Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (350)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Yaia, multe felicitari pt delfinasha!!!! Ce fain! Ma bucur mult pt voi. Sunt sigura ca Tudor va fi un fratior tare grijuliu! Sarcina usoara in continuare.

Multumesc pt detaliile despre serialele SF. Eu nu prea am avut timp sa urmaresc decat cele 2 de care ziceam. Babylon 5 nu stiu ce e, nu am auzit, nu am vazut .

Acum fug

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna dimineata,haideti fetelor la o cafeluta,
tare liniste pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

O duminica linistita si multa santate - offf, cate mai trageti!

Citit f diagonal.
Nana draga, mi s-a strans sufletul citind prin ce ai trecut! Sa stii ca ingerasul lui a fluturat tare-tare din aripioare in clipele alea! sa treaca sperietura si sa te gandesti pozitiv: e dovada ca sunteti protejati clipa de clipa! Putere, chiar daca acum e o perioada mai grea.

Felicitari, Yaia draga, pentru Delfinasa! Acuma te rog s-o faci la fel de buclata si sturlubatica precum Delfinasul - vezi la finisaje - ca sa avem toate (si mai ales toti feciorii nostri) dupa cine suspina.

In rest, ce sa va zic? Au plecat ai mei, lucrarile avanseaza f bine. A venit Radu din Thailanda si a plecat la Hanovra, a venit... E obosit rupt. Acuma il las sa doarma pana pe la 10 - ca Michael da desteptarea cu precizie suissa la 6:40. (Si sambata pleaca iar, Thai si Australia, 2 sapt. Sper sa nu nasc - ca nu am nici medicul meu, nici dr. cu care l-am nascut pe Michael... nici Radu!? [Panic!]

Ah, apropos de zboruri si experienta ta, Rox. Sa vezi cum se stie zgaltzai un Boeing 747 (ala urias, intercontinental, dublu deck pt. vreo 470 pers.) peste furtuni deasupra ecuatorului. Ala cica e mare si stabil, zbora uns - dar in drum spre Argentina m-a facut cocktail cu ceilalti pasageri, 2 ore! Parca era o jucarie zgaltziata de un copil isteric: eu zburam sus-jos, intre centura si scaun, ca o minge de pingpong! Am zis ca si daca ma panichez, la fel o ia la vale, ca nu o sa mi se intample tocmai mie - asa or fi zis totzi inainte sa mearga jos... Asa ca am inchis ochii si 'am dormit'. Ma rog.

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Countdown

Mergi la inceput

sanatate multa tuturor piticilor bolnaviori
vroiam sa va intreb daca ati luat cadouri pt mos,mi-ar prinde tare bine niste idei,nu stiu ce sa-i iau Teodorei,de Alex nici nu mai vorbesc,si mai am si doi finuti o fetita de 4 ani jumatate si un baietel de 7 ani jumatate ,habar n-am
in schimb,stiu ff bine ce mi-as dori eu de mos Lae,sau de mos Cusunu(asa zice Teo),

Mergi la inceput

Sapt asta am fost la servici in regimul obisnuit - sa incerc, sa vad cum e. Fain 'telektual, naspa fizic. (Am si amanat un control pe martzi.) Cred ca cer reducere 1/2 norma, pentru ca serile de cand vin de la servici, 18, ore in sir mi-e beton burta, incl. cu 2 Nospa... Abia ma pot ocupa de Micha.
Michael (nu mai e Mi-cha - e Michaelll) e un dulce, sanatos, ptui-ptui. Ne tot uitam la o carte pt prichindei, cu sarcina, nasterea si BB, e cu clape. Eu credeam ca-l va fascina clapa in care se vede BB in burtica - insa el insista la cel cu pampersul pe care-l deschide si vede kk! In fine, avem tema de discutie, ca tot revine la cartea cu pricina. Ah, si intr-o revista a vazut un close-up cu un BB care suge la san. Il intreb, "Ce face BB?" El il imita, deschide gura si mi-o pune pe... cot! I-am aratat ca nu e cotul, e sanul, de acolo vine lapte. Si-a pus gura peste tricou pe san, f uimit. Zici ca nu el a supt un an de zile ca un Piranha!

Ahhh, sa nu uit: tare ma gandesc la Ali. Trebuie sa fie fff greu. Putere multa si decizii bune - nu te pripi / nu va pripitzi. Poate acuma nici relatzia nu e la "cotele normale"...

Erina, nu am vazut poze rotunde acolo (unde sa ma uit?) - doar o Daria dulce si haioasa foc!

Ma duc in pivnitza dupa surubelnitza sa schimbam bateria la motocicleta... "Hai, Mami, hai acolo... suuus...! Joooos!" (sa ma ridic sa mergem in pivnitza).
Deci PUP U ALL!

Mergi la inceput

Picilik ,e o placere sa te citeasca omul,chiar daca rarute ,eu ma bucur tare mult de postarile tale ,sarcina usoara mai departe si o nastere usoara
De CRISHTINA ce stiti? oare a nascut?

Mergi la inceput

Ah, Maria, felicitari pentru mancacioasa mica!
Mi-era dor de tine - si tocmai m-am uitat la 'poze noi cu voi'! SUPERBI copii ai! Ce dulceatza sic si-n-bulinata - si ce cool micul mascul (are testosteron in el...!! Nu ma mira faza cu trandafirii de azi-iarna!)

Dupa cum se vede, am iar ceva liniste - vorba vine, ca niii-noooo in cap, non-stop motociletele de politzie, in cor. Am schimbat impreuna bateriile - stie de-a surubelnitza, doar sensul inca il decide mami .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Salutare de la mare! ... Ei, nu chiar, ca mi-s acasa. Daca n-ar fi tati de vivici, sigur zburdam pe campii.
Mai fetelor, eu facui (inca) o prostie... Pentru ca Yanis al meu manca bananele cu coaja si am zis sa nu rada lumea de mine ca nu vazu bietul baiat banane in viata lui, am inceput sa-i dau cioco si bombo, sa stie baiatul ce-i aia. Buuunnnn... Apoi a inceput sa functioneze pe post de santaj. Stiti voi: daca papi, daca faci la olita, daca stai sa te imbrac, daca si cu parca... iti da mami bobo. Si deja au inceput sa-i placa foarte tare dulciurile. Ar face orice numai sa primeasca bulina. I-am luat vitaC cu arome, pe post de bomboaie, dar nu are voie decat una pe zi si cererea e mult mai mare. Acum nu stiu cum sa dau undo, undo, undo si sa-i scot copilului bomboaiele din cap...
Eu si B chiar nu mancam dulciuri. Asa ne-am nimerit noi, nu cure sau alte abtineri. Am in permanenta ducliuri in casa, dar in baza mea se altereaza in frighi. B mai ia cate o bucatica de cioco, inainte de sala. Deci nu prea ar avea copilul ce sa vada. Dar nu uita vericilor nimic. Primul lucru pe care-l face cand o vede pe ma-sa (vinerea cand ma duc sa-l iau de la ai mei) e mami bomboaie... Si tineti cont ca pana la doi ani nu a stiut ce-i ala dulce. Mi-a trebuit mie educatie cate-un pic din fiecare, sa stie copilul de toate... Vai creierii mei. Dati sfaturi la baba, ca nu vreau baiat gras, cu dintii stricati sau mai stiu eu cum...
Multam, in avans, de sfaturi!!!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Ok, acum despre noi... Am mai citit eu pe aici, printre picaturi, si nu am vazut chestii generale. Ce mai fac suratelor papanashii vostri? Yanis isi spune deja Nashi papanashi si repeta totul dupa noi. Nu ca repetea, dar si invata imediat orice cuvant nou. Mie mi se pare formidabil. Ori ca e primul copil al meu, ori nu stiu zau, dar ma pune-n coada; orice rahatel pe care-l face mi se pare o mica minune...
Ce zi e azi...diminica. Deci vineri, fusei sa-l recuperez de la bunici, auziti discutie mama-fiu. Eu la volan, el pe bancheta din spate (nu mai folosim scaunul, pentru ca suntem prea mari si prea destepti - deci sta bine ancorat singurel in spate) si nu-i puteam vedea si moaca, dar tare mi-ar fi fost drag... Il intreb: il iubesti pe tati? NU. Dar pe mami? NU. Incep morala - nu e bine cum gandesti, stiu ca simti altfel. Mami si tati te iubesc enorm si ar fi excelent daca ne-ai iubi si tu pe noi. Nu e frumos sa spui ca nu-ti iubesti parintii. Deci, recapitulam: il iubesti pe tati? DA. Si pe mami? DA. A fost demential. L-am laudat pana acasa ca a priceput foarte repede si a facut niste deductii logice rapide. Bine, cand am intrat pe usa si l-a vazut pe tati, deja nu-l mai iubea, dar nici nu mai conta. M-a uimit ca, fara sa-i spun direct ce are de facut, a inteles ca trebuie sa-si schimbe raspunsul. Sunt convinsa ca nu intelege el ce-i aia iubire (nu cred ca stie precis nici maica-sa la 31 de ani...hihihihi), dar m-a dat gata ca m-a inteles.
Astazi, alta dragalasenie. Ii dau vitaC, pe post de bobo. Si dupa 5 minutele vine ca mai vrea. Eu zic nu, ca nu ai voie decat una pe zi, la care el: haide mami, macar un bobo mai mic, te rog! Am zis ca-l mamanc si mai multe nu. Stie de mare, mic, mijlociu si recunoaste singur proportiile. De exemplu, a vazut concursul cu ratusca si imi spune: uite, mami, maca mare si maca mai mica; uite o maca mare si trei maca mici. Stie sa numere pana la cinci, dar nu recunoaste decat trei obiecte (adica sa le numere singur, concret).
Ii place sa picteze si asta ma bucura foarte mult. Eu pictez foarte mult, pentru ca ma relaxeaza si ii place sa ma priveasca, apoi vine si vrea si el sa-si puna amprenta. Mi-a stricat multe "opere", dar imi e drag sa-l las sa-si dezvolte mintea si imaginatia. Nu are notiunea spatiului limitat. Nu poate colora tiparuri deja conturate. Desi stie culorile, nu le poate localiza in mod logic. La modul ca ochii nu pot fi roz sau pielea albastra. Dar lucram intens si vom reusi.
Pana acum nu i-am impus nimic. Vreau sa-l las pe el sa ma conduca spre ce-l atrage, ca sa poata face lucrurile cu pasiune in viata. Momentan, adora masinile si personajele Thomas. Desenele preferate sunt Popey, Casper, Masinutele si, desigur, Thomas. Restul nu-l preocupa de fel. Am incercat Tom si Jerry, dar fara succes...
Este un copil extrem de cuminte, ascultator, cooperant. tot timpul vrea sa ajute, sa invete, sa se corecteze si sa ne faca pe plac. Inceputul e excelent, superb, sublim. Vom vedea peste ani daca-si va pastra obiceiurile. Hihihihihi...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Annisia, ma bucur a ai trecut pe la noi si ca sunteti bine.
Legat de dulciuri...si noi avem o astfel de problema, doar ca la noi este o cerere mai mult comanda cand vrea bobo si facem un adevarat scandal cand nu primim....deocamdata mai merge pacaleala, gen trebuie sa mergem sa cumparam sau acum merge tati si aduce din masina...uita repede, mai greu in magazin cand vede si cere, pe mine nu ma pacaleste dar pe tati da, el daca petrece asa putin timp cu el cedeaza mai repede si mereu avem discutii pe tema asta.....in schimb eu ii dau prajiturele de casa, de cate ori am timp ii fac si mananca cu placere, mai nou papa tot ce primeste, de la mancare la dulciuri, nu sunt 100% impotriva lor, primeste de regula dupa mesele principale ca desert....mai greu cu fructele, portocale 2zi/suc, mere in prajitura, pere papa numai cu tati, struguri fura din piata de pe taraba, acasa nu sunt buni, banane fff rar si cam atat la acest capitol, a mai mananca prune.
Am deviat de la subiect, eu nu sunt impotriva dulciurilor si eu pap cu placere, doar ca prefer o prajitura de casa sau o bucatica de cioto(ciocolata) sau un ou, decat bobo pentru el, e adevarat ca nu suntem grasi si nici semne de asa ceva nu dam, sunt constienta ca nu sunt sanatoase, dar organismul cere si ceva dulce.....iar pe partea cealalta, prefer sa stie de dulciuri decat sa fie un mic haplea mai tarziu( nepotul meu cand prinde ceva dulce(in vizite) mananca pana i se face rau...pe ascuns, evident, si asta pt ca i s-a interzis sa manance dulciuri....)

si daca tot vorbim de dulciuri va invitam la o feliuta de tort(facut de mine) si la un , ca tot il sarbatorim maine pe Sf. Matei...noi am sarbatorit acum, maine nu suntem acasa si baiatul abia astepta tot(tort), asa ca am papat noi doi, tati joaca si azi in deplasare

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput