Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Monikus si Ana se vaita destul de mult cand trebuia sa faca caca sau sa scoata partzuri...mi-a recomandat Maria ceaiul de chimen; am inceput sa beau..cam 2 cani pe zi (fetitei inca nu i-am dat si nici nu cred ca va fi nevoie); eee, de atunci este alta viata..facem caca lejer, tragem partzuri zdravene in somn si nici macar nu clipim din gene! incearca, poate ajuta! sudocrem ar trebui sa rezolve iritatia de la fundulet! pup, cu drag! Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Dana, multam de pontul cu ceaiul de chimen, o sa il trimit pe sot sa ia maine, ca tre sa aibe si chinezii... Macar sa incercam si noi, ca si noi ne scremem la parturi si kk. Cica in engleza ii zice caraway... sa vedem. Ce face Ana?
La noi e extraordinar de cald si umed (ploua si sunt 30 gr) si am dat drumul la aer conditionat, sper sa n-o racesc pe Ana, dar pur si simplu transpira, cu mainile si picioarele goale. Mai goala de asa pot sa o tin numai in scutec.
Nela, mamica de
![](copilas.gif)
Ana,
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
NelaM spune:
Monique, am vazut pozele, ce frumoase sunt! Si ce tare e Teodora in aceea in care are gura pana la urechi! Sunt niste frumoase, sa-ti traiasca! Si efectul dat de alb negru...
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Ana,
Dana15 spune:
Kinga multumesc! l-am trimis astazi pe sot cu cererea la HR..vedem daca iese ceva! macar incerc!
Elle sanatate multa Evei! offf..imi este groaza de prima noastra raceala (fac si eu ca tzatzele din povestea cu drobul de sare), de cum ma voi descurca; sa de Dumnezeu sa se rezolve cat mai repede!
Monique sunt superbe fetitele tale! iar Teodora..m-a cucerit definitiv!
Nela un pupic caldut pentru burtica mica si scumpa a Anei!
Luthien te felicit pentru ca folosesti scutece refolosibile! si eu imi doresc sa incerc pentru Ana...numa' sa-si gaseasca grig timp sa le confectioneze
(si sa ne achizitionam partea impermeabila a chilotelului)
in schimb..hmmm..puiul are scaun numai cu supozitor?!! si medicul zice ca este ok?!! nu vreau sa fiu carcotasa, dar daca ii inveti intestinul sa functioeze numai cu supozitor, cum oare sa se mai regleze el, de la sine? sa nu ma intelegi gresit, ca nu te critic! imi dau seama ca iti doresti ceea ce este mai bine pt puiut..dar incearca sa nu mai folosesti zilnic supozitor; vezi, nu cumva alimentatia ta este de vina? nu cumva si tu esti mai constipata?
Liliacule drag ma bucur sa te vad! si asa activa!
"raducu care isi arata cucu"
va pun si eu niste poze cu fetita noastra draga
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
suede spune:
Multumim frumos!
Dar noi suntem baietel
citat din mesajul lui crocodana emy ce ochi superbi are eva ta!!! nela ce fata frumoasa si cuminte si ce tare m-au amuzat comentariile! de cand visez si eu sa ii cumpar bentita haioasa...deocamdata i-am luat basmaluta luto mmi-a palcut cum ai descris operatiunea baita....si la noi decurge la fel doar rolurile noastre inversate..la masaj eu ii fac cam 5 minute...mi e teama sa o tin mai mult dezbracata..ii incalezeste tati lucrusoarele suede ce privire are fata ta! scumpa foc! revin...s-a trezit mandra ![]() ![]() ![]() Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! |
Poze noi:
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ
Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH
Dana15 spune:
Nela multumesc lui DD, Ana doarme acum..si a fost ok si noaptea trecuta! cu treziri tot la 3:30 si 6 pt o papa scurta scurta! imi este si jena fata de Monikus si Ralu..ele patimesc atata si eu ma lafai in puf! (in afara de episodul de duminica cand mi se urcasera piticii la cap ca nu mai am lapte..totul este ok)
aseara i-am dat pt prima data suzeta..o sa ma urati! dar micuta noastra a aceptat-o din prima si a si stiut cum sa o foloseasca..a tinut-o vreo 5 minute in gurita; (i-am tras-o eu cu greu..era ora mesei
)
cu ceaiul de chimen..eu cred ca de la el este schimbarea in bine..nu are de la ce altceva ..Maria zicea ca ii da si lui Aidan, cate putin, cu seringa, pt calmarea colicilor;
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
suede spune:
Da...stam la poze,ne place.
Apropo de falcutze,normal ca avem,daca papam ca haplea .A luat peste 1 kg in prima luna...iti dai seama.
Legat de fotografiile alb-negru,ni le-a facut o prietena care face un curs de fotografie si ni le-a recomandat asa pentru bebei mici...ca nu se vad toate imperfectiunile(roseata,bubite,etc).
Au iesit super,ce-i drept
citat din mesajul lui kemsy Dana ![]() Vik, si la noi s-au rarit kk-ii, cam 3 pe zi. Eu zic ca nu are nimic, care era media, de la 0 la 8 pe zi e normal? ![]() Luhtien: asa ma distreaza, si la mine are pozitia de mumie egipteana, dar cand il asez sa ragaie pe umar, noaptea. Si nu esti nebuna, eu l-am tinut cu caciulita vreo 3 saptamani (la 22-23 grade), acum ii pun doar noaptea, ca si mie mi-e frig la cap uneori, asa ca... Si eu am piticul cu virusii, cand ies in oras merg la tinta si repede acasa. Of,of... ![]() ![]() suede, ce bebe falcos ![]() ![]() Eu imi doresc sa fac rame multe cu foto cu bebe, unele alb negru. ![]() Gianina, ![]() ![]() Asa s-a nascut Loris |
Poze noi:
Poze cu Mihnea:
suede spune:
Sunt eu,Mihnea.
Va rog sa nu ma spuneti mamei ca nu dorm
Azi implinesc o luna.
Asa ca toata lumea este invitata la petrecere.
Poze noi:
Poze cu Mihnea:
NelaM spune:
citat din mesajul lui Dana15 Nela multumesc lui DD, Ana doarme acum..si a fost ok si noaptea trecuta! cu treziri tot la 3:30 si 6 pt o papa scurta scurta! imi este si jena fata de Monikus si Ralu ![]() aseara i-am dat pt prima data suzeta..o sa ma urati! ![]() ![]() cu ceaiul de chimen..eu cred ca de la el este schimbarea in bine..nu are de la ce altceva ..Maria zicea ca ii da si lui Aidan, cate putin, cu seringa, pt calmarea colicilor; Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Gata, am facut si noi un dus, suntem fresh!
![](punk.gif)
Dana, ma bucur din suflet ca s-au imbunatatit lucrurile si la voi. Asa da!
Daca gasim ceai de chimen maine, o sa incercam si noi, noi n-avem nici colici si nici nu plangem prea mult, dar daca as putea sa imbunatatesc cu ceva situatia, adica sa nu se screama si sa se chinuie cand face kk si part, ar fi minunat. Dar o sa il consum eu, sa vedem ce efect are asupra Anei.
Mai nou eu beau ceai mult de musetel de cand am descoperit ca avem vreo 3 cutii...
![](icon_smile_big.gif)
Ma uit acum la pozicile voastre... inca mai am de vizionat, dar sunt atat de frumoase... ce-am vazut pana acum sunt grozave. Cum isi tine ea pumnii la falcute, doamne doamne. Si mi-a placut tare poza aceea in care dormeati voi doua in lenjeria aceea cu floricele. Superba! Sunteti niste frumosi!
![](pupic.gif)
Nela, mamica de
![](copilas.gif)
Ana,
NelaM spune:
Mihnea, dragul meu, la cat mai multe lunite!
Sa fii sanatos, voios, voinic si sa iti fericesti parintii.
Cu drag, Ana.
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Ana,
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monikus/monikus.jpg)
monikus spune:
Dana, Nela, . Stu ca eu sunt mai prapastioasa. Probabil ca timpul le va rezolva pe toate. Cat despre ceai, eu ii dau cate 20 ml seara de babydrink cu toate ca il alaptez exclusiv la san. Luni seara mi-a plans foarte mult de m-am speriat. Nici nu mai facuse kk de 9 ore si am sunat dr. Mi-a zis sa ii dau ceiut din asta. A zis ca 20 ml nu au ce sa-i faca rau dar il va linisti si sa stiti ca i-a fost mai bine. Stiu ca multe dintre voi nu sunteti de acord cu el dar la noi se pare ca a ajutat. Nu mai urla atat de rau. E agitat dar e mai bine ca inainte. Oricum, apreciez fiecare sfat din partea voastra a tuturor pt ca nu stiu ce m-as face fara ele.
Danaasa e. In curand, adica luni facem o luna atat noi cat si Ana ta si Alex al Ralukai. Da Doamne sa fie mai bine si la ea ca tare chinuita mai e si ea. Parca ma vad pe mine din ce povestea ea. Se pare ca eu totusi sunt mai norocoasa pt ca ma mai ajuta mama si soacra noaptea si atunci mai apuc sa dorm cateva ore in 24.
Imi cer scuze daca va plictisesc cu obsesiile si problemutele mele dar nu am cui sa ma plang altcuiva. Si apoi, voi puteti in cel mai rau caz sa ma injurati sau sa ma ignorati dar cei din realitate pot fi mai rai.
Va pup cu drag pe toate.
Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) POZE RARES ANDREI
BEBE