Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
liliac1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
In fundic cat timp se tine cel cu mercur? Se unge cu ceva? ![]() ![]() ![]() |
1 minut. Nu, nu se unge cu nimic, dar poti avea surprize sa se "unga" direct de la sursa
![](icon_smile_wink.gif)
Eu recunosc ca am incercat de vreo 2 ori pe Andra cand era bebelasha si apoi am renuntat. Cnd era nevoie, i-l puneam axial si-o luam in brate si-i strangeam langa corp manuta cu pricina...nu stiu cum sa explic mai bine. Si apoi 3 minute ne batzaiam si eventual faceam consolari ad-hoc. Daca ii luam temperatura in somn...puneam termomentru mai intai la mine pe piele sa se incalzeasca sticla si apoi i-l infingeam subrat si-i tineam manuta stransa, aliniata de corpul meu. Nu m-a lasat sufletul sa i-l infing in anus de fiecare data cand era nevoie. Cu Radu o sa procedam la fel.
Ala tip suzeta functioneaza pe acelasi principiu ca si cel digital si poate functioneaza la copiii care vor suzi. La noi n-a fost cazul.
Liliana,
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monikus/monikus.jpg)
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana monikus David a fost o singura data vai de curuletul lui...de fapt era mai mult pe un piciorus, acolo unde vine elasticul de la chilotel....cu bubite rosii de ma ustura pe mine cand ma uitam....si a avut si la fundulet dar au trecut foarteeee bine cu Sudocream care am inteles ca e si in Romania si care usucuca bubitele. Am folosit si Bepanthen dar la mine nu a avut chiar nici un efect, zero. La Sudocream se vedea evolutia pana il schimbam data urmatoare de chilotel. Succes cu puiu sa se faca si el mai de comitet. Scoate-l afara, distreaza-l, plima-l...vei vedea ca va incepe sa te cunoasca pe tine si pe tati si vei ajunge si tu acolo cand te duci deasupra patutului si cand te vede zambeste..... Lasa-i timp sa se obisnuiasca cu noul mediu, cu aceasta lume si apoi toate vor veni de la sine. Cred ca e greu pt tine dar incearca sa descoperi ce nu-i place: verifica temperatura, orele de masa, pozitia la san,...etc....mirosuri....e ceva ce il agita asa rau....cel putin asta e parerea mea. David de exemplu nu a papat prea bine intr-o zi in care am facut dus cu gelul de dus barbatesc ca tare imi placea mirosul...si poate pt el a fost ceva nou si nu a mancat......chiar daca nu dau pe sani...dar tot simtea ceva diferit.... Succes si te asteptam cand ai vreme pe la noi ![]() ![]() Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
Luto, o sa incerc cu sudocream. Am o mostra in casa de la maternitate primita. Sa vedem daca functioneaza. Despre bubite, pe mine m-au speriat. Sper sa nu fie totusi nimic grav. Cat despre ce ii place si ce nu...pai nu ii place sigur sa traga parturi ca plange mai mereu. Se agita cand vrea sa faca part sau kk. De mancat mananca el. Oricum cred ca in curand intram si noi pe supliment ca am eu impresia ca nu mai e lapte asa cum ar vrea el. Sa vedem luni la control ce ne mai zice dna dr. De iesit afara, il mai scot dar destul de rar pt ca e frig si ploaie. Si colac peste pupaza, noi stam la doi intr-un bloc fara lift si imi e foarte greu sa car carutul jos. De fapt, nu pot sa ma descurc si cu carutul si cu copilul asa ca....nu prea am ce-i face. Dar am observat ca plange si afara cand il doare burtica si trage part. Asteptam cu nerabdare sa mai crestem si sa ne obisnuim cu toate.
![](pupic.gif)
Monica, mami fericita de
![](bebic.gif)
BEBE
lutoniana spune:
Buna dimineata soaree !
Primesc fara comentarii toate cafelele date de fete ....
Elle sper sa ajungi la un dr si sa afli ceva vesti bune sau macar un tratament ca sa se faca Evita bine
Liliachio imi face impresia ca esti deja la categoria avansati de stai cu noi asa mult si noi ne bucuram asa tare
Imi si imaginez comentariile facute pe poze impreuna cu Andrusca
Nela am preluat stafeta si fug tare ...poate poate mai slabesc un pic
Ieri am fost intr-un magazin cu mancare sa luam si noi de-ale gurii, tot dinacelea pe care scrie cate minute trebuie bagate in cuptor si am trecut pe langa raftul de inghetata fara sa ma infig in nimic
, am trecut pe langa raftul cu cioco fara sa ma infig in nimic.....
I-am zis lui Adi ca daca isi ia ceva dulce inseamna ca nu ma iubeste si nu ma ajuta sa slabesc
am luat doar un strudel, ca la asta nu am rezistat
Pupam fetele cuminti
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
monique02 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Multu.Care sunt firmele de incredere? ![]() ![]() |
Omron este OK si se gaseste la noi cam peste in farmacii, noi din asta avem. Mai OK si Braun, Philips Avent, Petit Teraillon.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monikus/monikus.jpg)
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliac1 Nu te mai necaji ca toate o sa treaca asa de repede cum nici nu gandesti. Banuiesc ca ti-e fff greu aum, o perioada dar crede-ma, trece! Cred catoate suntem in aceeasi barca, unele mai norocoase, altele mai putin... Tu se pare ca faci parte din a doua categorie ![]() ![]() ![]() ![]() Despre bubitele...pai si noi suntem tot neam de "babuin". Avem un curisor de ne doare sufletul cand il admiram. Am trecut prin diverse cremitze: sudocrem, bepanthene, panthoderm E... Am renuntat si am trecut la vesnica crema de galbenele ![]() Bubitele de pe burtica si de pe spate i-au aparut (la al meu) de la jeturile date cu forta-n sus sau kki care pleaca pana la ceafa. Am tratat cu baita cu ceai de galbenele si apoi minunata crema de 5 ron ![]() Liliana, ![]() ![]() Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei |
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Monica, mami fericita de
![](bebic.gif)
BEBE
monique02 spune:
poze de azi dimineata ....
http://picasaweb.google.ro/MonicaPercea/AndreeaSiTeodora#5403139802018588962
Dana15 spune:
Monikus si Ana se vaita destul de mult cand trebuia sa faca caca sau sa scoata partzuri...mi-a recomandat Maria ceaiul de chimen; am inceput sa beau..cam 2 cani pe zi (fetitei inca nu i-am dat si nici nu cred ca va fi nevoie); eee, de atunci este alta viata..facem caca lejer, tragem partzuri zdravene in somn si nici macar nu clipim din gene! incearca, poate ajuta!
sudocrem ar trebui sa rezolve iritatia de la fundulet!
pup, cu drag!
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
NelaM spune:
Servus fetele!
Andre, noi avem un termometru digital de frunte, no name (m-am uitat adineauri sa vad ce firma e si scrie exorgen pe el, deci cum ziceam... no name, ca eu n-am auzit de ei pana acum). L-a luat tatal Anei din US cand a fost in delegatie in vara. Il folosesc cand mi se mai pare mie ca ar fi calda. Si eu folosesc tot metoda Mariei de a-mi da seama daca ar avea temperatura: simt cu buzele sau cu obrajii, cand o tin la piept. Nu stiu cat de bun este termometrul nostru, pana acum pare ok. Stiu si eu, insa, ca cele mai exacte termomentre sunt clasicele, cele cu mercur, si ca temperatura luata rectal este una dintre cele mai exacte. Dar pe mine nu ma lasa inima, asa ca il folosim pe cel de frunte.
Monikus, taaaare mult te mai stresezi tu, mami. Daca ai incerca sa te relaxezi un pic mai mult, o sa vezi ca nu-s toate asa de negre pe cum par. SI cum zicea si Liliana, trec toate. La tine nu-s evenimentele in sine ce i se intampla lui bebe, ci mai mult cum privesti evenimentele cu pricina, zic eu. Or sa treaca si bubitele astea, o sa vezi.
Ana nu a facut nicioadata iritatie de la scutec, mi s-a parut la un moment dat ca e mai rosie un pic si am dat-o cu crema specila pe baza de zinc, o cumparase sotul mai demult, tre sa ma uit cum ii zice. Si o sterg numai cu servetele umede, nici macar nu o spal cu apa sau sapun dupa ce uda scutecul.
Eu pentru Ana m-am pregatit sufleteste si nu numai de "worst case scenario", cel mai rau posibil. Orice mi se pare suportabil acum. Ma ingrijorez, da, dar imi zic ca o scoatem noi la capat cumva.
Or sa vina si pentru voi vremuri mai bune, sunt convinsa.
Liliana, am vazut mesajele despre Andra pe siteul de la semantura! Bravo, mami!
Luto, ma bucur ca esti tare pe pozitii cu dulciurile. Si eu incerc, dar ma mai scapa o gogoasa cu ciocolata dimineata. numai dimineata. Ce tare ai fost cu Adi, sa nu cumpere nici el, hihi!
Monique, Ana a fost cam maraita azi. I-am facut baita pe la pranz, ca ieri a dormit. Si zic, hai sa te dea mama cu ulei de masline, inainte de baita...doar ce o spalasem si pe cap, am pus-o pe patura de schimbat (noroc ca era de unica folosinta) si i-a dat un pisu de a ajuns efectiv pana la gat!
Am scurtat uleiatul la minimim minimorum si am imbaiat-o. Asa ne-am distrat noi azi.
Acum e la ora de maraiala... o doare stomacul...
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Ana,
Dana15 spune:
Buna dimineata
curand "recolta" din 16 oct va implini o luna...ma gandeam aseara la Monikus...ma bucur sa o vad astazi si sper sa treaca cat mai repede problemele, Moni;
imi este dor de Raluk!!!
(si imi este jena sa o tot deranjez cu mesaje..ma gandesc ca daca se schimba cumva situatia, trece pe la noi sa ne spuna)
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
luhtien spune:
neatzaaa
am citit...sa raspund si eu repede ca tre' sa plec prin orash...iar singura ca ma duc la aglomereala
deci...kk...fericitelor! noi nu facem inguri kk nici batuti, vorba 'ceea. de mai bine de 2 saptamani facem numai cu supozitoare. baga mami supozitorul si facem kk in ziua respectiva, dar cu simt de raspundere.
dupa ce l-am lasat 3 zile fara sa faca kk, de i se umflase saracului copil burta ca la pisoii cei mici, nu am mai rabdat inima in mine si am bagat supozitorul. intr-o ora era rezolvata problema. dar ce rezolvareee!!!! s-a murdarit inclusiv pe talpi...asa ca acum m-am invatat minte si ii bag zilnic.
doctorita mi-a spus ca pe masura ce o sa cresca o se regleze singur si o sa inceapa sa faca iar kk singur.
offff!!!unde Teo al meu facea kk la fiecare masa offff!!!
termometre: noi am primit unul sub forma de suzeta. bun. nu mai stiu de la ce firma. l-am testat pe tati la concurenta cu cel digital si au aratat amandoua la fel. deci, cand om avea nevoie, folosim termo-suzeta.
mancare bb: haplea al meu a reusit performanta ca ieri sa manance 170 ml lapte (80 ml de la mine si 90 ml bibe). aseara la 10 iar 120, azi noapte la 5 tzatza (fara cantareala), la 8 dimineatza 70 ml, la 11 acum 120 ml.
eu una renunt sa mai caut un model "pattern" in alimentatia lui Teo. Cat mananca, mananca! si cu asta basta.
Iritatie: noi am renuntat la pampersi. suntem pe scutece de finet (bambin o mio) si nu avem probleme cu iritatia.
iritatie ne-a aparut pe burtica si pe falcutze. cauza? necunoascuta!
eu il suspectez inca pe tati, ca a avut o viroza respiratorie...inca monitorizam aspectul
si mai avem un suspect de serviciu: uleiul de baie (de la Hymalaya)...de aseara nu l-am mai uns dupa baitza sa vedem ...poate dispar
despre mancare pentru mamici: eu mananc ca sparta...as manca si frigidfrul...imi scade laptele daca nu mananc suficient (adica mai mult decat un om normal)...imi scot parleala din sarcina.
dar tot la 57 de kg raman, ca scoate Teo parleala
cad hainele de pe mine...am ajuns sa intru in haine de acum 2 ani si chiar imi vin bine, fatza de cele de anul trecut care cad efectiv de pe mine!
ceai: ceai pentru lactatie de la fares. beau cate 1 litru pe zi.
cand nu am, chiar se cunoaste la lapte. e mai subtire, mai transparent.
aaa...cam atata..cred!
====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
Bogdan Teodor Constantin - comoara noastra
http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag!