Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (350)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Scriu si eu rapid ca mi-au placut mult numele puse de Piciulika. Acum tu stii cel mai bine cum suna in combinatie cu numele de familie. Depinde mult si de pronuntia de la voi.
Eu am tinut cont numai de regula ca daca numele de familie se termina in vocala sa nu inceapa si al doilea nume cu vocala si mi-am dorit sa aiba 5 litere ca Daria.
Imi plac mult Alexander si Jan.

Noi trebuie sa iesim in seara asta la cumpataturi de mincare. Speram sa nu fie aglomerat-tot imi e frica cu gripa...

Mandarinuta, esti o gospodina absoluta. Eu facrara briose cu fructe de padure si clatite. Inainteeram experta in torturi...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Inainte sa-mi inhatz copilul - ca eu tot sunt cu cartzile

O amica isi creste mi-nu-nat copii, f pe gustul meu, 2 baitetzi (3&5), mi-a recomandat o carte. Ea zice ca a citit-o putin prea tarziu, ca si-ar fi explicat mai multe chestii...

So:
"the book, Raising Boys, by Steve Biddulph. I did actually look it up on the weekend and Amazon have it. It really is excellent and quite a good bible for boys until they are in their teens.

I really hope you get it and enjoy it! Its a sanity saver because according to the book, within a few years apparently our boys will stop talking full stop, as teenage boys are prone to do and we'll be wishing for the days where they just said 'no!!'"

Ciaoooo...!

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Countdown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Tot de la ea:
"Our eldest son told us on the weekend 'you just don't understand me!!!'... and he's right... only I was expecting this comment in about 20 years time lol!!

But, they're still small enough to provide lots and lots and lots and lots of cuddles, so its ok!"

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Countdown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Cred ca maine e ziua cea mare...de nu se intampla nimic noaptea asta. Dimineata ne prezentam cu bagajul la spital si vedem ce se va intampla cu inducerea asta. Speram totul bine. O sa va anunt cu un sms cand e totul gata si bine. Va multumesc ca imi sunteti alaturi. Va pup pe toate!

Crishtina 37+ & Robert 09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Cristina, baftaaaaaaaaaaaa!! sa fie rapid si usor!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sanatate tuturor bolnaviorilor!

Noi suntem la busteni, pt ca la scoala la sofia doua clase sunt inchise pe caz de gripa porcina, si umbla zvonul ca e posibil sa se inchida toata scoala in doua zile.
Eu o sa mewrg in bucuresti sa-mi tin orele si ma intorc la loc, dar nu avea rost sa trambalam copiii.
Chiar daca nu e grava boala....de ce sa a bag in gura lupului, in fond, fimea ar outea trece direct in clasa a doua, dpdv citit si socotit LOL

(am avut surpirza sa-mi calculeze corect 87 plus 53 in gand in mai putin de minut)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

buna seara,
n-am mai trecut pe la voi, am fost si sunt tare necajita, tata a facut infarct saptamana trecuta, acum e la Ploiesti la terapie intensiva, inca nu e bine. Speram sa-l aducem zilele astea la spitalul militar, imediat ce va fi transportabil.apoi decidem daca o sa-l operam sau nu. Of, tare greu cu batranetea, cand se aduna toate grijile si bolile...
noi am fost pe drumuri, intre mama, tata si ne-am trambalat cu copilul, altfel n-aveam cum.

sper ca voi sunteti bine, nu am citit nimic din urma.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

buna seara,
n-am mai trecut pe la voi, am fost si sunt tare necajita, tata a facut infarct saptamana trecuta, acum e la Ploiesti la terapie intensiva, inca nu e bine. Speram sa-l aducem zilele astea la spitalul militar, imediat ce va fi transportabil.apoi decidem daca o sa-l operam sau nu. Of, tare greu cu batranetea, cand se aduna toate grijile si bolile...
noi am fost pe drumuri, intre mama, tata si ne-am trambalat cu copilul, altfel n-aveam cum.

Of Papanash tare greu!!! E pacatoasa rau treaba cu infarctul! Sanatate multa tatalui tau si inima tare tie!!!

Roxana, tatal tau e bine? Cum s-a refacut dupa operatie. Al meu e bine deocam,data doar ca nu e cuminte. face o gramada de treaba la tara. Dupa o viata activa nu se simte bine decit muncind.

Christina, ne gindim la tine!!! Curaj si asteptam vestea minunata!!! {majoreta]

Piciulika, Jan imi place mult scris Yan sau Ian (dar din nou depinde cum e la voi). la sugestii de alte nume nu ma bag. E bine sa vina din inima voastra. Am sa caut si eu cartea pentru David-cu pronuntia englezeasca sa nu uita!!!

Gabriela, pe mine m-au mai lasat un pic arsurile-adica sunt mai rare episoadele. Oricum am decis sa maninc in continuare ceimi plece, aceleasi multeee fructe mai ales seara, care ma ingrasa si ma umfla dar asta e!!!

Pe miine dragi mamici!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_Ago spune:

Mamicilor dragi,
M-a apucat tehnologia din urma si vreau si eu blog. M-am gandit ca as putea sa-mi fac putin timp , macar o data pe saptamana, sa mai adaug niste poze, sa mai scriu ceva dragut. Dar nu mi se pare chiar asa simplu, si prin urmare, vreau si eu putin ajutor. Mai ales din partea celor care aveti deja si va spun, caci am tras si eu putin cu ochiul si mi-a placut ce am vazut. Deci, pls, help!! :)
Astept cu nerabdare sfaturile voastre.
Va multumesc anticipat si multi pupici!

Mamica Erikai (12.03.2009) si a Evei (16.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

buna seara,

sanatate multa tatalui tau, e un moment tare greu de aceea iti urez multa putere.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput