Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (350)
Raspunsuri - Pagina 14
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Celia La noi...copiii sunt sub tratament , Andreea cu antibiotic(Zinnat) in plus fata de Andrei, in rest tratament simptomatic pentru raceala cu tuse urata... Eu ma tratez doar cu ceaiuri, caci alaptatul nu permite prea multe... iar tati e cu tratament prescris de medic pneumolog... |
Sanatate multa! Aoleu, la voi e toata familia bolnava! Sa va reveniti repede!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui angipangi Si noi suntem toti terminati,de la cel mic ,la cel mare ![]() Am ajuns cu baiatul la urgente cu febra 41,dupa 2 zile cu fata,care si acum tot pana in 41 ajunge ![]() Nu ne-a zis nimeni de nici o gripa ,nici nu si-au pus masti,au dat paracetamoale ,sprei de nas si du-te acasa si trage cu copii ![]() M-am saturat de medicii astia ![]() Fata nu mananca nimica a slabit mult saracuta si umbla de zici ca ii beata Eu nu mai stiu ce sa fac,cred ca ii vaccinez si ne vaccinam ca deja sunt panicata rau de tot ![]() Va doresc sanatate ![]() ![]() |
Sanatate multa tuturor! Off!

Yaia spune:
| citat din mesajul lui adimercedes Yaia, multe felicitari pt delfinasha!!!! Ce fain! Ma bucur mult pt voi. Sunt sigura ca Tudor va fi un fratior tare grijuliu! Sarcina usoara in continuare. Multumesc pt detaliile despre serialele SF. Eu nu prea am avut timp sa urmaresc decat cele 2 de care ziceam. Babylon 5 nu stiu ce e, nu am auzit, nu am vazut |
Multumim mult!

Babylon 5 e un serial SF mai vechi, care pe la sezonul 3 devine asa de interesant...este si film de lung metraj, dar nu e asa fain.

Yaia spune:
| citat din mesajul lui Piciulika Felicitari, Yaia draga, pentru Delfinasa! Acuma te rog s-o faci la fel de buclata si sturlubatica precum Delfinasul - vezi la finisaje |
Mersi...dar stii cum e, pe cat de buclat e Delfinul, pe atat de lins si de rar o sa fie parul Delfinei...si negru, pun pariu!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Piciulika Sapt asta am fost la servici in regimul obisnuit - sa incerc, sa vad cum e. Fain 'telektual, naspa fizic. (Am si amanat un control pe martzi.) Cred ca cer reducere 1/2 norma, pentru ca serile de cand vin de la servici, 18, ore in sir mi-e beton burta, incl. cu 2 Nospa... Abia ma pot ocupa de Micha. Michael (nu mai e Mi-cha |
Piciuliko...unde te mananca? Stai linistita macar pana vine Radu inapoi...desi eu prevad ca masti undeva inatinte de revelion, cel mai devreme.
Sanatosi sa stati si voi si noi cu totii...barr...cica un virus nou, mai urat decat porcinul prin ucraina...brrr!
Piciulika spune:
Mey, joaca "ai nostri": Cupa Mondial FIFA la "Sub 17 ani". E finala si ai nostri conduc Nigeria cu 1:0. Sunt grozavi - desi nu prea elvetzieni.
15 din 21 de origine straina, copii de imigranzi. Ce conteaza!?
HAI ELEVETIA!
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si
Countdown
Piciulika spune:
Yaia draga, chiar ma intreb si eu... La noi nu s-ezista pre-natal: mergi de la birou sa nasti. Si ma simt vinovata sa ma dau lovita... Etica muncii
Nu mai zi de virusi - abia am devenit mai calma - sau fatalista?
Eu cred ca si al doilea se va lasa asteptat, ca Michael, peste termen - dar mai stii? Asta are cararea batatoria: daca o ocheste mai devreme si se repede, pe negandite, cu capul inainte...?!
Oricum, deocamdata sta deja in bloc-start, cu capul in jos (mai poate insa da ture, vreme ar mai fi) insa colul e lung si inchis...
Fie-tzi gura aurita, sa nasc bine ma incolo - ca singura chiar nu am chef. ...de fapt, mi-e chiar frica, ce ma codesc s-o zic!
La Micha am zis inainte de PDA chiar ca mor, tremuram ca piftia, necontrolat, dar eram asa de calma si linistita ca mor la Radu in bratze ca mi-era chiar egal. Acuma ca l-am si calificat de mosh, nu ma duc fara el!
Michael (8.10.2007) si
Countdown
Piciulika spune:
Yuuuui! Suntem campioni modiali! Yupeee!
HOPP SCHWIIZ!!!
... noi doi nu suntem DELOC microbisti, dar cand vezi copii astia ce frumos s-au luptat...
Michael (8.10.2007) si
Countdown
devylla spune:
| citat din mesajul lui Annisia Salutare de la mare! ... Ei, nu chiar, ca mi-s acasa. Daca n-ar fi tati de vivici, sigur zburdam pe campii. Mai fetelor, eu facui (inca) o prostie... Pentru ca Yanis al meu manca bananele cu coaja si am zis sa nu rada lumea de mine ca nu vazu bietul baiat banane in viata lui, am inceput sa-i dau cioco si bombo, sa stie baiatul ce-i aia. Buuunnnn... Apoi a inceput sa functioneze pe post de santaj. Stiti voi: daca papi, daca faci la olita, daca stai sa te imbrac, daca si cu parca... iti da mami bobo. Si deja au inceput sa-i placa foarte tare dulciurile. Ar face orice numai sa primeasca bulina. I-am luat vitaC cu arome, pe post de bomboaie, dar nu are voie decat una pe zi si cererea e mult mai mare. Acum nu stiu cum sa dau undo, undo, undo si sa-i scot copilului bomboaiele din cap... Eu si B chiar nu mancam dulciuri. Asa ne-am nimerit noi, nu cure sau alte abtineri. Am in permanenta ducliuri in casa, dar in baza mea se altereaza in frighi. B mai ia cate o bucatica de cioco, inainte de sala. Deci nu prea ar avea copilul ce sa vada. Dar nu uita vericilor nimic. Primul lucru pe care-l face cand o vede pe ma-sa (vinerea cand ma duc sa-l iau de la ai mei) e mami bomboaie... Si tineti cont ca pana la doi ani nu a stiut ce-i ala dulce. Mi-a trebuit mie educatie cate-un pic din fiecare, sa stie copilul de toate... Vai creierii mei. Dati sfaturi la baba, ca nu vreau baiat gras, cu dintii stricati sau mai stiu eu cum... Multam, in avans, de sfaturi!!!!! Micul Yanis creste mare Praslea cel voinic |
Ei cam aceeasi treaba a fost si la noi.am gasit insa o metoda.N-avem voie dulce decat la 10 dimineata si 15:00.Si atunci cand cere mai mult o intreb in japoneza cati ani are(nu vrea sa zica doi in ruptul capului,intotdeauna spune ca are un an) si atunci ii spun ca n-are voie decat una.Insa e isteata si-mi spune atunci in romana:"dooi,dooi am"
devylla spune:
| citat din mesajul lui betty78 Diwana, Yaia din pacate se pare ca este vitilogo combinat cu alte defecte de piele, dar ce am uitat sa ii spun doctoritei ca daca ar fi defecte de piele si acolo nu ar fi migrat celule de melatonina atunci acele pete s-ar fi vazut in primul an in care s-a bronzat...deci nu mi se pare un diagnostic nemaipoment, iar un al doilea diagnostic mi s-a spus ca ar fi un mozaicism cutanat, dar fara afectarea sistemului nervos ![]() ![]() ...am cautat pe net cate cava despre asta dar nu am gasit nimic...cred ca o sa il i-au pe Mario si ma duc cu el in Israel sa vad ce naiba are pe piele, ca tare imi este greu sa ma lamuresc cu idiotii astia de aici...ideea este ca are t3 modificat, dar fara tsh si stiu ca vitiligo apare pe langa alti factori atunci cand exista mai multe modificari cum ar fi de ex tiroida. Cu toate ca le-am spus si stiu si ei ca se influneteaza, nu au investigat deloc acest lucru..adica de unde vine modificarea asta?...in fine sunt multe de discutat pe subiectul asta, dar o sa vad ce fac....imi vine sa imi smulg parul din cap, atunci cand ma gandesc ca daca diagnosticul este pozitiv, va avea un mare handicap din punct de vedere al aspectului...asa ca vreau sa plec cu el afara sa i se puna un diagnostic corect ca sa putem sa urmam un tratament corectBetty78 de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire pozele noastre asa creste bebe Mario |
Eu zic ca ai luat o decizie buna!F bine ca vei incerca si in strainatate,sper din tot sufletul sa se gaseasca diagnosticul corect.

Acuma te rog s-o faci la fel de buclata si sturlubatica precum Delfinasul - vezi la finisaje
de
Eric-Daniel 20 oct 2009 si
Mario-Alexandru 16 aug 2007