Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui andraiulia

Maria, ce frumoasele sunt pozele cu Aidan..ca nu le vazusem pe cele care sunt acum. Si avem si paturica la fel....

Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Merci mult Ana!
Esti o scumpa.
.

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Mihnea, dragul meu, la cat mai multe lunite!
Sa fii sanatos, voios, voinic si sa iti fericesti parintii.

Cu drag, Ana.

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Ana,

Poze noi:
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ

Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Dana, am vazut ca ai lipite pe pereti personaje de desene animate. La fel avem si noi. Am vazut si pozute acum. Sunteti tare frumoase amandoua. La mine nu adoarme deloc la san. Imi e si frica sa nu-l sufoc ce-i drept. Oricum, se pare ca ne linistim in bouncer. Acolo ne place sa dormim in rest sunt tepi peste tot. Azi parca e ceva mai bine. Nu a mai urlat decat vreo jum de ora. Poate reusesc sa imi fac si eu album sa pun niste poze.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) POZE RARES ANDREI
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

intru la cap nou.

elle

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Monikus, mi-esti tare draga.

Varsa, mami, tot, aici la noi, ca eu una nu ma supar si sunt sigura ca nici fetele. Pai nu de aia ne-am adunat? Sa ne impartasim experiente, sa ne ajutam cu un sfat, doua, sa ne sustinem la nevoie. Pai se poate...

Cu baby drink, bine ca merge si s-a linistit bebita. Da, poate ca eu nu sunt de acord cu ceiutul, dar asta nu inseamna ca il exclud, am mintea deschisa. Nu sunt in situatia ta sa stiu exact ce si cum si sa decid ce e mai bine. De aceea iti povesteam mai devreme cu Ana si iritatiile la fund: toata lumea se plange de scutece si servetele umede, la noi nu a fost cazul, nu ne-au provocat nici o iritatie. Whatever works for us... ceea ce merge la mine poate la altcineva poate avea efecte cu totul si cu totul altele decat la noi.

Eu cred ca ma bag la un somnic.
Va doresc o dupa amiaza placuta!

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Ana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

poftiti la CAPITOL NOU!

elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Somnic usor Nela!
Si vise placute!

Poze noi:
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ

Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui andraiulia

Oof...ce nasol cu febrele astea....Sper sa va refaceti act mai repede!

Eu inca nu m-am culcat...dar ma bag la o baitza...Acum ii culeg bebitzei scamele dintre degetele. Asa de tare imi place sa fac asta....

Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

eu sunt super fericita cand ii scot mucisorii. ma simt asa de victorioasa, iar el ma detesta atat de tare.

Mangulico Credeam ca numai eu am satisfactii de-astea sadice
Sa-i vezi pe-ai mei prin casa cum se uschesc ca potarnichile cand ma vad ca ma pregatesc de marea operatiune "scos caramizi". Andra isi baga dej'tele'n urechi iar tat-su mai baga cate-un cap'shor si-l provoaca pe ficior'su: "Hai, Radu, fugi, ca mami iar are nevoie de adrenalina!!"
Dar nu ma las, facem curatenie ca sa poata respira flacaul si sa nu se inece cand trage cu sete de la "biberon"

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

hahaha,..distractie mare. pe mine ma stiu toate cele 5 apartamente din casa. ce mi-e ciuda...acum ii scot, la noapte nu mai poate respira. de unde naiba se fac, nu inteleg. ca doar apa cu sare am pus in camera. degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Hello girls!
Am reusit sa-i fac si eu masaj lui bibi aseara...si ce i-a mai placut..Statea si ma sorbea din priviri in timp ce eu ii faceam masajul...bine, asa, un fel de dat cu ueli pe corp mai mult decat masaj. Eu cand ii fac baita pun un calorifer suplimentar electric in camera, si nu mi-a mai fost frica sa nu il ia frigul. Sunt incantata de reusita.
Elle, ce face fetita? Off, eu nu stiu cum as reactiona, asa mi-e de frica de febra.
Nela, am vazut si eu fotografiile cu Ana nazdravana. Ce faine comentariile tale! Si ce freza in 2 i-ati facut!
Eu tot sper sa doarma si bebe al meu macar 4-5 ore legate...dar sper degeaba. Azi noapte l-am amagit cu suzeta, ca s-a trezit dupa o ora de la papa, si mi-am zis ca e imposibil sa-i fie foame. Si am avut dreptate, a mai dormit inca o ora jumatate!!
Andrecluj, eu i-am luat termometru digital de la chicco. Imi place ca il bag in fundulet si imediat da temperatura. Eu urasc termometrele cu mercur, alea mi se par ca dau rateuri. Iar bebe nu a protestat cand i l-am bagat in fundulet...ca am fost finuta.
Se trezeste manzocelul!!

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Suede, La multe lunite inainte lui bebe Mihnea!!!
Dana, ce poze frumoase: si aia in care bebelusha sta la tati in wrap, si aia in care dormiti amandoua, si alea cu plusurile, si aia cu degetelul in gura

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput