Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (350)
Raspunsuri - Pagina 10
luy spune:
Andreea, mesajele tale sunt moderate si apar mai tarziu - noroc ca nu se inghesuie lumea sa scrie la ora aceasta si asa ajungem sa le citim ![]()
Scrie si tu 10 mesaje ( hai, mai ai inca 5 ) si dupa aceea vom vedea in timp real postarile tale.
Povesteste-ne despre Eva, cum se simte in rolul de surioara mai mare ( asta este un subiect 'la moda' in momentul actual
), ca-s multe fete care asteapta pe Bebe2 sau sunt de putina vreme in postura de mamici de 2 pitici.
Si mai sunt si alte fete care si-ar dori Bebe2 si isi pun intrebarea cum ar reactiona fratele/sora mai mare la venirea bebelusului in familie ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Va doresc un weekend minunat, sa va odihniti si sa va incarcati bateriile alaturi de copilasi si familie ! 
O sa incerc sa mai intru de acasa, dar nu grantez.
Multa, multa sanatate, Mariana ! Va pupam pe toti 4 !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
rnico spune:
ceau!

bolnaviorii si mamicile incercate!
am avut si noi 2 nopti albe cu tudor- cred ca dintii- dar s-a lasat cu febra, agitatie si supt la greu...si mai putina diversificare ca nu vroia nea sa deschida gurita!
alesia face progrese cu olita (adica face pipi daca o pun dar nu cere, in schimb caca face numai la olita si o si cere pt asta cand e cazul)
luymultumim frumos pt dvd; e ok cu ing-ul?

noi ne pregatim pt o calatorie lunga asa ca mai mult fac liste si cumparaturi....

sa auzim numai de bine
weekend placut
mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)
Andreea_Ago spune:
Buna din nou!
As scrie mai multe mesaje dar timpul nu-mi permite, ce-i drept stau cu piticutele mele la joaca deci nu ma plang.
Am ramas insarcinata cu Erika atunci cand Eva avea 9 luni, deci am avut niste emotii mari mari sa vad cum o primeste Eva pe surioara ei mai mica. Dar tot timpul sarcinii nu am stat degeaba: am "bombardat-o" pe Eva cu informatii despre surioara ei, despre burtica. Ajunsese sa dea "pusy" la burtica seara inainte de culcare, ii facea mai-mai, deci eram pe drumul cel bun.
Este si ea un copil ff cuminte, careia ii place sa stea in preajma copilasilor dar nu stiam daca o sa-i convina chestia asta si acasa, in dormitorul ei, cu jucarelele ei, si trebuia sa o pregatim cat de mult puteam pt asta.
Am avut marele noroc ca inainte cu 6 luni sa o nasc pe Erika, sora mea vitreaga sa-l nasca pe nepotelul meu David si atunci am "scolit-o" pe Eva cu David. Ii faceam sa se intalneasca de ori de cate ori ne permitea timpul si o lasam sa stea in preajma lui sa-i vedem reactiile. Il tineam si eu in brate pe pitic de fata cu ea, ii schimbam pampersul, ma jucam cu el si Eva nu era deloc invidioasa sau geloasa si asta mi-a dat un pic de speranta ca asa se va purta si cu surioara ei. Deci, da, pot spune acum ca pt Eva a contat fff mult si "trainingul" asiduu cu verisorul ei.
Iar cand a venit pe lume Erika si s-a "instalat" la noi acasa, Eva, care avea numai 1 an si 6 luni, mai gresea si ii spunea "Dadid", asa cum ii spunea ea verisorului ei, dar se purta cu ea la fel cum se purta si cu piticutul, nicio schimbare.
Acum o pupa pe manute, o face sa rada (stie ce-i place cel mai mult Erikai ca sa o distreze), ma striga cand Erika plange sau s-a trezit din somn, ii tine biberonul cu apa sau cu suc sau cu lapte la gurita cand vede ca il scapa cea mica, ii spune "Etika iubec!" (si asta imi umple inima de fericire!), se poarta cu ea ca o adevarata surioara mai mare, asa cum ne-am dorit mult sa fie.
Deci, pot spune, ca sunt o mamica fericita si din punctul asta de vedere. Totul s-a intamplat in mod natural, nu fortat, si cea mica a indragit-o pe Eva de la prima vedere dar si Eva a iubit-o pe surioara ei mai mica si a asteptat-o sa se nasca.
Acum cand le mai las in dormitor sa se joace singurele nu pot sa nu ma uit pe furis la ele, si cand le vad ca sunt ca doua margelute, si isi dau jucarele una-alteia fara sa tipe sau sa se bata (deocamdata, vedem noi ce se va intampla in timp!) mi se umple inima de fericire.
Stiu ca asta mi-am dorit sa vad, dinainte de a le naste si visul mi s-a indeplinit. Sunt exact asa cum mi-am dorit sa fie! ![]()
Andreea_Ago spune:
Weekend placut tuturor mamicilor!
Multi pupici si sa revenim cu forte proaspete de luni! 
Mamica Erikai (12.03.2009) si a Evei Maria (16.09.2007)
Celia spune:
Nana, sanatate multa lui Andrei -fluturas scump si incercat. Putere multa voua si incredere in Dumnezeu .
Maruntzika , sanatate multa Yanisei si tie.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Celia spune:
Yaia, felicitari pentru delfinasa, sa fiti sanatoase amandoua si sarcina usoara in continuare.
Erina, sarcina usoara in continuare , sper sa te lase arsurile si sa te poti bucura de clipe minunate cu Daria si tati . De ce vrei sa schimbi numele ? E atat de frumos David.
Gabriela, sarcina usoara in continuare, ma bucur ca mai e asa putin pana la prenatal si vei avea o perioada de relaxare cu Sara.
Maria , ce bine ca Teuta e cu pofta de papa...felicitari.
SabinaY, bine ca inca e mami cu voi acolo, si mai poti prinde clipe de liniste.
Interesante sistemele de sanatate din Japonia si tarile nordice...cel romanesc lasa mult de dorit...
Papanash, felicitari lui Dj Andrei…ce mai mixeaza la povesti…cam multi lupi ce-I drept in povesti…
Ayumi,La multi ani , sanatosi si fericiti!
Felicitari pentru permis, la cat mai multi km cu cat mai putine incidente…
Papanasul Naoki, sigur va recupera ca are cu cine sa concureze.
Rnico, felicitari Alessiei pentru olita .Bine ca a trecut febra lui Tudor. Calatorie placuta.
Sabina, sa aveti un weekend minunat la munte.
Rox, bine ca a trecut zborul cu emotii... Acum vad ca emotiile ti le intretine ikea…ce lipsa de profesionalism denota atitudinea lor…
Luy, multumim mult de tot , dvd -ul are mare cautare...Andreea cere mereu sa vada copii.
Sper ca e ok cu transferul si tati n-a gresit ...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Celia spune:
Andreea Ago, bine ai venit!
Sa va traiasca minunile si sa va bucurati de ele!
Felicitari Evei ca e o surioara grijulie si iubitoare pentru Erika!
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Celia spune:
La noi...copiii sunt sub tratament , Andreea cu antibiotic(Zinnat) in plus fata de Andrei, in rest tratament simptomatic pentru raceala cu tuse urata...
Eu ma tratez doar cu ceaiuri, caci alaptatul nu permite prea multe...
iar tati e cu tratament prescris de medic pneumolog...
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
rnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andreea_Ago Weekend placut tuturor mamicilor! Multi pupici si sa revenim cu forte proaspete de luni! ![]() Mamica Erikai (12.03.2009) si a Evei Maria (16.09.2007) |
si intre copii mei is exact 1an si 6 luni
alesia il iubeste pe tudor, il pupa, il stange in brate...dar uneori din prea multa iubire il musca
si eu am "informat-o" pe alesia ca va veni tudor de cand am aflat si eu
am incercat sa o pregatesc cat mai bine, ii povesteam ce frumos va fi cu bb, ce bine ca are cu cine se juca, ca nu va fi singura singura niciodata....
totusi acum cand tudor vrea tot ce are ea in mana, mai apar si luptele fratesti pt jucarii...
mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)