Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
andraiulia spune:
Buenas!!
Citesc ca tot scrieti de cacatei.. La noi pana acum o sapt-doua facea de nush cate ori pe zi...des,des. Apoi s-a rarit de facea o zi da, una nu. acum iar am un stress ca n-a facut azi. In carte scrie ca pana la 3 zile fara cah nu se considera constipatie. Speram ca maine sa vina mult asteptatul....
Maria...apropos de cioco alba...de cand am iesit din spital am mancat cateva zeci de cioco albe...zici ca-s sparta..as manca non-stop!!
Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
Elle, imi pare rau sa aud de febra Evei. Nici nu vreau sa imi imaginezi cum erai azi noapte, cu un copil agitat si altul cu febra, si singura acasa! ![]() ![]() Acum cum e Eva, i-a trecut febra? Tinem pumnii ca macar Ana sa revina la sentimente mai bune si sa doarma mai mult, si de preferinta noaptea. ![]() Nela, mamica de ![]() Ana, |
multumesc ca intebi de noi .. sunt tare amarata in continuare ..
eva tot cu febra .. 39,1 si dupa antitermic scade la 38,4 .. e maraita, azi nu a mancat absolut nimic in afara de ceai si lapte .. kk face mai moale ca deh nu a bagat nimic solid pe gura. mi-a vomitat laptele acum seara .. dr nu a putut s-o vada azi, sper ca maine sa putem merge ca tare e amarata ..
i-am luat termometru de ureche de la omron .. vai ce jale si cu ce plansete s-a lasat .. parca i-as fi pus fier incins ..
pupici
Elena, mami de
![](zana.gif)
![](bebic.gif)
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](papica.gif)
liliac1 spune:
EllenutaTare rau imi pare sa aud ca Eva este bolnavioara. Babeste, cu sosetute cu otet, ai incercat sa-i scazi febra? La noi functioneaza fff bine.
Cat despre termometru...pai spune-i si tu ca-i faci o vraja ceva, ca-i faci magie de trecut temperatura...cu toate ca este si ea micuta si nu stiu cate intelege ea
Doameeee, tare-i rau sa fii mic si bolnavior
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
liliana daa, ii fac o mixtura de otet aromat cu spirt si apa si ii inmoi sosetele acolo si i le pun (3 serii a cate 5 minute) .. cu termometru de ureche e jale .. poate in somn sa reusesc .. cu ala digital e iara jale .. cand il pun plange si imi spune "au doale dudu mami, dudu meu .. " .. dudu=fundu' ..
sper sa nu cumva sa se molipseasca si anna ca asta ar fi bomboana pe coliva ..
pupici ..
noapte buna!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
liliac1 spune:
Elenuta, daca tot suntem amandoua prin preajma...incerc macar sa te incurajez macar.
Eu Andrei ii scadeam temperatura cu otet alimentar sau de mere...si ii puneam pe talpite doar...asa, nediluat.
Cat despre luat temperatura...pai daca nu poti in fundulet, atunci incearca la subrat. Pune si tu "unul" din ce-o fi, din scobitori, lemn, pix, orice care sa semene cu un termometru...si i-l infingi si ei la subtioara si va jucati de-a medicul. Ea ti-l da tie pe-al ei, tu i-l dai ei pe-al tau Dureaza mai mult...dar intre timp va jucati, va uitati una in gatul celeilalte, vedeti voi ce mai inventati.
Noi si acum tinem termometrele la unison Eu mai intai pun ala cu mercur, ea pe ala digital...le citim si apoi facem schimb
Nu stiu, sper sa ajute cu ceva.
Oricum, te imbratisez cu muuuulta dragoste si speram sa treaca repejor starea asta de bolnaveala.
Sa ai grija sa ii dai cat mai multe lichide sa consume.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
MangaGirl spune:
ellenutza ce rau imi pare de Eva. Liliana are idei bune, se vede ca e mami cu experienta. o sa tin si eu minte pontul. sper sa-i treaca Evei repede si sa nu o ia si Anna. multa sanatate si calm iti doresc.
Liliacule esti mortala in descrieri. m-am distrat cand am citit mesajul tau maxim. sper sa-tifie de folos linkul de pe baby centre despre gripa porcina. si la noi a fost nebunie in vara si acum vad ca acasa s-a iscat o adevarata panica. calm, calm, calm si evitat aglomeratiile. aici sunt oameni care auavut si nu au stiut. eu la mine la munca, in cladire, am avut vreo 5 cu care urcam in lift zilnic. depinde de rezistenta fiecaruia. cazuri mortale au fost oameni cu probleme mari de sanatate. simptomele sunt ca la o gripa normala, plus o voma in plus. asa ca nu te panica. e adevarat ca acasa e mult mai frig si virozele sunt urate si Raducu e mic, de aceea e bine sa-l feresti. va fi ok.
andra nu stiu ce-i cu mine, dar parca m-am tampit cu dulcele. am gasit un borcan de nutella in bucatarie (mie nici nu-mi place). am uns capcana pentru shoareci si mi l-am luat aici cu mine. si mai iau o lingura. drept sa zic, in seara asta mi-e cam urat. si vad ca forumul e slow. v-ati culcat toate?
MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
andraiulia spune:
Oof...ce nasol cu febrele astea....Sper sa va refaceti act mai repede!
Eu inca nu m-am culcat...dar ma bag la o baitza...Acum ii culeg bebitzei scamele dintre degetele. Asa de tare imi place sa fac asta....
Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andraiulia Oof...ce nasol cu febrele astea....Sper sa va refaceti act mai repede! Eu inca nu m-am culcat...dar ma bag la o baitza...Acum ii culeg bebitzei scamele dintre degetele. Asa de tare imi place sa fac asta.... ![]() Andrushca, new mummy Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u! Povestea gogoshicii |
eu sunt super fericita cand ii scot mucisorii. ma simt asa de victorioasa, iar el ma detesta atat de tare.
![](alcool.gif)
MangaGirl
![](hi.gif)
![](punk.gif)
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
gegea spune:
Hello, mamicutze de dovlecei!
ellenuta, sanatate multa Evei! Stiu cum e cu un copil care nu coopereaza atunci cand vine vorba de medicamente, masurat temperatura. Iti urez nervi tari si Doamne ajuta sa fie ferita bombonica mica! Va imbratisam!
Nela, pe cuvant... M-am trezit intr-o camera inundata de soare, chiar si prin draperie Asa m-a binedispus, mi-am amintit de ce vorbisem ieri... si uite asa, m-am trezit cu tine in gand
Sper sa fie si maine la fel.
luto, si totusi, azi e deja joi, iar ieri era miercuri.
Nu-i bai, sigur e moda la mamici care stau mult in casa si se intretin mai mult cu copilasii decat cu adultii.
monica, multumesc pt complimente Bafta la pregatirile de pe ultima suta de metri!
Sa stiti ca nici eu nu l-am scos pe Filip in aglomeratie si nici nu am de gand sa o fac prea curand. Avem la activ 2 vizite la pediatru, una la vaccin si un drum pana la Iasi si inapoi. In rest, curte, curte si iarasi curte. Sincer, si cu Daria am procedat la fel si asta nu a facut din ea un copil sensibil, din contra... e puternica si sanatoasa, manca-o-ar mami pe ea.
Referitor la febra, nu sunt o buna cunoscatoare (Daria a facut febra de doua ori pana acum), dar eu zic ca se simte... Ne-am obisnuit cu ei intr-un anumit fel si iti dai seama destul de usor cand o ia razna temperatura. Mie mi se pare tare barbar masuratul intrarectal al temperaturii.
Nici azi comoara mea mica nu s-a linistit pana nu m-am intins langa el si am bagat amandoi un nanel frumusel. Nu va spun cat m-a pandit cam vreo jumate de ora care nu cumva sa dezertez din locul cu pricina (deschidea ochii de control si ii inchidea la loc). Insa, asta a implicat neglijarea comorii mai mari si nu mi-a placut deloc, dar vor veni ele vremurile in care ne vom putea bucura de un program in 3 (am mai zis-o, stiu, dar atata imi doresc sa ajungem acolo...)
Va pup ca s-a trezit, habar nu am de ce, ca nu e ora lui,
Geani, mamica unui carliontz pufos - Daria (03.04.05) si a unui bebelin scumpilin -
Filip (30.08.2009)
Poze
gegea spune:
Lui bebe i s-a facut dor de mine... A solicitat room service ca sa isi aline dorul.
Mai vroiam sa zic de masaj. Felicitari ca reusiti adevarate sedinte de masaj de 15-20-30 minute. Noi abia daca masam pret de 5 minutele, ca se raceste tare, oricat de cald ar fi in camera. Si masam inainte de baita cu ulei de masline, as muri sa vad cum pielicica aia fina atrage diverse scame si pufuri de pe hainute, scutecele etc. Noi ne-am facut un program si beneficiem de bai cu musetel intr-o zi, in alta cu tarate, in alta cu amidon, in alta cu galbenus si cand e musai, mai strecuram si sapun si sampon.
kemsy cand am vazut prima data pozele cu frumosul tau, mi s-a parut ca baieteii nostri semanau f bine, insa acum, in pozele recente, deja asemanarile dispar. Mi-a atras atentia gropitza din barbitza, ca si noi avem.
Ma bag la somnic. Va pup pe toate, sa aveti noapte buna, iar tie, nela (mesagerul meu luminos), buna dimineata!
Geani, mamica unui carliontz pufos - Daria (03.04.05) si a unui bebelin scumpilin -
Filip (30.08.2009)
Poze