Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (350)
Raspunsuri - Pagina 11
rnico spune:
of, of, of celia

atatia bolnaviori! sanatate multa
mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)
mandarinutza spune:
Carpatina, vad ca se gaseste editia 8 a dr SPock Ingrijirea sugarului si a copilului, aici http://www.librarie.net/carti/48636/INGRIJIREA-SUGARULUI-COPILULUI-SPOCK-EDITIA-BENJAMIN-SPOCK-Robert-Needlman
Eu mi-am comandat de pe site-ul acesta alte carti si le-am primit cam in 3-4 zile
o sa ma uit si prin librarii dupa ea si iti spun.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Andreea_Ago spune:
Da, rnico, asta se mai intampla si la noi in ultima vreme, impartirea jucariilor e o mica problema, deocamdata. Sa vedem cum o sa fie mai tarziu. Incercam pe cat putem, si eu si tati, sa nu dezavantajam pe niciuna, oricum cate 2 jucarii la fel nu cred ca o sa cumpar, trebuie sa invete sa imparta totul una cu cealalta. Asa am facut si eu cu sora mea mai mica, asa sper sa invete sa faca si ele. Am observat la Eva, de cand se joaca cu copiii in parc, ca a devenit un pic posesiva si nu isi imparte jucariile cu orice copilas, depinde foarte mult de cum o abordeaza acel copil si depinde de ce jucarii are de oferit... Si acest comportament, pe care inainte de "socializarea" asta din parc, nu il avea, il manifesta acum si fata de Erika, surioara ei. Nu intotdeauna dar se mai intampla sa fie nevoie ca ori eu ori tati sa facem pe arbitri cand e vorba de joaca celor doua piticute. Si inca acum Erika e mica, are numai 8 luni, se joaca cu orice ii dai, nu face nazuri, dar va creste si nu o sa o mai putem impaca cu orice, pentru acele vremuri ne pregatim asiduu. :))
Oricum e tare frumos, ii multumim lui Doamne Doamne ca le avem, sunt sanatoase, sunt haioase, sunt inteligente, sunt pretioase, si lista poate continua. Ne-am dorit sa avem 2 copii inca de la bun inceput, stiam in mare parte ce ne asteapta fiindca si eu si tati avem la randul nostru cate-o sora / un frate, deci nu ne plangem de nimic. :)
Multi pupicei si sa ne traiasca piticutii!
Mamica Erikai (12.03.2009) si a Evei (16.09.2007)
gabitz78 spune:
luy - ms pt dvd.frumos...si am salivat in secret la vederea "torturilor".
![]()
multa sanatate puilor bolnaviori.
pana acum pe noi ne-a ocolit viroza, sper s-o faca si de acum incolo.
pupici tuturor si we placut.
devylla spune:
Andreea Ago bine ai venit!Sedere placuta la noi.
Nana sanatate multa va doresc!Off ce se tine boala de voi.
cecilia L spune:
Ce este cu linistea aceasta, unde ati disparut??????
Andreea_Ago bine ai venit, sper sa treci cat mai des pe la noi.
Eu speram sa pot sa te sun Luy azi, dar nici o sansa...ieri si azi Cristi a avut cateva scaune cam moi, ieri nu m-am ingrijorat dar azi da, asa ca azi i-am dat un pliculet de hidrasec,sper sa nu mai fie cazul, de papat papa bine, lichide bea,vesel este ... am facut orez cu ciuperci alalteieri si ma gandesc ca de la ciuperci, desi ieri nu a papat....vedem noi...
Cine merge saptamana viitoare la baby expo?
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Sabina spune:
fetele, eu voi fi joi acolo unde se tine baby expo, dar am ore de la 9 la 13 (acolo e sediul facultatii pana e gata cel nou)
As putea sa me reped in vreo pauza sa va vad, daca va intalniti;)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
angipangi spune:
Si noi suntem toti terminati,de la cel mic ,la cel mare
Am ajuns cu baiatul la urgente cu febra 41,dupa 2 zile cu fata,care si acum tot pana in 41 ajunge
Nu ne-a zis nimeni de nici o gripa ,nici nu si-au pus masti,au dat paracetamoale ,sprei de nas si du-te acasa si trage cu copii
M-am saturat de medicii astia
Fata nu mananca nimica a slabit mult saracuta si umbla de zici ca ii beata
Eu nu mai stiu ce sa fac,cred ca ii vaccinez si ne vaccinam ca deja sunt panicata rau de tot
Va doresc sanatate

cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angipangi Si noi suntem toti terminati,de la cel mic ,la cel mare ![]() Am ajuns cu baiatul la urgente cu febra 41,dupa 2 zile cu fata,care si acum tot pana in 41 ajunge ![]() Nu ne-a zis nimeni de nici o gripa ,nici nu si-au pus masti,au dat paracetamoale ,sprei de nas si du-te acasa si trage cu copii ![]() M-am saturat de medicii astia ![]() Fata nu mananca nimica a slabit mult saracuta si umbla de zici ca ii beata Eu nu mai stiu ce sa fac,cred ca ii vaccinez si ne vaccinam ca deja sunt panicata rau de tot ![]() Va doresc sanatate ![]() ![]() intalnire angi album www.onetruemedia.com/my_shared?z=28994027d3010e142ed60e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">angi www.onetruemedia.com/shared?p=902af51d5dde832c319fba&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">sensapolis |
sanatate multa si multa putere
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
adimercedes spune:
Nana, Marunzika, Angipangi, multa sanatate puiutilor. Off, ce le mai trageti si voi. Va doresc sa se refaca repede copilutzii si sa nu mai aveti astfel de probleme!!!!
Si daca mai sunt si alti bolnaviori, le transmit si lor multa sanatate si parintilor multa putere!!!

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009