Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 4
kemsy spune:
Am luat teapa, am scris la capitolul trecut, pentru ca nu era inchis si eram in recuperari
1. Iuhuuuuu!! si eu
Ma mai tineti minte??
Greu mai tin pasul...Zboara zilele fara sa stiu cum!
Noi suntem bine, raportam un bebe partzios, se chinuie saracu' sa le dea, se inroseste, se enerveaza...
Stau in casa de mai mult de o saptamana, a plouat...ma mir ca inca nu am cazut in butoi...nu ala cu miere
Merg la citit si revin, probabil in capitolul urmator !
Va pup pe toate....si pe frumosi!
2. Am vazut multi bebei frumosi, grasuni
Daciana, m-am indragostit de bebe al tau cu pielea alba si ochii negri!
Alex, ai o fetita sa ii mananci falcutele, o frumoasa
Vad ca s-a vorbit de muls. Nici mie nu-mi place sa ma mulg, iar pompa aia a mea nu isi face treaba, sau probabil nu stiu eu sa o folosesc. Asa ma enerveaza, nu "trage" deloc, dau in gol . aM REUSIT PERFORMANTA SA TRAG VREO 40 ML si sa il congelez, desi am lapte, ca bebe e multumit
Cum faceti voi cu laptele congelat cand plecati afara? Cum incalziti biberonul? Sau dati laptele la temperatura ambientului? Sper ca ati inteles la ce ma refer
Bibi al meu se trezeste in continuare des noaptea. Am incercat sa nu ii dau san mereu, ci sa-i dau suzeta, insa cand il vad cum cauta tzitzili, mi-e drag de mor, nu-i pot refuza bucuria asta, chiar daca suge 5 minute si adoarme la loc
Ma gandesc ca acum sunt la dispozitia lui, zi si noapte, voi schimba cand merg la lucru.
Nela, ce-s aia proni??
(gata, stiu, moaaama ce imi plac )
Cristina, asa devreme rosolia? Micuta, pupam sa treaca repedeee!
Revin, ca se inchide capitolul
3. Si pentru ca am intrat asa...nepoftita...
BINE V-AM GASIT LA SCUTECELE!!!!!!
Mary, si eu il mai las sa planga pe bebe, De multe ori face de 2-3 ori "oa, oa", si se linisteste singur. Am invatat sa-i identific plansul ala...care nu se opreste imediat.
Ceea ce ma supara pe mine e ca plange in somn, doarme el linistit si de o data plange de ti se rupe inima...Si eu iar ma topesc, tine gurita intr-un fel ca imi vine sa-l mananc .
V-am zis ca sunt indragostita
Moni, pentru sughit eu ii mai dau putin san!
Nushulica, super tare adormitul cu hota . La mine a mai adormit in timp ce eu ma epilam cu aparatul, la aspirator tace, feonul inca nu l-am incercat - nu a fost cazul
Noapte buna!!
Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
Emy10 spune:
Buna
Nu stiu cum reusiti sa fiti asa de active! Eu parca nu am timp de nimic!!! Cu cititul sunt la zi, dar cu memoria mai greu!!!
Monikus mult curaj! A mea fetita e maraita doar cand ii este somn si o las sa traga cateva urlete, o mangai pe burtica si adoarme!
Raluca felicitari pentru botez si muuulta sanatate puiutului!
Dana observ ca te-ai relaxat putin! Si eu la inceput mai un ochi la fetita, mai un dus! Acum o las singurica fara griji, car aparatul de monitorizare dupa mine!
Alex eu am caruselul de la Fisher Price si fetitei ii place foarte mult, se bucura si gangure la ei! Insa cum a mea nu adoarme si nu doarme in patut, nu stiu daca e folositor si pentru a o adormi!
Maria succes! Eu nu ma vad sa ma pot descurca singurica!
Eva este o dulce, adoarme pe la 10-11 si doarme pana a doua zi la 11-12, cu treziri de papa pe 4-5 si pe la 8-9! In rest ziua nu stiu daca prinde 2 ore de somn legate insa mai nou, vad ca sta linistita si se uita pe pereti, la jucarii, la mami este foarte vesela! Asta pana nu oboseste caci atunci incepe maraiala!
Am mai pus POZE caci avem fetita mare!
Si ne pregatim si noi de vaccin infrarex hexa!
Va pup
Eva
4mykids spune:
Salutare,
Isabella mea este ragusita,nu are muci si nu tuseste ...si avem o realizare a luat suzeta vreo 2 ore acu seara in carucior i-am pus geaca un pic peste ea si nu potea sa o scuipe si a m vazut ca a inceput usor usor sa o suga.Prea multe sperante nu imi fac dar no e un inceput..Eram deja pregatita sa o rog pe Maria sa-si roage sotul sa-mi cumpere un Nuk din latex din tara...
Nu am reusit decat pe fuga sa citesc, dar pupam piticii frumosi,
aaaaa..parca Elle ma intreba de pompa eu am acum un Tommee Tippee am avut Avent dar nefolosind-o am trimis-o in tara la o verisoara de a mea, iar acum vazand problema cu biberoanele mi-am luat alta,dar oricum nu stiu daca conteaza modelul de pompa . mamicutele
Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
andraiulia spune:
Hello, girlies!
Am si eu un question pt fetele care iau anticonceptionale. Eu nu am mai luat,iar acum trebuie sa incep cu unele speciale in perioada alaptarii. Am uitat s-o intreb pe doc daca tre sa incep in menstruatie sau pot oricand. Mi-a zis doar ca se iau fara pauza intre tablete. Stiti daca se pot incepe oricand? Cerazette se numesc.
Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andraiulia Hello, girlies! Am si eu un question pt fetele care iau anticonceptionale. Eu nu am mai luat,iar acum trebuie sa incep cu unele speciale in perioada alaptarii. Am uitat s-o intreb pe doc daca tre sa incep in menstruatie sau pot oricand. Mi-a zis doar ca se iau fara pauza intre tablete. Stiti daca se pot incepe oricand? Cerazette se numesc. Andrushca, new mummy Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u! Povestea gogoshicii |
saluti,
asa se numesc si ale mele si ale lu' Selenica.
Le iei direct, ca asta e ideea sa te protejezi acum cat alaptezi si nu e menstruatie.
Se zice ca poti avea ovulatie fara ciclu si de aici pericolul de a ramane gravida cand alaptezi.
Eu mi le-am cumparat, adica mi le-au dat gratis pe cardul de gravida, am venit acasa cu ele si am luat.
Dupa o saptamana-10 zile am inceput sa sangerez dar nu stiu daca e un reglaj hormonal sau ciclul insusi ...dar m-a linistit Cristina ca asa se intampla.
Deci ia-le si have fun !
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Emy10 Am mai pus POZE caci avem fetita mare! Si ne pregatim si noi de vaccin infrarex hexa! Va pup Eva |
Servus fetelor! Ne-am trezit si noi, am servit early breakfast si acum dormim duse (Ana, ca eu nu mai pot dormi daca terminam cu masa in jur de 6am). A fost o cuminte azi noapte: de la 7 juma la 1 juma si dupa aia la 5 juma! O bombonica. Azi cred ca o sa fie ziua cu mult somn, la cat s-a agitat ieri dupa masa...
Emy, sa iti traiasca fetita, e tare frumusica, si ce mare este! O domnisoara, ce sa mai. Si am vazut si niste gropite dulci cand rade...
Ieri am facut poze cu margelele Anei
, ca altceva ce sa fi facut cand se agita si era cu ochii pe mine sau pe pereti...
Revin.
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Ana,
gegea spune:
Buna seara!
Fetelor, va multumesc ca ne-ati vazut in poze si ca ati avut cuvinte frumoase la adresa noastra!!!
Iarasi am avut o zi cu somn fragmentat rau, era rupt de oboseala, dar nu se putea linisti. In cele din urma, am reusit sa-l adorm, amandoi intinsi, iar el pe bratul meu (e clar ce ma asteapta, asta e si pozitia preferata de somn a Dariei ) si am stat cu el ca sa fiu sigura ca apuca sa se odihneasca un picut. Si am furat si eu cateva clipe de somnic cu puiul mic. Somnul i-a fost destul de agitat, mai deschidea si ochisorii, dar ma vedea si se culca la loc. Apoi a urmat baita, papica si acum nanica.
raluca_u, of... tot se mai chinuie micutul dragalas. Imi pare asa de rau pt voi, Doamne ajuta sa fie bine! Adinutza e bine? Parca ziceai ca si ea a avut febra mare. Va pupam, sanatate multa!!!
miha, ne descurcam binisor, multumim de intrebare. Daria isi iubeste enorm fratiorul, insa eu nu mai am aceeasi disponibilitate sa ma ocup de ea, ca inainte. Si ea simte asta, dar nu e geloasa, sper sa nu se inchida in ea si astept sa treaca timpul sa se faca Filip mai maricel si sa putem face diverse in 3 Pupam mamica cu cele 3 minuni!!!
Aaaa, ai intrebat de botez in ziua de Florii. Fiind post, nu cred ca e ok sa se faca party cu dans, muzica si toate alea, dar doar la biserica eu zic ca se poate.
mihaela, same here Sa va fie de bine mini excursia si sa repetati. Deci si tu ai avut succes cu suzeta de latex, musai tre sa incercam si noi una, ca in zilele agitate, ma molfaie pe mine (adica sanul meu), iar cea de silicon e cah rau.
Tinem pumnii pt niste rezultate ok la analize, sa se bucure Josh de o mamica cat mai sanatoasa!!!
mkunigunda, bine ai revenit! Eu mananc doar banane si mere, am incercat intr-o zi pomelo si ananas ca mi facuse pofta mare si nu i-a fost prea bine puiului. Intr-o vreme, la masa de seara aveam doar fructe, acum stau si salivez, dar nu mai e mult pana departe si o sa papam iarasi de toate.
Nela, multumesc de grija! Si da, ma poti ajuta... Trimite o farama de soare aici, ca au fost niste zile clasice de toamna, cu cer plumburiu, ceata, mohorat si intunecat de am inceput sa ma intreb de nu cumva sunt compatrioata iulikai. Ufff, asta implica sa nu iesim afara, iar puiul mare e f. agitat daca sta prea mult in casa. De-aici starea mea blue, si mie imi lipsesc iesirile si vremea frumoasa. Pupam frumoasa cu ochii margelati si pe mamica draguta!
Geani, mamica unui carliontz pufos - Daria (03.04.05) si a unui bebelin scumpilin - Filip (30.08.2009)
Poze
andraiulia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
saluti, asa se numesc si ale mele si ale lu' Selenica. Le iei direct, ca asta e ideea sa te protejezi acum cat alaptezi si nu e menstruatie. Se zice ca poti avea ovulatie fara ciclu si de aici pericolul de a ramane gravida cand alaptezi. Eu mi le-am cumparat, adica mi le-au dat gratis pe cardul de gravida, am venit acasa cu ele si am luat. Dupa o saptamana-10 zile am inceput sa sangerez dar nu stiu daca e un reglaj hormonal sau ciclul insusi ...dar m-a linistit Cristina ca asa se intampla. Deci ia-le si have fun ! Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
Ia uite cine ne salveaza! Multam tare. Chiar inainte sa citesc, m-am prins si eu si am si inceput. Sper sa fie totul oki.
Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
gegea spune:
iulia0807, bine ai venit si ma bucur ca ai invins timiditatea si ai hotarat sa ni te alaturi!
Numai o gurita de laptic nu e nici un bai. Sunt care vomita si tot lapticul si nu e musai sa insemne ca ar avea o problema. Gurita aceea poate fi un surplus sau pur si simplu iese deodata cu aerul inghitit. Te mai asteptam sa ne impartasesti temerile!
ionika, felicitari pt botez si ufff, ce patanie cu Andrei... Bine ca a trecut!!!
nela, emy, ce fetitze dragalase si zambarete!!!
elle, tin pumnii sa se regleze programul de somnic al printesei mici!
croco, f. faina ideea cu albumul comun. Va iesi ceva pretios!
Va pup si sa aveti noapte buna!
Geani, mamica unui carliontz pufos - Daria (03.04.05) si a unui bebelin scumpilin - Filip (30.08.2009)
Poze
MangaGirl spune:
buna seara fete dragi,
Nela, buna dimineata.
Azi a fost prima zi cand a facut kk o singura data si asta dupa muuulte bocete, pe la 10 jumate seara. dar a facut cat pentru toata ziua. ne-am luptat cu colici, am invins pe ziua de azi. suntem baieti de comitet, am mancat mai rar si mai mult si acum dormim dus de vreo juma de ora buna.
am vazut poze cu fete frumoase si ochioase - de Nela si Emy. ce mai...le-am admirat gingiutzele, bentitete, gropitele din obraji si ochii mari si frumosi.
Emy, am acelasi carusel si totusi al meu nu sta asa de pe spate. ce imi lipseste e bara ce uneste cele 2 picioare in spate. ca l-am imprumutat de la niste amici. de ce Aidan sta mai in fund si nu asa culcat? nu inteleg. e bine asamblat...cred...ca nu am avut instructiuni.
iulia0807 bun venit in clubul dovleceilor. Daca e doar putin lapticul, eu cred ca nu trebuie sa-ti faci probleme. Si Aidan da afara mereu branzica, indiferent de cate ori a eructat. ceea ce am invatat pe pielea mea (Dana - ai perfecta dreptate) - e bine sa nu ii mai manevram dupa ce au mancat. ca atunci vomita laptele nedigerat. ce am observat in seara asta in timp ce urla la san din cauza colicilor este ca daca il pun pe burta si ii dau usor la fundulet, eructeaza bine mersi si trec si durerile. si mai mananca 5-10 minute ok.
cineva spunea de mese scurte - si Aidan a avut vreo 2 saptamani cand numai cate 5 minute a stat. si acum mai are unele mese peste zi asa..dar vad ca si-a mai revenit si mai imi da si mie o pauza de la supt.
baby drink-ul are sucroza...eu nu i-as da. sunt la plafar pliculete de ceai numit ceai anticolici - combinatie de ceaiuri gen chimen, anason, etc - si cred ca-si face treaba...cel putin Aidan da niste beshinici. si nu i-am dat inca mai mult de 10ml. poate nici atat. ii dau cu o seringa de insulina de 1ml.
nimic din ce mi-am propus nu am facut - curat in bucatarie, restul casei, epilat, etc. Am reusit totusi sa spal aragazul si jumate din frigider.. azi Aidan a dormit mai mult - 3 ore la pranz, inca vreo 2 mai pe seara...dar la pranz am avut o colega in vizita...adika de pe la 1 pe la 4, deci s-a dus naibii odihna mea. iar seara a venit o prietena sa doarma la mine ca sa nu-mi fie urat. si uite asa a trecut ziua. maine trebuie sa fiu mai organizata.
croco super ideea cu albumul comun.
selen stiu cum e cu amintirile care te napadesc pe culoarul spitalului in care ai nascut.
ma duc si eu la somn ca acusi ma cheama la apel. va pup si ne auzim dimineatza.
MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume