Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
monique02 spune:
Andre cel mai corect temperatura la bebelusi se ia rectal si medicul tot de temperatura rectala te va intreba in caz ca are temperatura. Cele mai corece sunt intradevar cele cu mercur dar dureaza foarte mult pana iei temperatura cu ele. De aceea se recomanda termomentrele digitale cu varf flexibil, sunt OK atata timp cat sunt de la o firma de incredere, si iau temperatura intr-un minut. Eu cand vea Teodora febra ii luam de duoa ori pe zi rectal si intre timp ii mai luam cu unul tip suzeta care e si el destul de OK. Am si din acela de ureche si frunte dar sunt mai inexacte.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenutaeu am achizitionat ieri termometru de ureche de la omron .. gentle temp 510 .. l-am luat direct de la importator cu 170 ron. la helpnet este 251 ron .. |
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
liliac1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
eu sunt super fericita cand ii scot mucisorii. ma simt asa de victorioasa, iar el ma detesta atat de tare. ![]() MangaGirl ![]() ![]() www.mariaciubotaru.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
Mangulico Credeam ca numai eu am satisfactii de-astea sadice
![](icon_smile_big.gif)
Sa-i vezi pe-ai mei prin casa cum se uschesc ca potarnichile cand ma vad ca ma pregatesc de marea operatiune "scos caramizi". Andra isi baga dej'tele'n urechi iar tat-su mai baga cate-un cap'shor si-l provoaca pe ficior'su: "Hai, Radu, fugi, ca mami iar are nevoie de adrenalina!!"
Dar nu ma las, facem curatenie ca sa poata respira flacaul si sa nu se inece cand trage cu sete de la "biberon"
![](icon_smile_wink.gif)
Liliana,
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monikus/monikus.jpg)
monikus spune:
Buna fetele,
Kawaichan nu ma supar sa stii. Nici eu nu am fost prea incantata de idée asa ca, nu i-am dat decat de doua ori si apoi m-am calmat.
Cristina _ana acum mi-am dat seama ca ce a fost in sarcina e nimic pe langa ce se intampla acum cand plange puiul de om si nu ai nici o putere s ail ajuti.
Claucia, multumesc pt incurajare. De-abia astept sa se imbunatateasca putin situatia ca am senzatia ca nu mai resist cu atat durere pt pui si cu atata planset. Oboseala nu se mai pune.
Delia, multumesc pt sfat dar la mine pe burtica nu sta neam. O sa mai incercam.
Manga imi pare tare rau ca si bebele tau e agitat. Totusi ai sanse sa-si revina mai repede ca e mai mare. Sper sa redevina baietel cumintel ca s-o multumeasca pe mami.
Gegea cat de bine povestesti tu acolo. Exact asa e si bebelul meu, tare agitat. Doamne ajuta sa treaca repede cele 2 luni jumate sa ne fie si noua bine. Am vazut si puiutii. Tare dragalasi sunt. Ce bucalata e fetita. Oare asa o fi si feciorul?[#61514;]
Greiere, Iulia0807 bine ati venit. Sa aveti copii sanatosi si chef de vorba pt forumeala.
Raluca_u sper sa fiti bine.
Ellenuta tare imi pare rau pt eva. Ma rog la DD sa treaca repede sis a te mai linistesti sit u un pic.
Noua ne-au aparut multe bubite pe burtica sip e spate. Pe maini si picioare inca nu. Nici nu stiu ce sa ii fac. Azi astept asistenta poate ne ajuta cumva. Si i-am gasit si funduletul iritat destul de rau. Cum sa scapam de iritati aia urata de la fundulet? Eu il dau momentan cu o crema pe baza de ulei de catina de la plafar dar vad ca nu cedeaza.
Imi pare rau ca nu ajung sa raspund la mai multa lume dar nu ajung. Cand s-o mai mari bebe….. sigur voi reusi. Va pup pe toate si va urez o zi excelenta cu copilasi cumintei.
Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) POZE RARES ANDREI
BEBE
liliac1 spune:
citat din mesajul lui Ellenuta neataa las o ![]() nela buna dimineata!! eu sunt treaza pe motiv de eva cu temp 39,2 ... am reusit sa folosesc termo de ureche .. of of .. sunt zombie .. dimineata trebuie sa vad incotro o apuc cu ea ca nu mai e de gluma .. in plus de 2-3 zile nu mananca nimic .. ![]() pupici! PS: bine ca fost anna fata de comitet si s-a culcat la 12 noaptea .. secretul a fost ca a reusit sa faca kk devreme si s-a linistit .. Elena, mami de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Buna cafea!! Multam!
Te asteptam cu vesti de la medic. Ai grija sa nu fie ceva "naspa" si sa-i dea si bolfoasei de Anna.
![](pupic.gif)
Liliana,
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
D'ale Andrei
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui monique02 Andre cel mai corect temperatura la bebelusi se ia rectal si medicul tot de temperatura rectala te va intreba in caz ca are temperatura. Cele mai corece sunt intradevar cele cu mercur dar dureaza foarte mult pana iei temperatura cu ele. De aceea se recomanda termomentrele digitale cu varf flexibil, sunt OK atata timp cat sunt de la o firma de incredere, si iau temperatura intr-un minut. Eu cand vea Teodora febra ii luam de duoa ori pe zi rectal si intre timp ii mai luam cu unul tip suzeta care e si el destul de OK. Am si din acela de ureche si frunte dar sunt mai inexacte. |
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
liliac1 spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Buna dimineata la mamicile mele preferate. Liliacule Te pup cu mult drag, multumesc ca te-ai gandit la mine. Fetele din Romania si cele din Italia, imi recomandati un termometru bun pentru bebei? Am inteles ca cele digitate dau rateuri, atunci le folositi pe cele cu mercur? Mi se pare atat de barbar sa ii bagi in fundic la bebe asa ceva! Eventual se poate unge cu o crema de galbenele? Chiar nu stiu de care termometru sa ii cumpar la zana mea. Am inceput iar intrebarile, si cate vor mai urma! Multumesc de raspunsuri ![]() ![]() ![]() |
![](pupic.gif)
Noi avem de ambele iar eu iau de bun ce "iese" la ala cu mercur. Oricum rezultatele sunt diferite. Recunosc si eu ca e barbar sa i-l bagam in fundulet dar asa se termina chinul si stresul mai rapid. Axial trebuie tinut 3 minute si nu intotdeauna reusim sa il tinem intr-o pozitie corespunzatoare.
Am avut si noi de-ala de runte dar mi s-a parut "bullshit" si am renuntat la el imediat. De-ala de ureche n-am probat. Mi s-a parut investitie "nerentabila"
Liliana,
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
D'ale Andrei
lutoniana spune:
monikus David a fost o singura data vai de curuletul lui...de fapt era mai mult pe un piciorus, acolo unde vine elasticul de la chilotel....cu bubite rosii de ma ustura pe mine cand ma uitam....si a avut si la fundulet dar au trecut foarteeee bine cu Sudocream care am inteles ca e si in Romania si care usucuca bubitele.
Am folosit si Bepanthen dar la mine nu a avut chiar nici un efect, zero. La Sudocream se vedea evolutia pana il schimbam data urmatoare de chilotel.
Succes cu puiu sa se faca si el mai de comitet.
Scoate-l afara, distreaza-l, plima-l...vei vedea ca va incepe sa te cunoasca pe tine si pe tati si vei ajunge si tu acolo cand te duci deasupra patutului si cand te vede zambeste.....
Lasa-i timp sa se obisnuiasca cu noul mediu, cu aceasta lume si apoi toate vor veni de la sine.
Cred ca e greu pt tine dar incearca sa descoperi ce nu-i place: verifica temperatura, orele de masa, pozitia la san,...etc....mirosuri....e ceva ce il agita asa rau....cel putin asta e parerea mea.
David de exemplu nu a papat prea bine intr-o zi in care am facut dus cu gelul de dus barbatesc ca tare imi placea mirosul...si poate pt el a fost ceva nou si nu a mancat......chiar daca nu dau pe sani...dar tot simtea ceva diferit....
Succes si te asteptam cand ai vreme pe la noi
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui liliac1Noi avem de ambele iar eu iau de bun ce "iese" la ala cu mercur. Oricum rezultatele sunt diferite. Recunosc si eu ca e barbar sa i-l bagam in fundulet dar asa se termina chinul si stresul mai rapid. Axial trebuie tinut 3 minute si nu intotdeauna reusim sa il tinem intr-o pozitie corespunzatoare. Am avut si noi de-ala de runte dar mi s-a parut "bullshit" si am renuntat la el imediat. De-ala de ureche n-am probat. Mi s-a parut investitie "nerentabila" |
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
liliac1 spune:
citat din mesajul lui monikus Noua ne-au aparut multe bubite pe burtica sip e spate. Pe maini si picioare inca nu. Nici nu stiu ce sa ii fac. Azi astept asistenta poate ne ajuta cumva. Si i-am gasit si funduletul iritat destul de rau. Cum sa scapam de iritati aia urata de la fundulet? Eu il dau momentan cu o crema pe baza de ulei de catina de la plafar dar vad ca nu cedeaza. |
Nu te mai necaji ca toate o sa treaca asa de repede cum nici nu gandesti. Banuiesc ca ti-e fff greu aum, o perioada dar crede-ma, trece! Cred catoate suntem in aceeasi barca, unele mai norocoase, altele mai putin... Tu se pare ca faci parte din a doua categorie
![](icon_smile_sad.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
Despre bubitele...pai si noi suntem tot neam de "babuin". Avem un curisor de ne doare sufletul cand il admiram. Am trecut prin diverse cremitze: sudocrem, bepanthene, panthoderm E... Am renuntat si am trecut la vesnica crema de galbenele
![](icon_smile_wink.gif)
Bubitele de pe burtica si de pe spate i-au aparut (la al meu) de la jeturile date cu forta-n sus sau kki care pleaca pana la ceafa. Am tratat cu baita cu ceai de galbenele si apoi minunata crema de 5 ron
![](icon_smile_big.gif)
Liliana,
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
D'ale Andrei