Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (350)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui crishtina

Cred ca maine e ziua cea mare...de nu se intampla nimic noaptea asta. Dimineata ne prezentam cu bagajul la spital si vedem ce se va intampla cu inducerea asta. Speram totul bine. O sa va anunt cu un sms cand e totul gata si bine. Va multumesc ca imi sunteti alaturi. Va pup pe toate!

Crishtina 37+ & Robert 09.09.2007

nastere usoara si bb sanatos.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Sanatate tuturor bolnaviorilor!

Noi suntem la busteni, pt ca la scoala la sofia doua clase sunt inchise pe caz de gripa porcina, si umbla zvonul ca e posibil sa se inchida toata scoala in doua zile.
Eu o sa mewrg in bucuresti sa-mi tin orele si ma intorc la loc, dar nu avea rost sa trambalam copiii.
Chiar daca nu e grava boala....de ce sa a bag in gura lupului, in fond, fimea ar outea trece direct in clasa a doua, dpdv citit si socotit LOL

(am avut surpirza sa-mi calculeze corect 87 plus 53 in gand in mai putin de minut)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

confirm, sunt multe scoli inchise pentru gripa, au mai fost si cateva licee....cel mai bine mai sta frumos acasa, pana trece valul...daca se confirma ca este gripa A/N1H1 se inchide sigur scoala,stiu ca la 3 cazuri confirmate,s-a inchis, intre timp au mai aparut inca 3-4 pana au reinceput cursurile.... daca nu, e fata desteapta si recupereaza.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Papanash sanatate multa tatalui tau. Da Doamne sa fie bine! va imbratisam strans.

Christina nastere usoara si bebe Nicole sanatoasa. Sa ne re-citim cu bine

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Tot de la ea:
"Our eldest son told us on the weekend 'you just don't understand me!!!'... and he's right... only I was expecting this comment in about 20 years time lol!!

But, they're still small enough to provide lots and lots and lots and lots of cuddles, so its ok!"

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Countdown

How about la 2 ani si nici trei luni? Mai nou replica juniorului cand nu i se face pe plac e " Tu nu inteiegi asa viau iou?!?" Si apropos de cuddles, cand vrea sa-l iei in brate vine, se lipeste de tine si-ti sopteste suav"Mi-i doi di tine..." Adik mi-e dor de tine.

Si apropos de servici, sa stii ca etica profesionala nu tine loc de no-spa pentru butika intarita. Ai mai bine grija de voi (zise lupul moralist...)

Multam pentru mesaj, da' in perioada aia functionam cu asa delay ca n-am fost in stare sa raspund, iar dupa ce a trecut timpul mi s-a parut aiurea sa mai raspund. Mi-a mers la suflet

Mergi la inceput

Noi suntem bine. Ne-am intors (cu parere de rau) de la Magura, de la tabara de scupltura. Am fost plecati de vineri in gasca mare, am avut vreme super faina, copiii s-au distrat copios si noi ne-am spalat putin creierii. Au avut si foc de tabara, s-au catarat pe toate statuile (mai ales pe alea monumentale), au alergat de si-au scuipat plamanii si s-au tavalit prin frunze (si noroi), da' nu-i bai, ca am carat cu noi tot dulapul. Vlad cand a intrat in casa si l-a intrebat bunica-sa unde a fost, i-a raspuns "a peteceie"

Mergi la inceput

Incarc si niste poze, dar intai fac capitol nou, sa nu-l mai lungesc pe asta.

Mergi la inceput