Piersicutze de iulie-august 2006 (97)
Raspunsuri - Pagina 9
Ioana5255 spune:
Alina pupam bulinelul mic
Una din perlele lui Ale. O intreab ata-su foarte serios. Alexandra tu cu cine votezi, cu Geoana sau cu Basescu. E foarte serioasa, raspunde cu propozitie intreaga gesticuland din manute: Tati eu votez cu Tom si Jerry.
Sabina 19+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
greiere spune:
Moment de rspiro... (vorba vine, ca sunt infundata, m-am captusit si eu cu un virus care ma seaca in gat!).
Alexa e la orl cu tati la control sa vedem cum a evoluat cea de-a doua otita.
pentru Darius si reusita lui!
pentru Rares, sa fie bine!
Cate o pentru fiecare perluta a minunilor noastre! Alexa azi prinsa in febra asteptarilor de sarbatori il cauta pe mosu` de cand am iesit din gradinita. Astaseara i-am scris lui Mos Craciun, eu mami, ca ea era ocupata sa pregateasca cadouri pentru toata lumea (si-a pus jucariile in pungi de cadouri, foarte patrunsa de gestul ei marinimos!).
Ea a fost de acord cu tot ce am scris, evident ca ramane la aceeasi dorinta: un cal mare si maro `ca asa sunt caii, maro!` Mai avem ca preferinte pe Thomas si Scooby Doo dar daca ar primii un cal adevarat, ar fi cea mai fericita. La capitolul perle... domnisoara a preluat de la un copil de la gradi un raspuns perfect pentru orice nu vrea: `nicicand`! Nicicand nu vrea sa manance ca nu-i place, nicand nu vrea sa doarma ca nu-i e somn.
colectiadepalarii
www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra (09.07.2006), Victor Cristian (21.08.2009) si mami
anasia spune:
si noi vrem "baby boy" si "d-na doctor" (trusa de doctor...), bine si o bucatarie ....si cam jumatate din fiecare magazin in care intram...
bulinuta, pt voi, sa fiti bine amandoi!
maryion, si noi suntem cu laptele, obligatoriu dimineata si seara....chiar si in timpul zilei cateodata...ii dau mai ales ca nu mananca branza, iaurt....cat despre paturicile de la happy impermeabile, le poti coase intre ele mai multe si asa o sa ai una mare....
doniro, zilele trecute am vazut la tv , un dr spunea ca scaparile in pat noapte pana la 5 ani sunt ok dpdv medical, dupa 5 ani deja devine o problema medicala si trebuie tratata;
azi mergem cateva mamici sa luam cadouri pt copilasi la gradi...din pacate, serbarea va fi fara parinti...asta este....poeziile le stim, cantecele, colindele le repetam....asteptam miercurea viitoare sa vedem "surpriza"...un tatic va filma serbarea si va face poze....
ralu80 spune:
Buna si de la noi. Nu am mai scris de mult timp, probabil ca nici nu mai stiti cine sunt. Vreau sa le urez sarcina usoara tuturor mamicilor gravidutze.
Intre timp ne-am inmultit...Riana are o surioara cuminte si dragalasa care a implinit azi 3 luni. Am vazut ca discutati de Mosu'...Riana este "ieftina", a zis ca vrea sa-i aduca plastilina, numai ca Mosu' nu prea ar vrea, ca la ultima tura de plastilina ma impiedicam de ea prin toata casa. In mod sigur va primi carticele care apar acum la "Adevarul"...este pasionata rau de carti, vrea sa le aiba pe toate la care se face reclama la tv, inclusiv cele cu pictori.
Si noi avem problema cu pipi noaptea...pana sa citesc ce a scris doniro nici nu am vazut-o ca pe o problema...eu tot asteptam sa gasesc pampersul uscat cam o saptamana, dar mai mult de trei zile nu reusea...asa ca nu m-am stresat, am zis ca mai e timp sa se invete copilul. Laptele de seara nu il scot pentru ca altul nu mai bea peste zi, si nici nu exceleaza la capitolul lactate. Sper sa reusim cat mai repede...am zis ca trebuie sa muncim la acest capitol pana la maxim 4 ani.
Pupam piersicutzele si pe fratiorii si surioarele lor...mie inca nu-mi vine sa cred ce copii mari avem.
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica (3 septembrie 2009)
doniro spune:
Mai fetelor, eu nu prea m-am facut inteleasa. Problema mea nu e ca Daria "se scapa" noaptea accidental... Ea face pipi toata noaptea, ca atunci cand era bebe; adica daca as lasa-o fara Pampers toata noaptea, fara sa o trezesc sa o pun pe olita, ar face de 5-6 ori pe ea... Deci nu pot spune ca e accidental. Accidental ar fi sa faca un pipi, o noapte din 3, sa zicem...
Chiar nu stiu ce sa fac. Am deja vreo 2 sapt. de cand ma trezesc la fiecare 2 ore si nu rezolv nimic; nici Pampers nu mai vreau sa ii pun ca nu e bine.......
ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
maryion spune:
Buna dimineata! Am un pic de ragaz si va scriu. Sper sa reusesc.
Sabina bun raspuns a dat fetita ta! Te . Eu acum observ ca esti viitoare mamica de gemenute. Sa fiti fericite.
Multumesc greiere, dar sa stii ca dupa o noapte fara chilotei de unica folosinta si fara pipi in pat, seara trecuta a comis-o. A facut pipi in pat. Aseara a dormit tot cu chilotei de baietei mari si nu a facut, dar nu i-am mai dat lapte la culcare in pat si inca ceva a fost tati cu el. Cu o seara inainte a baut 2 cani cu lapte la culcare si tati a dormit pe canapea. Nu stiu care a fost adevaratul motiv. Vedem in seara asta. Am emotii.
Anasia si al meu bea cam 1 litru de lapte pe zi, dar asta se intampla cand statea acasa. Ii dadeam si la pranz inainte de somnic, dar de cand cu gradi se facu baiat mare si bea doar la culcare cam 2-3 cani si am incercat sa i le reduc. Este baiat mare si ar trebui sa bea chiar si laptele la bucatarie, nu tolanit in pat ca un bebe.
Eu cand ii puneam scutecel de unica folosinta nu facea pipi pe el decat accidental (1 data sau chiar de loc intr-o saptamana). Il luam uscat, dar cum renuntam la scutecel cum facea pe el. Oare ii dadea lui o siguranta scutecelul? Psihologii ne-au recomandat sa nu ii mai punem nici noaptea si sa il lasam asa, ca altfel nu o sa se mai dezvete, dar mama mea care a crescut o nepotica a spus ca i-a pus pana la 4 ani si sa stiti ca fetita este in clasa 1 si nu are niciun fel de problema acum. Pe cine sa mai crezi? Eu chiar am 1 pachet si jumatate de scutece nefolosite. O sa ii ramana lui Victor.
Doniro, intreb si eu? Sper sa nu te superi pe mine ca nu prea am citit din urma. Ai intrebat pe cineva? Un medic? Sau chiar un psiholog, de ce nu? Ca daca nu este o problema fizica sa nu fie de alta natura. Ea avand un fratior mai mic si vazand la el … nu stiu ce sa zic. Sper sa nu te superi.
Nu am avut timp sa pun si poze, dar poate azi reusesc.
Mary mamica de Darius-Theodor (14.07.2006) si de Victor-Gabriel (08.09.2009)
maryion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu80 Buna si de la noi. Nu am mai scris de mult timp, probabil ca nici nu mai stiti cine sunt. Vreau sa le urez sarcina usoara tuturor mamicilor gravidutze. Intre timp ne-am inmultit...Riana are o surioara cuminte si dragalasa care a implinit azi 3 luni. Am vazut ca discutati de Mosu'...Riana este "ieftina", a zis ca vrea sa-i aduca plastilina, numai ca Mosu' nu prea ar vrea, ca la ultima tura de plastilina ma impiedicam de ea prin toata casa. In mod sigur va primi carticele care apar acum la "Adevarul"...este pasionata rau de carti, vrea sa le aiba pe toate la care se face reclama la tv, inclusiv cele cu pictori. Si noi avem problema cu pipi noaptea...pana sa citesc ce a scris doniro nici nu am vazut-o ca pe o problema...eu tot asteptam sa gasesc pampersul uscat cam o saptamana, dar mai mult de trei zile nu reusea...asa ca nu m-am stresat, am zis ca mai e timp sa se invete copilul. Laptele de seara nu il scot pentru ca altul nu mai bea peste zi, si nici nu exceleaza la capitolul lactate. Sper sa reusim cat mai repede...am zis ca trebuie sa muncim la acest capitol pana la maxim 4 ani. Pupam piersicutzele si pe fratiorii si surioarele lor...mie inca nu-mi vine sa cred ce copii mari avem. Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica (3 septembrie 2009) |
Buna Ralu. Vad ca avem copii cam de aceeasi varsta. Si eu am un baietel de 3 luni (pe 8 implineste).
La capitolul lactate Darius al meu era in top. Manca 1 iaurt sau 1 cutie cu branzaica tip Fagaras si 1 litru de lapte pe zi. Dar de cand cu gradi s-au imputinat. Dimineata cand pleaca nu mai vrea sa pape. Azi m-am chinuit cu 1 cana de lapte si cativa biscuiti. Si cand vine de la gradi se moftureste si papa abia seara pe la 7. Asta este. Eu sunt disperata ca este slabut, dar asa am fost si noi cand eram mici. Slabi si mofturosi. Cu cine sa semene, daca nu cu mami si tati?
Mary mamica de Darius-Theodor (14.07.2006) si de Victor-Gabriel (08.09.2009)
doniro spune:
citat din mesajul lui maryion Doniro, intreb si eu? Sper sa nu te superi pe mine ca nu prea am citit din urma. Ai intrebat pe cineva? Un medic? Sau chiar un psiholog, de ce nu? Ca daca nu este o problema fizica sa nu fie de alta natura. Ea avand un fratior mai mic si vazand la el … nu stiu ce sa zic. Sper sa nu te superi. Nu am avut timp sa pun si poze, dar poate azi reusesc. Mary mamica de Darius-Theodor (14.07.2006) si de Victor-Gabriel (08.09.2009) [/font=Century Gothic] |
Nu e mai nicio suparare... Medic am intrebat, si a spus ca atata timp cat pe parcursul zilei, adica atunci cand e treaza, nu face pe ea, nu e o problema care sa necesite tratament. "Mai lasati-o, ca e mica, are ritmul ei, se opreste singura". Asta se intampla in vara. De vazut la Victor nu vede, pt ca cel mic nu sta cu noi, deci nu e asta. Eu zic ca e de vina somnul greu, dar explicatia nu ma incalzeste... Am tot asteptat sa gasesc dimineata Pampersul gol, dar e plin ochi... Si mai multi medici mi-au zis clar "fara Pampers, favorizeaza infectiile etc"...
POZE
anasia spune:
ralu, bine-ati revenit! bineinteles ca te tinem minte, sa va traiasca mica minune!
doniro, am inteles ca nu este "scapare"....incearca sa mergi la alt dr, daca zici ca face f des noaptea, ai incercat sa-i limitezi consumul de lichide seara? ziua face la fel de des? pentru ca daca nu face si ziua la fel de des, probabil ca exista un factor care o determina sa faca mai mult pishu noaptea....o fi somnul de vina ca nu se trezeste, dar mai e si faptul ca face des, asa am inteles, nu?
maryion, tocmai de asta ii dau si eu lapte mai mult (cam 600 ml) pe zi, pentru ca alte lactate nu mananca (in afara de crema almette)...dar din bibe am reusit in urma cu ceva timp s-o determin sa nu mai bea dimineata (ca sa scap de bibe) si ta'su a comis-o.....i-a adus dimineata laptele si....peste zi mai bea putin si din cana...cred ca trebuie sa recurg iar la metoda folozita la suzete...taiat tetina si gata;
am gasit ieri pt fetite, bebelus in cadita, cu accesorii...la 39...ce bucurie....educatoarele ne-au spus ca se vor bucura f mult...si asa era bataie pe bebelusul de la gradi dar sunt superata ca cei de la carrefour prostesc lumea in fata; initial am vrut sa luam acelasi bebelus in scaun de masina cu accesorii (era 39 cu 2 zile inainte); ieri "s-a facut 59"; cand am vazut modificarea de pret (fata de la raion a facut pe proasta), ne-am orientat la bb simplu cu olita (era 29), ne-a adus din depozit 17 bucati si ne-am razgandit cand am vazut cel cu cadita (avea pretul aiurea pus); in fata mea, fata de la raion, a schimbat pretul de la bb, de la 29 , l-a facut la 19...chiar am intrebat-o , s-a schimbat pretul, mi-a spus "da"; am intrebat-o "cum se poate"..."asa"...
La multi ani, emiliapop, Letitzia!
doniro spune:
citat din mesajul lui anasia doniro, am inteles ca nu este "scapare"....incearca sa mergi la alt dr, daca zici ca face f des noaptea, ai incercat sa-i limitezi consumul de lichide seara? ziua face la fel de des? pentru ca daca nu face si ziua la fel de des, probabil ca exista un factor care o determina sa faca mai mult pishu noaptea....o fi somnul de vina ca nu se trezeste, dar mai e si faptul ca face des, asa am inteles, nu? La multi ani, emiliapop, Letitzia! anasia si Alessia Anca(14.08.2006) |
Da, asa e. Ziua face chiar f rar. Seara bea cca 250ml de lapte si chiar nu as vrea sa ii scot laptele de seara, pt ca la masa precedenta (pe la 19) nu se omoara cu mancarea, deci laptele completeaza oarecum masa de seara. Pe internet am citit ca pana la 5 ani nu constituie motiv de ingrijorare si nici tratament nu e indicat...
In fine, cred ca deja plictisesc cu subiectul. Om vedea ce mai facem...
Mersi mult de raspunsuri.
POZE