Piersicutze de iulie-august 2006 (97)
Raspunsuri - Pagina 10
anasia spune:
doniro, nu plictisesti....te cred ca este stresant si pentru tine si pentru fata...o noapte in care te trezesti de "n" ori este obositoare, mai ales pentru tine; laptele baut seara nu este mult, la noi este 300 ml; sa treceti peste asta;
julax spune:
Am citit mai mult din urma si am uitat cu exactatitate cine si ce a scrisEmilia,Letitzia,la multi ani!!!Doniro,mda,nu prea placut sa schimbi lenjeria in fiecare dimineta ,daca vrei sa nu mai folosesti pampers.In urma cu cateva luni,cand mai facea si Alex in pat,tot asa dormea ca un butuc,nu-si dadea seama ca e ud.In cazul nostru a fost bine ca nu am mai pus pampers,desi au mai fost accidente,dar de mai bine de o luna(poate mai mult) nu l-am mai trezit nici noaptea si nu mai sunt probleme.Oricum,pentru siguranta ii puneam scutecee absorbante de la happy,insa se strangeu sub lenjerie si trebuia sa fac mereu patul.Saptamana trecuta am gasit la metro protectie pentru saltea impermeabila si antibacteriana,asa ca acum e mult mai bine.E cat patul de mare si e superok.cautasem mai demult ,dar abia aici am gasit.Cred ca o sa scapati voi si de asta,daca ai citit ca nu e bai pana pe la 5 ani,atunci asa o fi.Inca putina rabdareBuli,,sa fiti bine de tot!Am citit perlele piersicutzelor,va pupam pe toate,as mai scrie ,dar acusica se trezeste ioana si n-am facut mai nimic prin casa si cu ea nu se poate,ca mai nou,se catara peste tot si trebuie sa fiu pe faza.
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
Ioana5255 spune:
Doniro poate cauza sa fie ca nu afec asa de des peste zi. La euroclinic era un pliant cu chestia asta, are si o denumire, dar imi scaopa acum si tot asa ziceau acolo ca de la 5 ani devine o problema. Dar totusi nu e bine nici pentru tine, dar mai ales pentru fata. Poate o avea un ritm mai lent, mai ai rabdare o luna, doua si vezi ce se mai intampla. Nu ne plictisesti deloc.
Anasia> no comment! Asa sunt satula de magazinele astea. Eu ieri m-am enervat la carrefour cu casa prioritara si am observat si eu preturi schimbate fata de 2 zile in urma, in sus si nu in jso. Am zis ma poate m-am ramolit eu, dar acum ca si tu zici e clar.
Fetelor doresc pierisutzelor voaster sa le aduca Mosul cele mai frumoase cadouri. Sa aveti parte de petrecere frumoasa alaturi de cei mici si mari. Va pup
Sabina 20+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
larissa_79 spune:
Eu am fost si l-am vazut pe bebe mic la eco. Are 7 saptamani si e unul singur. Am rasfoit si dosarul de la Ale si am retrait emotiile de atunci. Cand am trecut timpul asta?
In rest mi-e rau de nu mai pot. Uitasem cum e. Important e insa sa fie bebe bine.
Ale e din ce in ce mai haioasa pe zi ce trece. Vorbeste intr-una. Eu cu ta'su nu mai putem vorbi in doi ca ne acopera. Si are o memorie...fantastica. A invatat Tatal Nostru, Crezul si Imparate Ceresc. Le zice la rugaciunea de seara si dimineata. La poezii stam mai prost ca are parinti lenesi.
Ale nu mai face pe ea dar eu ii pun pampers noaptea si uneori si la amiaza. Foarte rar face in el. Eu is ametita rau si nu ma pot trezi noaptea. Nu vad insa o problema din asta. Eu am scos biberoanele cam acum 3 luni si de atunci bea lapte din ce in ce mai putin. In schimb mananca mancarea mai bine. Ne ametea cu laptele...il cerea mai mereu. Acum suntem insa necajiti ca nu prea bea.
Noi avem o problema cu ea, in sensul ca respira cam greu naoptea si mai nou scrasneste din dinti de ne trezim. Drept urmare am fost pe la medici. Unii ne-au zis sa o operam. Cum insa eu nu sunt pro-operatie, asta pentru ca ea nu raceste etc etc am mers la un medic bun homeopat si acum urmam un tratament. Asteptam si efectele.
Ale e innebunita dupa carti. Desi are zeci...tot ne cere sa cumparam si sa citim mereu. Dupa ce ii citim noi obligatoriu ne citeste ea pe limba ei. Ii mai place sa picteze cu acuarele si din cand in cand desene animate. E intelegatoare si cumintica insa foarte galagioasa uneori. Nici nu imi vine sa cred ca au trecut 3 ani si 5 luni aproape....
Va imbratisez!
Eu va citesc cam zilnic dar scriu cam rar...
Larisa 7+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Genie spune:
Bun gasit fetelor!
Doniro, uite o idee ar fi sa ii inversezi laptele de seara cu ultima masa, adica sa ii dai laptele pe la un 6-6.30 si cina pe la 8-8.30. Nu stiu, e o varianta, in felul asta poate face de mai multe ori pana merge la culcare si poate usor-usor o sa scapati de problema.
Ralu80, sa iti traiasca minunea mica!
Larissa, felicitari! Nu mai tin minte daca te-am felicitat pentru sarcina...
Buli, ma bucur ca sunteti mai bine, sanatate multa piticului!
Fetelor, va doresc sa aveti o sarbatoare de Mos Nicolae cat mai linistita, cu cadouri frumoase dar mai ales cu multa sanatate pentru intreaga familie!
Va pupam
greiere spune:
Doniro sunt sigura ca nu plictiseste subiectul. Fiecare dintre noi ar vrea sa fie de ajutor. Sunt sigura ca lucrul acesta ar duce la exasperare pe oricine. Din pacate, probabil ca, in afara de multa rabdare nu poti decat sa te multumesti cu linistea ca nu e ceva patologic. Cred ca ti-e greu sa te trezesti de atatea ori pe noapte, pana la urma tu esti cea care are nevoie de suport. Multi de la mine.
In alta ordine de idei pe tine Roxana (doniro) as vrea sa te intreb daca ai pus-o pe Daria pe skiuri? M-am apucat de tras cu ochiul la ispravi de piersicute mai mici sau mai mari... si am vazut-o cu adevarat echipata pentru sporturi de iarna !
Nu am pierdut din vedere nici pe frumuselul Victor Mihai, nici pe fratior Alex tare grijuliu cu surioara Ioana, nici pe Alexia - pianista cu ochi albastri... ma opresc putin ca m-a prins somnul si maine am in plan sa-l tarasc pe tati la vreun loc de joaca, poate in mall Berceni ( mai veniti cu idei daca ati mers pe undeva la distractie).
Ralu80 noi astept sa ne pupam mai mult decat virtual! ( de la Victor pentru Erica, pentru ca ii duce dorul!)
colectiadepalarii
www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra (09.07.2006), Victor Cristian (21.08.2009) si mami
martta spune:
Buna, fetelor!
Cred ca suntem primii care am intrat deja in vacanta...Nu va mai avea loc nicio serbare pentru ca grupa Alexiei e in carantina, iar eu sunt ingrijorata pentru ca una dintre ingrijitoarele ei si un coleg au facut gripa porcina...Nu stiu daca n-ar trebui sa ma duc sa-i fac analizele, desi nu prezinta simptome!
mamanati spune:
Intram si noi repede sa va felicitam cu sarbatoarea ce vine, si va dorim ca "MUCUSHALAE" asa ii zice Cami, sa va puna in cizmulite tot ce va doriti.
Sanatate la piersicute, fratiori/surioare, burtici, mamici si tatici!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 12+
Muuh spune:
doniro si noi suntem in aceiasi situatie cu voi. Daca nu il pun eu Alexei nu se trezeste singur in intervalul 11-3 si face pe el de cate ori ii vine. Cateodata bea multe lichide dupa ora 18 si atunci face mai des altfel face cam de 2 ori in intervalul mentionat. Eu am luat cearceafuri gumate de la Ikea, pentru momentele in care se intampla oricum accidente si in rest spala masina. Nu il cert, nu ii atrag atentia o iau ca pe un fapt absolut divers. Sunt copii care scapa de pamapersul de noapte si la cinci ani asa ca nu imi fac griji si nici nu ma deranjeaza sa il pun eu noaptea pe oala. E mai greu cand fac planton cu tzatza la Dimitri si cu pus pe oala la Alexei dar se intampla din ce in ce mai rar.
Babee spune:
Salutari mamicilor si piersicutelor, la multi ani tuturor sarbatoritilor din ultimul timp
Uf..greu cu pisu....si Rebecca mai are scaparile ei..dar la ea nu e din cauza ca bea multe lichide..e pur si simplu de sila( ii e sila sa se trezeasca, constientizeaza ce face si se amuza.Ca atare nu mai primeste lenjeria cu Kitty(suntem in era Kitty, daca s-ar putea si pe paine sa fie).
Ea a fost atat de incantata aseara cand i-am spus ca vine Nikolo, topaia si canta prin casa, dar foarte dezamagita ca nu l-a vazut(la gradinita l-a pupat de bucurie).Luca l-a vazut ieri pe Mosul intr-un Mall si a plans..lui Phillip ii e indiferent(daca va mai amintiti, povestea cu Nikolo si Krampus de acum 2 ani).
Sabina intrebai candva cum e cu 3.Este o minune, am inima atat de plina de fericire,nu stiu daca pot reda prin cuvinte ceea ce simt.Ieri am iesit cu ei intr-un Mall, cei mari au stat la joaca, cu Luca m-am plimbat, am admirat trenurile Lego si ne-am mai imbogatit colectia de jocuri Lego(Rebeccai ii plac foarte mult, are talent realist, spre deosebire de Phillip care-mi urmeaza latura umanista), si la intoarcere fiecare ar fi trebuit sa doarma la pranz la el/ea in pat.Am hotarat ca totusi Rebecca si Phillip ca doarma cu mine dar Luca atat a urlat incat l-am luat si pe el(mi s-a parut si normal, a simtit doar si nu e frumos sa fac diferentieri).Eram in mijloc intre ei, cu Luca pe mine,Rebecca in stanga mea si Phillip in dreapta si nu puteam adormi de fericita si ii multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu ca mi-a oferit sansa sa le fiu mama si ca sunt sanatosi.Mi-a parut doar rau ca nu a avut cine sa ne faca o poza, dar o sa intiparesc imaginea in memorie.
Revenind la subiect, Sabina nu este foarte greu, trebuie sa ai incredere in tine, sa-ti fixezi prioritati, sa schimbi ordinea prioritatilor in functie de fiecare copil si va fi bine.
Buli fug sa-ti scriu e-mail