Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (350)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna ziua si pofta buna !

Eu imi fac siesta aici, cu voi... E liniste in birou, ca unii dintre colegi si-au luat o zi de concediu azi si taaaare bine a fost ca n-au mai sunat telefoanele ca la nebuni si nu a mai vorbit cineva non-stop

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

M-am intalnit azi cu Gabitz si cu Eliza, au venit sa ia dvd-ul. Sper sa va placa si sa savurati macar virtual felia aceea de tort la care ati ramas cu gandul . Mi-ar fi placut sa putem sa stam mai mult de vorba, dar Eliza era deja obosita ( si poate ii era si foame ), asa ca au trebuit sa plece spre casa.
Si cum stateam eu de vorba cu fetele tzop apare si Andreea (Aniast) I-am mai tinut ei companie, ca avea o intalnire in zona; am pus tara la cale si i-am facut program duamnei de Beljica pt vacanta de iarna .

Mergi la inceput

Nana, groaznic ce ai povestit acolo, imi inchipui ca te vor urmari multa vreme amintirile . Intr-adevar cineva vegheaza asupra lui Andrei si te-a trimis acolo la momentul oportun. Te imbratisez tare , mamica incercata !

Marunzika, iar aveti probleme ? Sanatate multa, multa si Energiei si tie... Multi de la noi, sa va faceti bine repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

lol mihaileasco, daca n-as stii unde te-ai nascut as crede ca esti ardeleanca.. ca de cand salutasi si pana zisesi alta vorba a trecut o ora

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

LOL

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_Ago spune:

Buna! Eu ma numesc Andreea, sunt membru nou, de ieri sunt inscrisa pe acest site.
Eu pot sa ma mandresc cu 2 fete cucuiete: Eva Maria (2 ani si 2 luni - nascuta pe 16.09.2007) si Erika (8 luni - nascuta pe 12.03.2009), care mai de care mai simpatica si mai haioasa.

Multi pupici tuturor si sper sa avem subiecte interesante de discutat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Andreea bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Andreea bine ai venit . Sper sa gasesti aici niste prietene care sa te ajute cu sfaturi cand ai nevoi.

Noi suntem raciti . Nu suntem deloc in situatia Marunzikai, ca n-Avem febra, ci doar muci si tuse (si Daniel tuseste...).
Cu timpul stau prost, n-am timp deloc de internet, prefer sa stau dupa astia mici.

Ce olitza? ca Eliza nu mai spune nici cand face kk in pampersi! Imi dau seama dupa miros, cand deja a facut rana la funduletz .
Ma retrag, ca Eliza a inceput sa il traga pe Daniel de picioare prin gratiile de la patut. Vrea sa se joace cu el, si pt ca n-ajunge la el, cheama Muntele la Mahomed ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Yaiaaaa Delphinasha si mamica!!!!

Sar-manaaaa!
Unde umblasi zilele astea? Sper ca ai dat raportul!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_Ago spune:

Multumesc pt incurajari fetelor! Sunt binevenite acum al inceput!
Multa sanatate voua si copilasilor, sper sa treceti cu bine de racelile astea!
Si noi am trecut printr-un astfel de episod, numai cu cea mica, cu Erika, tuse, febra, multi mucisori si am scapat cam greut, dupa ce am schimbat tratamentul de vreo 2 ori ca parca nimic u-si mai facea efectul. Din cate am citit si auzit si pe la alte prietene cu copilasi, cam asta este trend-ul toamna asta, cam toata lumea raceste, tuseste, deci trebuie sa favem mare mare grija. Din fericire, desi stau toata ziua botic in botic, fetita mea cea mare, Eva, nu s-a molipsit de la surioara ei, si am trecut totusi mai usor prin toata aventura asta.
Deci, inarmati-va cu cat mai multa rabdare si nervi de otel si vom trece si peste astea.

Multa bafta ci copii cuminti sa avem!

Mergi la inceput

Bine ai venit , Andreea !

Sper sa te simti bine alaturi de noi !

Mergi la inceput