Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (350)
Raspunsuri - Pagina 9
luy spune:
Buna ziua si pofta buna ! ![]()
Eu imi fac siesta aici, cu voi... E liniste in birou, ca unii dintre colegi si-au luat o zi de concediu azi si taaaare bine a fost ca n-au mai sunat telefoanele ca la nebuni si nu a mai vorbit cineva non-stop ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
M-am intalnit azi cu Gabitz si cu Eliza, au venit sa ia dvd-ul. Sper sa va placa si sa savurati macar virtual felia aceea de tort la care ati ramas cu gandul
. Mi-ar fi placut sa putem sa stam mai mult de vorba, dar Eliza era deja obosita ( si poate ii era si foame ), asa ca au trebuit sa plece spre casa.
Si cum stateam eu de vorba cu fetele tzop apare si Andreea (Aniast)
I-am mai tinut ei companie, ca avea o intalnire in zona; am pus tara la cale si i-am facut program duamnei de Beljica pt vacanta de iarna
.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Nana, groaznic ce ai povestit acolo, imi inchipui ca te vor urmari multa vreme amintirile
. Intr-adevar cineva vegheaza asupra lui Andrei si te-a trimis acolo la momentul oportun. Te imbratisez tare
, mamica incercata !
Marunzika, iar aveti probleme ?
Sanatate multa, multa si Energiei si tie... Multi
de la noi, sa va faceti bine repede
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina lol mihaileasco, daca n-as stii unde te-ai nascut as crede ca esti ardeleanca.. ca de cand salutasi si pana zisesi alta vorba a trecut o ora ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
LOL
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Andreea_Ago spune:
Buna! Eu ma numesc Andreea, sunt membru nou, de ieri sunt inscrisa pe acest site.
Eu pot sa ma mandresc cu 2 fete cucuiete: Eva Maria (2 ani si 2 luni - nascuta pe 16.09.2007) si Erika (8 luni - nascuta pe 12.03.2009), care mai de care mai simpatica si mai haioasa.
Multi pupici tuturor si sper sa avem subiecte interesante de discutat! ![]()
ramonaiani spune:
Andreea bine ai venit
. Sper sa gasesti aici niste prietene care sa te ajute cu sfaturi cand ai nevoi.
Noi suntem raciti
. Nu suntem deloc in situatia Marunzikai, ca n-Avem febra, ci doar muci si tuse (si Daniel tuseste...).
Cu timpul stau prost, n-am timp deloc de internet, prefer sa stau dupa astia mici.
Ce olitza?
ca Eliza nu mai spune nici cand face kk in pampersi! Imi dau seama dupa miros, cand deja a facut rana la funduletz
.
Ma retrag, ca Eliza a inceput sa il traga pe Daniel de picioare prin gratiile de la patut. Vrea sa se joace cu el, si pt ca n-ajunge la el, cheama Muntele la Mahomed
...
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Yaiaaaa Delphinasha si mamica!!!!![]() |
Sar-manaaaa!
Unde umblasi zilele astea? Sper ca ai dat raportul!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Andreea_Ago spune:
Multumesc pt incurajari fetelor! Sunt binevenite acum al inceput!
Multa sanatate voua si copilasilor, sper sa treceti cu bine de racelile astea!
Si noi am trecut printr-un astfel de episod, numai cu cea mica, cu Erika, tuse, febra, multi mucisori si am scapat cam greut, dupa ce am schimbat tratamentul de vreo 2 ori ca parca nimic u-si mai facea efectul. Din cate am citit si auzit si pe la alte prietene cu copilasi, cam asta este trend-ul toamna asta, cam toata lumea raceste, tuseste, deci trebuie sa favem mare mare grija. Din fericire, desi stau toata ziua botic in botic, fetita mea cea mare, Eva, nu s-a molipsit de la surioara ei, si am trecut totusi mai usor prin toata aventura asta.
Deci, inarmati-va cu cat mai multa rabdare si nervi de otel si vom trece si peste astea.
Multa bafta ci copii cuminti sa avem! 
luy spune:
Bine ai venit , Andreea ! 
Sper sa te simti bine alaturi de noi !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )