sfarsit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc
Gabi, pai ca sa nu cumva sa ma linistesc si sa ma rutinez, ieri am vazut moartea cu ochii, era sa se intample o nenorocire.
Il culcasem pe Andrei si ma apucasem sa-i fac supa si sa fac niste snitele.
Il culc in patul mare, ca nu se da jos cand se trezeste,el se ridica in fundulet si maraie ca sa ma anunte, si am dat drumul la interfon ca de obicei. La un moment dat l-am auzit tusind, a tusit mai mult decat de obicei, drept ptr care, cu riscul de a-l trezi, m-am dus sa vad ce face, ma gandeam sa nu se inece si sa nu poata respira. M-am dus si era ok, se linistise si se intorsese pe cealalta parte fata de cum adormise.
M-am dus inapoi la bucatarie si am luat 2 reviste sa ma uit pe ele. Dupa vreo 5 min auzeam parca un tzipat sters, nu stiu cum sa-ti explic, nu se auzea prin interfon, se auzea foarte departe si atunci zic: ce naiba se aude, nu o fi Andrei?
Cand ma duc la el, Doamne, am zis ca mor. Mititelul vomitase, ca mancase la gradi 3 chiftele de miel,probabil cu pofta si sigur si din cauza tusei, si acum era cu fata in sus pe spate si galgaia voma in gura, se innecase cu ea si nu putea respira. M-a busit plansul si acum numai cand ma gandesc. Mult timp o sa ma urmareasca faza asta.
Era voma peste tot, cred ca el a vrut sa se ridice si nu a mai putut ca s-a inecat cu voma. Daca nu il auzeam si stateam linistita puteam sa il gasesc mort. Crunt. M-am speriat cumplit.
Nus tiu de unde am avut putere sa-l ridic si sa-l intorc cu fata in jos ca sa-i eliberez caile respiratorii, oricum el inc ontinuare voma si parca nu putea sa respire.
Dumnezeu m-a trimis la el, nu mai zic ca daca prajeam snitelele si sfaraiau,sigur nu il auzeam, dar le terminasem. Off Doamne. A avut o cumpana mare ieri. M-a ajutat Dumnezeu ca aveam candela aprinsa. Greu tare. Imi trebuie ceva timp sa-mi revin.

Asta sa imi fie invatatura de minte sa nu-l mai las singur, o sa stau cu el sau las usa dechisa.
Asa ca mare atentie mamici!

Altfel tuseste la greu in continuare, parca mai rau ca niciodata, drept ptr care, azi mergem iar la medic sa-l asculte la plamani.

Off, Nana, tare greu incercati mai sunteti!
Sa te insanatosesti repede, Fluturas coconas!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AYUMI

Fetele,multumesc mult de urari!Eu v-am mai citit,asa,din umbra.
Ieri am luat permisul de conducere si sunt atat de bucuroasa;nici ca puteam avea un cadou mai frumos pentru implinirea varstei de 30 de ani.Si saptamana trecuta am implinit si 9 ani de casnicie,avem ce sarbatori.
Pozici cu gemenii am mai pus pe blog cand am mai avut timp;cresc pe zi ce trece.Ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt amandoi sanatosi.Naoki are o intarziere in dezvoltarea neurologica,dar speram sa trecem noi si peste asta.Multi pupici si mai scriu.

Sa traiti fericiti si sanatosi toti 4! Felicitari pentru permis, acum esti 'mobila'.
Eu cred ca Naoki o sa recupereze repede, mai ales ca o sa fie intr-o permanenta intrecere cu fratiorul gimnast!

Mergi la inceput