Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (350)
Raspunsuri - Pagina 19
Piciulika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Picia draga, si eu zic ca nu se naste RECLAMA ILEGALA mai repede si in niciun caz fara tati acasa! Cat despre tine si munca, nu mai am niciun dubiu ca bolnava esti daca nu...lucrezi! Te sarut si te imbratisez tare! |
Imbratzisez U back +
.Saracutza Sara!
sa-i treca. Chiar ieri seara vorbeam cu Radu de ea si de Emma - asta apropos de nume, ca noi nu ne-am hotarat.Carpatino, pe al nostru nu il cheama RECLAMA ILEGALA - nu de alat, dar e mult prea lung langa doua nume de familie...! (Deh, am fost mega-democratzi si ne-am luat ambii numele celuilalt = 9 + 6 litere... )
Hai ca zic, sa va datzi cu parerea - da' zicetzi, da?!
Deci: Alex [evtl. Alexander], Theo [evtl. Theodor], Jan sau Elias. (Orice se termina in ian/ean rimeaza cu primul nume de familie. Asta scurte si concise s-ar asorta...)
Alte idei, ceva pareri...?
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si
Countdown
Gabriela77 spune:
Valeu, Carpatino...ca asa am ras...ca s-a zgudit si Emma biata...Stai sa vezi in ce dilema e cuscra acum....
Uite ca m-am conformat si am pus la semnatura linkul, oricum, nu cafeaua era miza, ci placerea de a scrie, dar parca nici codasa nu-mi sta bine!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
29 +
http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/
Gabriela77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Piciulika
Imbratzisez U back + .Saracutza Sara! sa-i treca. Chiar ieri seara vorbeam cu Radu de ea si de Emma - asta apropos de nume, ca noi nu ne-am hotarat.Carpatino, pe al nostru nu il cheama RECLAMA ILEGALA - nu de alat, dar e mult prea lung langa doua nume de familie...! (Deh, am fost mega-democratzi si ne-am luat ambii numele celuilalt = 9 + 6 litere... ) Hai ca zic, sa va datzi cu parerea - da' zicetzi, da?! Deci: Alex [evtl. Alexander], Theo [evtl. Theodor], Jan sau Elias. (Orice se termina in ian/ean rimeaza cu primul nume de familie. Asta scurte si concise s-ar asorta...) Alte idei, ceva pareri...? Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank"> Michael (8.10.2007) si Countdown |
Si continui sa rad pe aici, si nu sunt singura in birou, dar am o scuza, deee...sarcina!
Eu ma simt indreptatita sa imi dau cu parerea

Gabriela, mami de
29 +http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/
Piciulika spune:
Cuscra, eu is mai lenta - sa nu zic tampa: am votat daca am dat pe stelutze?
Mey, am si eu o aciditate de mor - inclusiv in momentul asta.
Ma tratez cu lapte, migdale rontzaite lung si... Rennie. SI: mi-am ridicat bine partea de sus de la saltea, altfel nu mai am somn noaptea. Si ajuta tare!
Michael (8.10.2007) si
Countdown
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui crishtina Maria. multumesc ca te gandesti la mine. Stiu ca nu esti singura...ca si restul s-au gandit dar nu au scris Inca nu am nascut...ce sa fac eu daca nu a venit momentul? Crishtina 37+ & Robert 09.09.2007 |
Crishtina, iti doresc si eu sa ai parte de o nastere usoara si o fetita sanatoasa, mancacioasa si care sa va umple vietile de bucurie si fericire alaturi de fratiorul Robert!!!
Trimit si niste fete in directia ta, sa faca joc de glezne si sa dea din pampoane
.Abia astept sa iti vad suava Nicole invelita in paturica roz impletita cu atat drag de tine!!!

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui mandarinutza Buna dimineata! Annisia, bine ai revenit. Eu nu prea ii dau bobo Antoniei, mai cotrobaie in general pe la Buni (mama mea) si mai gaseste pe acolo si atunci e imposibil sa i le iau, sau mai primeste in parc cand e ziua unui copil, de pilda. In schimb, fac prajituri de casa cu zahar brun, oua de tara: cornulete, tarta cu mere, prajitura cu mere, biscuiti, chec, la care ma ajuta si ea. Cand mergem la cumparaturi, si vede bomboane si cioco prin magazin, ii zic ca au chimicale si nu sunt bune, si daca neaparat vrea ceva, luam biscuiti. Eu te sfatuiesc sa nu asociezi dulciurile cu orecompensa sau cu desert obligatoriu dupa fiecare masa, pe urma o sa fie mai greu de dezobisnuit. O bomboana ocazional poate primi, asa ne-a sfatuit si dr Antoniei. Adimercedes, ce frumos povestesti tu de Adam. La multi ani tuturor sarbatoritilor Matei! Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 Poze |
Mandarinutza, ce de bunatati gatesti tu acolo. Mniiiiaaamiii [emoticon ce se linge pe buze]. Pai, eu nu am facut toata viata mea atatea prajituri cate ai mentionat tu acolo
...
Antonia cea stilata si pr mamica ei cea gospodina."A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
Piciulika spune:
Imediat gata pauza, scufundarea!
Deci: Annisia, nu te stressa cu modernismul culorilor pictorului: pana pe la 4 ani nu se asociaza obiectele cu culorile. La 5 ani li se pare aiurea sa nu fie iarba verde, pana atunci, poate fi orice!![]()
Te rog eu nu-l lasa fara scaun in masina (macar inaltzator!): se poate strangula - vine prea sus centura.
Cu dulciurile: invatza-l si de "Nu." E greu, dar asta e doar inceputul santajului... Si mai ales, spala-l pe dintzi dupa!
Si Michael mi se urca in cap pentru ursuletzii Haribo, dar nu prea are succes...
Fuuug!
Michael (8.10.2007) si
Countdown
adimercedes spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Se pare ca incepeti sa aveti un program al vostru si ca incepeti sa va obisnuiti unii cu programul altora din ce in ce mai bine...ma bucur! Si eu ma astept sa fiu depasita in primele 2 luni dupa ce vine Bebedoi...dar ne obisnuim noi cumva! Ma bucur pentru voi! Pentru fitzosi care au tot...o juma' de ora de masaj? Sau o bratara/colier facute din scoici australiene? Pentru sot poate vreo carte, un blue-ray...ceva...pentru tata e mai greu, ca nu prea stiu ce-l pasioneaza...poate pentru el si soacra cate o rama cu o foto a copiilor, sau cate un calendar personalizat cu nepotii...sau tricouri cu Australia pentru toti mai putin sot! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
Yaia, multumesc de idei
.Faza cu masajul poate pt socrella, ca ea alearga de nebuna si nu prea are grija de ea, dar trebuie sa aflu daca i-ar face placere, ca nu toata lumea adora masajul. Bratari si coliere le-am tot luat, cred ca deja sunt satule de bijuterii (perle, opaluri, pietre diverse etc), genti pt soacra si altele de gen. Ideea cu album foto e chiar buna pt soacra
. Insa cumnata ramane in aer - deocamdata. Pe tata cred ca il rezolv cu ceva ustensile pt bucatarie, ca e pasionat de gatit, a facut si curs de bucatari, citeste tot ce prinde despre bucatarie, e fan Jamie Oliver, i-am luat carti de-ale lui... Pe sot, inca nu stiu, cred ca ne vom cumpara ceva pt amandoi, pt casa, gen robot de bucatarie sau storcator de fructe, plus ca planuim cateva zile la plaja in perioada sarbatorilor, dar va fi cu toata trupa de mosafiri, deci nu se califica drept cadou Off, ca greu e, dar bine ca mai am vreme si pot sa ma gandesc si planific, desi parca vad ca zboara timpul si ajung in prag de sarbatori fara ceva prezentabil si o sa alerg ca o gaina beata sa gasesc ceva decent
.
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
Gabriela77 spune:
| citat din mesajul lui Piciulika Cuscra, eu is mai lenta - sa nu zic tampa: am votat daca am dat pe stelutze? Mey, am si eu o aciditate de mor - inclusiv in momentul asta. Ma tratez cu lapte, migdale rontzaite lung si... Rennie. SI: mi-am ridicat bine partea de sus de la saltea, altfel nu mai am somn noaptea. Si ajuta tare!Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank"> Michael (8.10.2007) si Countdown |
Hai, hai nu te alinta, ca oricum esti, numai lenta nu
. Ai votat!Cat despre aciditate, Rennie e si prietenul meu, singura consolare e ca Emma va fi mai pletoasa decat Sara!
Te tzuc tare-tare!!!!Gabriela, mami de
29 +http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/
adimercedes spune:
No, trebuie sa fug ca Adam nu reuseste sa adoarma si nu vreau sa o trezeasca pe Lisa, care oricum era cam agitata prin somn si sotul a decis sa doarma langa ea, ca tare s-a mai smiorcait si plangea prin somn
. Plus sa fac un dus si sa ma bag in pat, ca la mine e trecut de 2am si i-am prolis Lisei ca maine la 10 mergem la biblioteca pt programul de povesti pt copii.
Incerc sa mai intru in sesiunile de papa ale lui Adam.
O zi buna sa aveti!!! 
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009

.