Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (350)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

buna seara

La multi ani Ayumi si petrecere frumoasa ! Multi ani fericiti impreuna si de acum inainte

Multa sanatate Fluturas
Multa sanatate Energia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Seara buna si de la noi!

La multi ani fericiti Ayumi!

Gabriela n-am mai scris nik pt ca si de citit,nu mai apuc decat printre randuri...

Ema multumim de urare maaai,ce memorie buna ai

Yaia felicitari pt delfinasa!

Multa sanatate Fluturasului si Energiei!

Eu abia acum reusesc sa-mi fac angajarea,a trebuit sa merg si in Deva dupa o adeverinta de la Directia Muncii,cu prestatiile pe cei 2 ani de CIC..
De Miruna pot sa zic ca papa mai bine in ultimul timp..in rest s-a facut o nazdravana,vorbeste de toate,abia asteapta sa auda ceva nou,ca sa repete si ea Preferatul ei e Elmo si tot ce are legatura cu strada Sesame
Ieri am luat de la Plus un costum de mos Craciun,dar l-am ascuns bine,sa nu cumva sa dea de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

la multi ani si de la noi! facem si noi azi cu bebe in brate 8 luni..

suntem colege anul asta martie..

o intrebare am legata de crese respectiv gradinite..poate ne ajutati sa gasim si noi una cat mi potrivita pt al nostru baietel..stam in aviatiei si vrem sa gasim una cat mai aproape..la anul in toamna are fix 18 luni si de atunci vrem sa-l dam..cred ca trebuie s agasim loc de pe acum..k sa fim siguri atunci ca are bebe unde sa mearga!
poate ne dati ceva pontui, ce sa cautam in special..

va pupam si sper ca nu am deranjat!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Erina , norocul meu ca am vazut poza mai devreme Ce amintiri placute si aratai tare bine ! Poza cu burtica bebe David va fi in varianta blonda , nu te-ai facut bruneta la loc nu-i asa? Weekend prelungit frumos

Danutza

Hai ca m-am speriat de tot Roxana . Zbor si eu la viena sapt viitoare si tot cu blue air !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna seara!

Maruntzika, multa sanatate lui Puppi, refacere rapida!

Nana, of ce sperietura cu Andrei! pt el si sa se refaca repede si sa ii treaca tusea.

Ayumi, felicitari pentru carnetul de conducere!Baieteii sunt tare frumei, si cred ca tare nazdravani,i-am admirat in poze.

Erina, foarte frumoasa burtica cu Daria!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Carpatina, am trimis capitolul dindr Spock pe mailul comun

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Erina, mie arsurile imi treceau in ultima instanta cu rennie rosu. Dar intai incercam cu lapte caldut. Daca nu su nu rennie rosu era ok. Sper sa-ti foloseasca.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Poza

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
21+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Erai tare tare frumusica si o burtica dragalasa!Deabia astept sa vad si acum

Mergi la inceput

Vai Nana ce ai patit!Off si ma gandesc ca asa le culc si eu si poate nu le aud la o faza din asta!
Bine ca ai ajuns la timp

Mergi la inceput

SAnatate Energiei!SA treceti cu bine de boala.

Mergi la inceput