Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (350)
Raspunsuri - Pagina 7
AYUMI spune:
Numai papanashi bolnavi.Insanatosire grabnica si multe putere mamicilor.
Multumesc inca o data pentru urari si aprecieri.Da,Erina;Ryuji chiar e un gimnast innascut.Toata ziua ar sta in cap.
Aseara la ziua mea am avut ceva musafiri,a facut show,nu gluma.
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AYUMI Numai papanashi bolnavi.Insanatosire grabnica si multe putere mamicilor. Multumesc inca o data pentru urari si aprecieri.Da,Erina;Ryuji chiar e un gimnast innascut.Toata ziua ar sta in cap. ![]() Aseara la ziua mea am avut ceva musafiri,a facut show,nu gluma. http://naokisiryuji.blogspot.com |
Ayumi, La multi ani fericiti!Sa fii iubita,fericita si implinita.Sa va iubiti o vesnicie si sa ramaneti o familie asa frumoasa mereu.
Felicitari pt carnet!!!ai dat exm in japoneza?sau in engleza?
AYUMI spune:
Multumesc.Am facut scoala in japoneza si examenele la condus tot in japoneza.Doar examenele scrise le-am dat in engleza.![]()
devylla spune:
| citat din mesajul lui AYUMI Multumesc.Am facut scoala in japoneza si examenele la condus tot in japoneza.Doar examenele scrise le-am dat in engleza. http://naokisiryuji.blogspot.com |
bravo!
Eu imi dadusem exm in mai,defapt transcrierea carnetului de condus romanesc,ce presupunea aici un exm de 10 intrebari grila si test de condus.Am picat de 2 ori la condus,a treia oara l-am luat,insa pt ca nu condusesem deloc in tara,nici acum nu sunt stapana pe volan si imi trebuie pe cineva langa mine
AYUMI spune:
Aaa,eu am facut scoala de la inceput ca nu stiam nimic despre masini si nu pusesem mana pe volan in viata mea.La condus am luat ambele examene din prima;insa la scris...am picat la al dolea dintre ele de 4 ori.
Erau 95 de intrebari si aveai 50 de minute.Credeam ca nu mai ajung sa il iau.![]()
Astazi o sa conduc pentru prima data masina sotului meu...wow...am niste emotii.
Aveam nevoie de acest permis ca trebuie sa merg cu Naoki la doctor,la logoped si na,mi-era greu sa merg singura cu amandoi.
devylla spune:
| citat din mesajul lui AYUMI Aaa,eu am facut scoala de la inceput ca nu stiam nimic despre masini si nu pusesem mana pe volan in viata mea.La condus am luat ambele examene din prima;insa la scris...am picat la al dolea dintre ele de 4 ori. Erau 95 de intrebari si aveai 50 de minute.Credeam ca nu mai ajung sa il iau.Astazi o sa conduc pentru prima data masina sotului meu...wow...am niste emotii. Aveam nevoie de acest permis ca trebuie sa merg cu Naoki la doctor,la logoped si na,mi-era greu sa merg singura cu amandoi. http://naokisiryuji.blogspot.com |
Bafta mare atunci!Iti tin pumnii stransi sa conduci bine!
carpatina spune:
| citat din mesajul lui mandarinutza Carpatina, am trimis capitolul dindr Spock pe mailul comun |
Merci tare Mandarinutzo!

p.s. se mai gaseste cartea asta in librarii?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Happiness_4_us spune:
Neata si de la noi!
De aseara Andrei e cu febra si pe Flamexin (amoxicilina).
Are cineva vreun pistol ca zau ca tare bun ar fi!![]()
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
ancasilv spune:
Neata doamnelor!
Of, ce de bebici bolnaviori...Santatae multa, iar mamicilor putere sa treaca peste. Eu i-am dat lui Vlad Broncho-Vaxom, vad ca e ok de la el, sper sa ne sara raceala cit mai mult. La capitlolul olita a recidivat rau de tot, nu prea mai vrea sa spuna si are multe accidente. Nu stiu ce s-a intimplat, sper sa fie doar o faza trecatoare. In rest, toate bune si frumoase. A inceput sa vorbeasca bine de tot, e ca o maimutica, imita tot ce vede la noi. Trebuie sa avem mare grija cu limbajul, ca daca ne mai scapa cite o prostie o baga imediat la cap. La servici am avut o preioada mai aglomerata, dar am mai citit din cind in cind, mai mult pe diagonala.
Va pup si sper sa aud cit mai multe vesti bune!
anca, mami de
Vladut... 06.10.2007
Gabriela77 spune:
Nana, offff, tare rau imi pare de voi ca trageti atata! sanatate multa fluturasului!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
28 +
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o persoana esti intreaga lume. G.G.Marquez