Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (350)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

Citat:
citat din mesajul lui babylina

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

Babylina este haios foc Bogdan! Si cum face el economie?
Eu chiar am inceput sa mai scriu din perlele lui Sebastian.

Gabriela

Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 )
http://community.webshots.com/user/ceamica
Pai deocamdata nu mananca si facem economie la mancare

ce cunoscut imi pare , e jale si la noi! Nu mai stiu ce combinatii sa mai fac , cum sa-l mai tentez

Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 )
http://community.webshots.com/user/ceamica

ai vostri nu mananca ,iar a mea nu se mai satura ,nu stiu cum sa mai procedez,ar manca intruna ,dimineata si la 6 -30 de se trezeste ,primul lucru imi zice :haide mami papam,lui Teuta mea ii este tare pomica,pap si eu un ousol ,si papa atunci,si mai papa la opt cand ajunge la cresa sau la cumnata,iar saptamana trecuta cat a stat la cumnata mea, manca cu toti ai casei care cum se asezau la masa ,pe strada daca vede pe cineva cu ceva in mana intinde mana si spune si mie imi este pomica ,vreau si eu sa pap,nu va spun de cate ori i-a rupt cate o batranica din covrig,din paine ,sau ce Dumnezeu a mai avut in mana fiecare

Fii-miu nu e chiar asa, dar cere si el mai nou foarte multa 'papa bun'. Asta de cand am scos de tot biberonul si seara bea doar o cana cu cioc plina cu lapte. Noile preferinte sunt:
- cacao cu pate (adica lapte)
- ceai cu lamaie
- cacabal cu paine (la inceput zice papagal la cascaval)
- pita (pizza)
- paine cu pate
- polumb
- tolt (cu pasiunea asta a ramas de la ziua lui, acum gaseste farfurii de carton in dulap si le aduce sa-i pun tolt)
- polemo (pomelo)
- patide (stafide)
- madelina (mandarina)

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78
yaia - felicitari pt caruciorul roz.deci pot veni cu stef la petit, nu?

Daca nu-l deranjeaza 'prospaturile'...
Si zic sa asteptam sa se nasca, sa fim siguri ca are la cine verni Stef in petit.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, Ayumi, mamica noastra curajoasa de gemeni! Sa-ti fie viata plina de sanatate, sa te bucuri de baietii tai minunati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!
Offf Nana ce sperietura ai tras! Bine ca te-a ajutat Dumnezeu si ai fost pe faza si a trecut clipa rea! pupici si dragalsului Andrei!

In tradevar trebuie sa fim foarte atente cu micutii nostri.
Deasemeni mare atentie la obiectele metalice. Daria luase din trusa de manichiura o chestie pentru pielite si se pregatea sa o bage in priza-asta la Bucuresti unde nu am aparatori!

Sabatate multa fluturasului si bafta la medic sa va sfatuiasca bine!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
21+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Merci, Erina!
Sunt atat de imprevizibili si cand zici hop, ca au mai crescut si ai mai scapat de griji ca acum inteleg tot, cum apare cate o chestie de-asta care te pune in cap!

Pupici Dariei!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Eu daca am intrat sa citesc vreau sa si raspund chiar daca merge greu forumul...

Cecilia sper sa treaca repede arsurile, sa gasesc secretul. Diseara incerc cu lapte si o cina mai usoara...Ce frumos ca v-ati intilnit cu Andreea.
Ai un baietel tare bun si cooperant, de vrobaret nu mai zic!!!

Roxana, m-ai speriat cu turbulentele pe Austria. Bine ca au trecut! Am experimentat si eu o data si au fost groaznice, acum nu cred ca as suporta. Cit despre Ikea e bine de stiut. Daca ei nu vor bani nu le mai da...

Mandarinuta, tare trebuie sa fie dulce compleul si Antonia imbracat cu el!!! Daria are un tricou cu pitricele luat din Turcia.

Ea e fan hello Kitty! are 6 CD cere au cite trei povestiri educative. Cinta fara greseala cintecul de inceput.
Ieri am fost la plimbare si vazuse o fetita de un an cu o gecuta cu Hello Kitty. S-a dus direct la ea si vorbea si arat la pisicuta.

Gabriella, spuneai intr-un post trecut ca e interesant cind stii ce este bebelusul pentru ca altfel te atasezi de el. e adevarat. mai am ceva ginduri cu schimbatul numelui-cum spunea Diwana dar parca nu gasesc altul care sa mearga cu numele de familie. Sotului nu ii place Victor, doua nume nu pot sa pun pentru ca Daria are numai unul...Cred ca raminem la David dar pronuntia englezeasca cum vroiam de la inceput.

Cu arsurile e jale...nici eu nu am avut la Daria si acum mi se par groaznice. E ca o minge de foc la furca piptului, nu mai spun cind urca pe git...

De kilograme ma sperii si eu mai ales ca vad cum s-a schimbat forma corpului-clar e diferit hormonal-sinii sunt mai mari decit cind au fost maximul de angorjati la Daria, tesutul adipos creste vesel pe fund si coapse si abia trec in luna a sasea martea viitoare!!!.
Caut imediat o poza cu burtica la Daria-nu am prea multe ca am fost tare ocupata in sarcina...

21+ cu David

Mergi la inceput

Ayumi, la multi ani cu multa sanatate si implinire!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

b]La multi ani Ayumi mamaica de samurai frumosi!!!Sa fii santoasa si fericita alturi de puiutii tai dragi!!![[/b]

21+ cu David

Mergi la inceput

Arsuri cumplite am avut si eu in sarcina cu Andrei, asta ptr ca a fost paros nu gluma, s-a dovedit pe urma.
La mine mergea f bine laptele rece si Rennie, care este safe in sarcina.

si sa aveti cat mai putine arsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Fetele,multumesc mult de urari!Eu v-am mai citit,asa,din umbra.
Ieri am luat permisul de conducere si sunt atat de bucuroasa;nici ca puteam avea un cadou mai frumos pentru implinirea varstei de 30 de ani.Si saptamana trecuta am implinit si 9 ani de casnicie,avem ce sarbatori.
Pozici cu gemenii am mai pus pe blog cand am mai avut timp;cresc pe zi ce trece.Ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt amandoi sanatosi.Naoki are o intarziere in dezvoltarea neurologica,dar speram sa trecem noi si peste asta.Multi pupici si mai scriu.

Mergi la inceput