Piersicutze de iulie-august 2006 (97)
Raspunsuri - Pagina 8
Ioana5255 spune:
Maryion din ce povestesti, Darius pare dezvoltat. A mea nici acum nu numara pana la 10, nu vrea si gata, nu reproduce poezii, iar abia de vreo luna si-a dat drumul la vb mai de Doamne Ajuta. Totusi nu m-am impacientat pana acum si daca pediatrul mi-a zis ca e in grafic ma mers pe mana lui. Cred ca are timp de invatat poezii, numarat pana la 10 si altele cand va merge la gradi.
Sabina 19+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
mamanati spune:
Buna fetelor,
Merci scumpelor pentru poieziile postate. Vad ca fii-mea are chef sa invete o poiezie pentru Mosu' ca tare mai vrea "BUTCALIE MARE" (BUCATARIE).
Doniro, nu stiu ce sa-ti spun noi tot am scapat difinitiv de Pampers la 2 ani. La inceput doar ziua, noaptea nu mai facea pipi doar cand am scos bibe din meniu, ca sugacea toata noaptea, si schimbam cate 3-4 scutece pe noapte! Cami se trezeste noaptea daca vrea pipi, dar asta se intampla rar si doar o singura data pe noapte! Sper sa gasiti o solutie si un medic bun.
Acum de cand e la gradi sunt si eu mai toleranta. Dar avem o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv. Nu vrea sa doarma la gradi la pranz! Se culca uneori daca educatoarea doarme langa ea. Dar doar 30-40 min. Daca se ridica de langa ea "damna pafesale" se trezeste si urla: NUU PLECAAAAAAAAA!!!! Si sunt eu de vina. Ca daca tati e mai mereu plecat, ea doarme cu mine noaptea. Iar la pranz ca s-o adorm, povestea tot culcata langa ea o citesc. Si atunci, mama denaturata, ce mai pot cere de la copil?!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 12+
bulinuta27 spune:
La Multi ANi pentru toate Andreele si Andrei!
Pup fetele
Piti e mai ok...acum stam si asteptam sa ii mai facem analizele peste 2-3 luni sa vedem daca se normalizeaza ficatelul
io...cu treaba ca la balamuc...cu probelemele mele de coloana care s-au acutizat ...si asta e...
felicitari noilor gravidute
pup piersicutele si pe mamicile lor
babee
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
maryion spune:
Doniro si Darius al meu mai face pipi noaptea in pat. Eu inca noaptea ii mai pun scutece de unica folosinta. Toata lumea ma cearta (in special psihologii) si sa vezi cum este: cand ii pun scutecel nu face pipi pe el, cand il las cu chilotei normali trage un "pishalau" cat China de mare. Imi face varza salteaua si miroase urat. Ziua cere sa faca pipi sau caca si cand doarme la pranz nu face pe el chiar si fara scutec.
Sabina, Darius este avansat in unele privinte. Are lucruri pe care le stie, le intelege foarte bine si este bucuros cand o face, dar are si multe lucruri pe care nu le intelege si atunci devine foarte nervos si tipa. Ii plac tare mult cifrele, chiar mai nou le recunoaste pana la 20, dar nu stie lucruri pe care ar trebui sa le stie la varsta lui (cum ar fi culorile). Este si un pic incapatanat si deaceea nu reusesc sa il invat mai multe lucruri. Nu are nici rabdare.
Greiere multumesc!
Sa va povestesc despre Darius. Ieri seara a fost invitat la o petrecere la verisoara lui care a avut loc la un loc de joaca din Mall. A plecat cu tati, ca eu nu am putut merge, dar cand a intrat acolo nici macar nu s-a dezbracat, a inceput sa tipe si tati a fost nevoit sa plece cu el afara. Nu stiu ce l-a deranjat, poate faptul ca era muzica tare, ca ceilalti copii sunt mult prea mari fat de el (ce-i drept verisoara lui are 9 ani)? Nu stiu. Cert este ca nu a vrut sa stea acolo.
Va mai tin la curent. Joi mergem la un neurolog sa mai facem o consultatie. Sa mai vedem si alta parere.
Pa! Va pup!
Mary mamica de Darius-Theodor (14.07.2006) si de Victor-Gabriel (08.09.2009)
ralucaspm spune:
Doniro, Ioanna nu mai face de mult in pat, decat rar. Nu mai facuse de juma de an, dar in ultimul timp se mai intampla.
Avem insa un nepotel, mai mare cu 2 luni decat Ioanna si el face noaptea f mult. Chiar se plangea mama lui mai demult ca ii iese chiar si prin pampers. El bea f multa apa,nu stiu daca asta are vreo legatura. Si o vecina de a noastra avea pampers noaptea pana la 4 ani.
Deci, eu cred ca fiecare copil e in felul lui si ca inca Daria nu e atat de mare ca sa fie neaparat nevoie sa-i scoti pampersii. Daca trebuia sa o trezesti doar o data sau cel mult de 2 ori pe noapte puteai sa incerci metoda asta.
Parerea mea este ca din 2 in 2 ore e prea mult si pt ea si pt tine si ca ar trebui sa o mai lasi pana la primavara si mai incercati iar.
Ioannei i-am scos pampersul de noapte dupa ce am vazut ca de mult timp era uscat de dimineata.
Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)
ralucaspm spune:
Maryion, ca sa nu mai ude salteaua eu am luat un fel de cearceaf impermeabil care se pune sub cearceaful normal. Pe o parte acest cearceaf arata ca un prosop subtire.
Poate se gaseste si in tara. Eu sunt f multumita. Se spala la masina.
Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)
doniro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maryion Doniro si Darius al meu mai face pipi noaptea in pat. Eu inca noaptea ii mai pun scutece de unica folosinta. Toata lumea ma cearta (in special psihologii) si sa vezi cum este: cand ii pun scutecel nu face pipi pe el, cand il las cu chilotei normali trage un "pishalau" cat China de mare. Imi face varza salteaua si miroase urat. Ziua cere sa faca pipi sau caca si cand doarme la pranz nu face pe el chiar si fara scutec. [font=Century Gothic]Mary mamica de Darius-Theodor (14.07.2006) si de Victor-Gabriel (08.09.2009) |
Mary, noi avem un fel de paturici prin care nu trece pishu (sunt special facute pt a proteja salteaua). Se cheama "cearceaf absorbant pentru copii", sunt de la Bella si se cheama Happy, ca si scutecele de unica folosinta. Macar de stresul ca uda salteaua, scap...
ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
Ioana5255 spune:
Maryion va doresc putere si rabdare sa treceti peste toate. Sunt sigura, ca in timp lucrurile se vor rezolva. Cat despre cearsaf impermeabil si eu am unul pe care il pun sub cearsaful din patutul ei. L-am luat inca de la nastere de pe bebelusul tau.
Cami, Ale a mea nu mai doarme deloc de dupa masa de peste jumatate de an. Foarte rare sunt cazurile cand vrea sa doarma. Eu nu i-am impus si am lasat-o sa isi formeze ritmul ei. Pana la urma e om si nu toti sunt la fel. Nici noi nu dormeam de dupa amiaza cand eram mici. Imi aduc aminte, ca era un circ intreg.
maryion spune:
Buna dimi!
Aseara i-am pus si eu lui Darius sub cearsaf un nylon si o paturica. Nu i-am mai pus scutecel de unica folosinta si nu a facut pipi pe el. El nu prea face noaptea, dar v-am spus preventiv ii puneam scutecel. Acum mi-am luat inima in dinti si a fost OK. Speram sa o tinem tot asa. Problema este cu Darius ca el inca mai bea mult lapte. Seara inainte de culcare ii dau o cana mare cu lapte, dar el mai vrea. Inca bea din cana cu cioc, nu pt ca nu ar sti sa bea din cana normala (ziua foloseste cana, pahar si chiar sticla - nu varsa pe el), dar ii place sa stea la TV tolanit pe pat si cu laptele la gura. Daca ar fi dupa el ar bea vreo 750 ml lapte (vreo 3 cani), dar nu o sa ii mai dau. Inca il mai alint asa cu laptele la culcare, deoarece mi se pare ca nu prea mananca bine in timpul zilei (la gradi zice d-na ca mananca si se vede lucrul acesta prin faptul ca face caca normal in fiecare zi). De fapt el nu a fost un papacios niciodata si slabut a fost si acum este si mai tare. OF!
Dar de acum speram sa o rezolvam cu pipi de noapte, sa nu mai folosim scutecele. O sa cumpar si eu un cearsaf din acela, dar problema ar fi dimensiunile, ca Darius nu doarme intr-un singur loc, ci se invarte in tot patul si acum de cand cu bebelusul eu m-am mutat in camera lui Darius, in patul lui iar pe el l-am transferat cu tati in patul matrimonial care este dublu. Si va dati seama ce s-ar intampla daca ar face pipip asa pe acolo. Cateodat doarme cu fundul pe perna. Ar fi jale daca si pernele le-ar uda.
Mary mamica de Darius-Theodor (14.07.2006) si de Victor-Gabriel (08.09.2009)
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maryion Buna dimi! Aseara i-am pus si eu lui Darius sub cearsaf un nylon si o paturica. Nu i-am mai pus scutecel de unica folosinta si nu a facut pipi pe el. El nu prea face noaptea, dar v-am spus preventiv ii puneam scutecel. Acum mi-am luat inima in dinti si a fost OK. Speram sa o tinem tot asa. Problema este cu Darius ca el inca mai bea mult lapte. Seara inainte de culcare ii dau o cana mare cu lapte, dar el mai vrea. Inca bea din cana cu cioc, nu pt ca nu ar sti sa bea din cana normala (ziua foloseste cana, pahar si chiar sticla - nu varsa pe el), dar ii place sa stea la TV tolanit pe pat si cu laptele la gura. Daca ar fi dupa el ar bea vreo 750 ml lapte (vreo 3 cani), dar nu o sa ii mai dau. Inca il mai alint asa cu laptele la culcare, deoarece mi se pare ca nu prea mananca bine in timpul zilei (la gradi zice d-na ca mananca si se vede lucrul acesta prin faptul ca face caca normal in fiecare zi). De fapt el nu a fost un papacios niciodata si slabut a fost si acum este si mai tare. OF! Dar de acum speram sa o rezolvam cu pipi de noapte, sa nu mai folosim scutecele. O sa cumpar si eu un cearsaf din acela, dar problema ar fi dimensiunile, ca Darius nu doarme intr-un singur loc, ci se invarte in tot patul si acum de cand cu bebelusul eu m-am mutat in camera lui Darius, in patul lui iar pe el l-am transferat cu tati in patul matrimonial care este dublu. Si va dati seama ce s-ar intampla daca ar face pipip asa pe acolo. Cateodat doarme cu fundul pe perna. Ar fi jale daca si pernele le-ar uda. Mary mamica de Darius-Theodor (14.07.2006) si de Victor-Gabriel (08.09.2009) |
Buna dimineata,
Alexandra a mea bea inca din biberon. Este singurul pe care nu am reusit sa i-l scot. Daca ii pun laptele in cana sau cana cu cioc se stramba si nu mai bea. Nu as vrea sa i-l scot inca din alimentatie. Ea in medie bea cam 1 l de lapte pe zi plus 3 mese pline dimineata, pranz si seara. Asa cum zici si tu, tabietul ei este sa stea pe perna ei si sa suga la bibe, si inca mai gangureste la el, ca atunci cand era mica. Ea bea in medie seara in jur de 10, 1-2 bibe de lapte si apoi inainte sa suie in pat o pun pe olita, tocmai pentru a evita accidente noaptea. Parerea mea, e ca esti pe drumul cel bun, ai sa vezi, ca foarte curand nu va mai face pe el.