Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (350)
Raspunsuri - Pagina 13
cecilia L spune:
Maria, inca nu stiu ce cadou o sa-i cumpar lui Cristi de Mos, probabil de Mos "Nicoae", o sa primeasca un calut balansoar iar de Mos "Cratiun", ceva din gama thomas( e mare fan/si mereu cere thomas de la Mos Craciun, bine el mai cere un tatol mare si rosu cu remolca...dar nu mai avem loc in sufragerie
)...merg sapt. viitoare la expo baby sa vad daca imi mai vin idei....cat despre finutul meu pe care il botez pe 26 e simplu, iar nepotul si finuta care au 5 ani, mai am timp sa ma gandesc....la cei mici, abia nascuti e mai simplu....sper.
Piciulika, eu cred ca e prematur sa te gandesti ca nu o sa fie Radu acasa, mai ai ceva timp pana o sa nasti, asa ca putin curaj si lasa gandurile rele.

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
betty78 spune:
Diwana, Yaia din pacate se pare ca este vitilogo combinat cu alte defecte de piele, dar ce am uitat sa ii spun doctoritei ca daca ar fi defecte de piele si acolo nu ar fi migrat celule de melatonina atunci acele pete s-ar fi vazut in primul an in care s-a bronzat...deci nu mi se pare un diagnostic nemaipoment, iar un al doilea diagnostic mi s-a spus ca ar fi un mozaicism cutanat, dar fara afectarea sistemului nervos

...am cautat pe net cate cava despre asta dar nu am gasit nimic...cred ca o sa il i-au pe Mario si ma duc cu el in Israel sa vad ce naiba are pe piele, ca tare imi este greu sa ma lamuresc cu idiotii astia de aici...ideea este ca are t3 modificat, dar fara tsh si stiu ca vitiligo apare pe langa alti factori atunci cand exista mai multe modificari cum ar fi de ex tiroida. Cu toate ca le-am spus si stiu si ei ca se influneteaza, nu au investigat deloc acest lucru..adica de unde vine modificarea asta?...in fine sunt multe de discutat pe subiectul asta, dar o sa vad ce fac....imi vine sa imi smulg parul din cap, atunci cand ma gandesc ca daca diagnosticul este pozitiv, va avea un mare handicap din punct de vedere al aspectului...asa ca vreau sa plec cu el afara sa i se puna un diagnostic corect ca sa putem sa urmam un tratament corect
Betty78
de
Eric-Daniel 20 oct 2009 si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Adimercedes pup si merci frumos pentru informatiile legate de inot..eram tare curioasa cum ar reactiona Mario daca l-ar duce din nou la inot. Problema este ca eu nu prea am timp acum sa ma duc, dar ma gandesc ca poate o sa il conving pe tati sa il duca.
Yaia la tine era absolut clar ca micul delfinas mai are putin si se va descurca singur...felicitarile mele...eu sunt pro inot, mai ales ca am facut de performanta si am si o medalie![]()
Betty78
de
Eric-Daniel 20 oct 2009 si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Erina spune:
Buna seara din Bucuresti!
Am citit repede si foarte pe repede! Sanatate la bolnaviori si numai bine tuturor!!!
Anghipanghi sanatate tie si puiutilor!!!
Piciulika o placere sa citesc postraile tale pline de viata!
Cecilia multumim pentru felia de tort! Felicitarile si pupicii ii timit de pe acum!

Annisia bine ai revenit! Mi-a placut mult cum ai povestit despre Yannis! Nici nu mi-l imaginam altfel- e un dulce si un cumintel
. Cu dulciurile...si Daria cere ciocolata si cere sa isi aleaga din magazin. Cind nu e cazul incerc sa ramin tare pe pozitii chiar daca protesteaza. Si eu am patit sa cedez la a doua bucatica de Cavit Junior cu Vanilie desi stiu ca nu e bine!!!
O seara linistita tuturor si ne auzim de miine!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
21+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
danuta36 spune:
Hello!
Annisia,nu stiu ce sfat sa-ti dau,ca Miru a mea nu prea stie ce-s alea dulciuri..mananca daca-i dau eu o bucatica de cioco,in rest nu cere...
Piciulika
Adi ai pus mai demult un link pt un joc pe calculator pt copii,nu mai stiu cum ii zice...oare il mai ai?? ![]()
Vreau sa va zic de Miru a mea,ca mai nou l-a luat pe 'nu' in brate...cand ii zic sa faca ceva,imi raspunde ferm 'nu vreau!'..altadata nu apuc sa zic ceva,ca ea si raspunde 'nu vreau'
fara sa stie ce vreau sa spun...
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rnico alesia il iubeste pe tudor, il pupa, il stange in brate...dar uneori din prea multa iubire il musca |
Am citit intr-o carte cum copiii duc la gura tot ce iubesc. De-aia ajung sa isi muste fratiorii mai mici, din prea multa dragoste. Trebuie explicat copilului ca iti dai seama ca ii este drag fratiorul, dar ca e prea mare, n-o sa poata sa il manance pe tot
Eliza inca nu-l musca pe Daniel, dar il "ia in brate" - si pt ca nu il poate ridica de la sol, se aseaza si ea peste el si-l imbratiseaza. Norocul lui ca e voinic (are aproape 7 kile), ca altfel l-ar face poster sora-sa (12 kile).
Dulciuri nu primeste nici ea, insa am ramas uimita cand se uita pe-o carte si-mi striga in gura mare: "colachi" - era o ciocolata din care musca un baietel. Deci stie ce este! Am facut intr-o zi o napolitana si-am umplut-o cu crema de Nutella - se uita la borcan si spune iarasi "colachi". Din cand in cand cere bon-bon (avem un chiosc in fata casei unde se vand produse de patiserie si sandwich-uri si dau gratuit copiilor clientilor acadele. Pana acum am reusit sa ma inteleg cu vanzatoarea prin semne cum ca-i prea mica si ca nu-i dau bomboane, dar intre timp Eliza s-a prins si e atenta sa primeasca acadeaua. O rontaie nitel, apoi o lasa undeva pe masa - nu stie sa suga bomboana.) Asa, revenind la bon-bon, o mituiesc cu cate o bombonica de TIC-TAc. Mare greseala la un moment dat, cand a luat sotul Tic-Tac de menta si eucalipt, care a usturat-o bine ...
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui danuta36 Adi ai pus mai demult un link pt un joc pe calculator pt copii,nu mai stiu cum ii zice...oare il mai ai?? |
http://www.hanselman.com/babysmash/
Piciulika spune:
Betty draga, nu te gandi neaparat la chestii mai de amploare... Poate e vitiligo punct. Verifica, dar nu cauta cu tot dinadinsul sa mai fie ceva asociat. Radu tocmai de cateva luni a descoperit o pata depigmentata sub axila, a fost la un dermatolog f bun si i-a spus: vitiligo. I-a facut si o analiza de sange - totul ok. Nu se stie prea multe, de unde/ce/cum, nu se trateaza, poate ramane localizat doar acolo - sau nu. In afara de chestie estetica, nu e alt bai. (Bine, el acuma e insurat - l-am luat cu defect, a iesit de mult din garantie...
) Insa si Michael are ceva pete mai ciudat pigmentate pe ceafa - sa vedem cum o fi.
Sper din suflet sa fie si la voi "doar vitiligo" si sa nu se extinda. Sunt lucruri mai grave pe lumea asta.
Hai, fruntea sus,
ca f frumos e, f destept e, daca asta va fi marele lui defect, ii fac eu o fetitza, sa-l iubeasca asa, defect! 

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si
Countdown
ramonaiani spune:
Legat de cadouri: Eliza primeste de Mos Nicolae un scaunel de lemn pt masa din bucatarie, pe care o sa lipesc tot felul de stickere cu Donald si Mickey si Winnie (scaunul ei vechi o sa il primeasca Daniel), niste turta dulce si probabil 2 (mini)pungute de Haribo (o minipunguta are vreo 8 ursuleti inauntru).
Iar pentru Craciun i-am cumparat un un trenulet cu sine de lemn, ceva de genul www.ookee.ro/jucarii-524-Vehicule-lemn-p-1004-Trenulet-de-lemn-cu-sine-83-piese.html" target="_blank">asta. Sotul e foarte nerabdator din fire, cand am ajuns acasa, l-a asamblat "sa vada daca functioneaza". Atat Eliza cat si Daniel erau incantati de jucarie- Daniel statea pe burtica (cu gura cascata) si urmarea cu privirea trenuletul care alerga stanga dreapta
.
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Celia Yaia, felicitari pentru delfinasa, sa fiti sanatoase amandoua si sarcina usoara in continuare. |
Multumim mult!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)