Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia0807

[quote]citat din mesajul lui MangaGirl

iulia0807 bun venit in clubul dovleceilor. Daca e doar putin lapticul, eu cred ca nu trebuie sa-ti faci probleme. Si Aidan da afara mereu branzica, indiferent de cate ori a eructat. ceea ce am invatat pe pielea mea (Dana - ai perfecta dreptate) - e bine sa nu ii mai manevram dupa ce au mancat. ca atunci vomita laptele nedigerat. ce am observat in seara asta in timp ce urla la san din cauza colicilor este ca daca il pun pe burta si ii dau usor la fundulet, eructeaza bine mersi si trec si durerile. si mai mananca 5-10 minute ok.

cineva spunea de mese scurte - si Aidan a avut vreo 2 saptamani cand numai cate 5 minute a stat. si acum mai are unele mese peste zi asa..dar vad ca si-a mai revenit si mai imi da si mie o pauza de la supt.

baby drink-ul are sucroza...eu nu i-as da. sunt la plafar pliculete de ceai numit ceai anticolici - combinatie de ceaiuri gen chimen, anason, etc - si cred ca-si face treaba...cel putin Aidan da niste beshinici. si nu i-am dat inca mai mult de 10ml. poate nici atat. ii dau cu o seringa de insulina de 1ml.

Buna Maria,
multumesc de raspuns.Intr-adevar asa se intampla :mananca 5-7 min dupa care plange si se agita cu sanul in gura.asta doar de 2 zile pana acum masa durand si 20 de min la un san. Sper sa fie de la colici.In legatura cu ceaiul vad ca nu prea folosesc fetele ,o sa incerc sa nu-i mai dau citeva zile.

Mi-a trimis Dumnezeu IMPLINIREA! E el,Raducu!

la mine a durat vreo 2-3 saptamani. nu dispera. trece. acum a inceput sa manance mai normal. dar mai are si mese scurte. eu ceai ii dau cam 10-20ml p[e zi dar e din ala anticolici de la alvia sau ceva de gen. asta pentru ca nu-i dau nimic altceva pt durerile de burta. altfel nu -as da ceai. si i-l dau cu seringa. am eu pitici pe creier ca nu mai vrea tzatza daca ii dau bibe. si ucm inca nu are 6sp, ii dau cu seringa. si e ok.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Manga, ma ajuti te rog cu masurile la haine in UK.?Am vazut niste chestii dragute pe site-ul dat de tine, dar nu stiu ce masuri sa aleg. Acum am 66 kg (uraaaa, am uitat sa va zic ca am intrat in blugii de gravida, luati mai la inceput )

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Kemsy, bravo pentru greutate! Eu stagnez de vreo saptamana, dar inca pandesc cifrele alea de la cantar sa se mai duca si la alta, mai jos... la mine, v-am mai zis, daca scrie de ex 61.9, eu ma autosugestionez mint cu 61! Imi zic ca inceputul e greu, prima suta de grame, restul vine de la sine...

Si ma tot uit la frumusete de Loris, tare rau merge webshotsul ala, da' din ce-am vazut pana acuma...jos palaria! Ce ochi mari si frumosi are!

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Ana,

ce marfa. cum reusiti voi oare sa slabiti chiar si 100g nu inteleg. eu stagnez de 4sp...dar mananc multa ciocolata alba. dar pofta de mancare, nu prea am si mananc atunci cand imi aduc aminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Dana
Vik, si la noi s-au rarit kk-ii, cam 3 pe zi. Eu zic ca nu are nimic, care era media, de la 0 la 8 pe zi e normal?
Luhtien: asa ma distreaza, si la mine are pozitia de mumie egipteana, dar cand il asez sa ragaie pe umar, noaptea.
Si nu esti nebuna, eu l-am tinut cu caciulita vreo 3 saptamani (la 22-23 grade), acum ii pun doar noaptea, ca si mie mi-e frig la cap uneori, asa ca...
Si eu am piticul cu virusii, cand ies in oras merg la tinta si repede acasa. Of,of...
suede, ce bebe falcos si-i place sa fie fotografiat
Eu imi doresc sa fac rame multe cu foto cu bebe, unele alb negru.

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Si eu sunt de acord cu Diana, fara caciulita in casa. Mai ales ca exista pericolul de supraincalzire. Bebeii cat sunt mici isi regleaza temperatura prin cap, caldura in plus se elimina prin cap. La noi sunt cam 22 grade. Daca e prea cald in casa riscam sa se usuce aerul prea tare, se usuca mucoasa nazala si asta le scade imunitatea. Si asa avem tot timpul vase cu apa pe calorifere.

Mergi la inceput

eu nu pun caciula in casa. Asta si la rugamintea mamei care m-a implorat sa n ufac greseala ei. ne-a infofolit si am fost sensibili. eu cu urechile, frate-miu cu multe raceli. ii pun doar dupa baie si i-o scot in vreo 3 ore, adik la masa de noapte.

Afara ii pun un fesulet. de imbracat incerc sa nu-l imbrac gros, mereu il verific la gat sa fie caldut, dar nu umed. si ieri pentru ca au fost in dormitor 22 de grade mi s-a umplut iar de bube pe gat. la mine sunt acum 19-21 maxim. la 22 daca ajunge (mi s-a stricat timer-ul si nu mai pot regla orele de caldura) nu se odihneste, se foieste si imi da dureri de cap.

chiar daca are mainile reci, verific mereu gatul.
Dana intrebai cum verificam temperatura...eu de obicei (zilnic de cateva ori ca sunt nebuna) ii simt fruntea cu buzele. e cel mai bun termometru. daca mi se pare ceva suspect, bag termometrul.

si mie mi-e urat sa merg in aglomeratii (maine trebuie sa merg iar la spital pentru sange), dar il scot pe strada la plimbare prin cartier. uneori ii pun o patura pe ladou. si ma rog sa fie ok. cred ca protejandu-l excesiv ii fac rau. ma rog sa nu i se intample nimic, dar cumva trebuie sa se si caleasca. azi am fost amandoi la posta ca n aveam cu cine sa-l las. apoi, nu uitati ca laptele de mama are o gramada de anticorpi si protejeaza.

ma bucur ca v-a placut website-ul cu pricina.

luci o sa iau notite cu masajul. nu prea i ifac pentru ca mi-e frica sa nu raceasca. pot da centrala la blana, ca mai mult de 22 de grade nu se fac. si daca nu are haine incepe sa-i tremure barbia. asta oricum o face uneori si cu haine, dar prefer sa-l imbrac foarte repede dupa baie. totusi, masajul e important. sunt la dispensar si niste cursuri de baby massage. am zis ca ma voi duce cand mai creste ca sa am macar optiunea unui paracetamol.

azi am observat ca fiu-meu are un sfarc mai alb...stiu ca e lapte (hormonii mei bata-i vina). m-am distrat copios.

si Aidan a facut ieri o singura data kk dar a rupt scutecul. azi si-a luat revansa. pana acum sa tot fi fost vreo 8.

inca una si ma duc ... am gasit un soarece dupa canapea in sufragerie. am trimis o pritenea dupa o capcana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa.81 spune:

buna.imi spuneti si mie va rog daca o ok. sterilizatorul pt. microunde.eu il folosesc si sunt multumita.daca fierb biberoanele in apa de la robinet raman cu pete albe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Buna seara fete scumpe!
ziua de azi a fost ceva mia buna decit noaptea trecuta insa in seara asta iar a regurgitat cam multisor... ma imbolnavesc de grija,cred ca sun medicul pediatru...
Nela ,multumesc pt vorbele bune,totdeauna caut mesajele tale,sunt tare incrajatoare si pozitive! Nu stiu de unde ai puterea asta.Sa-ti dea Domnul sanatate si putere,tare-mi luminezi diminetile!Si Anushka e o dulcica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

O sa incerc sa incarc si poze sa ne cunosteti si pe noi,asta daca voi fi in stare(sunt cam ageamie la capitolul asta )daca nu ,il asteptam pe taticu' ,el e salvarea noastra de fiecare data .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna seara!!

Off ma uit fetelor la voi si ma uimesc cum puteti fi atat de active..Cel putin Manga care e singurica acaså m-a dat gata..

Eu citesc dar nu apuc så raspund..BIne azi am fost la dintolog si m-a tinut aproape 2 ore cu gura cascatå.. si am fost si cu sotz si Brucu..a fost tare cuminte..gangurea si radea cu tat-su si må-sa baga anestezice intr-una ca a avut dintoloaga de muncå...

acum så vad ce am retinut ca sunt la zi..

Crissa eu folosesc sterilizator pt micro si sunt multumitå de el,,

Nela am vazut pozute cu mårgelata Anna..cat e de delicatå..e o scumpete cuminte..

Croco nici nu mai are rost så spun ca Måriuca ta e o superbå si cu basmalutzå si fara ...iti vine så o molfai toata..voi cred ca ma convingeti så lucrez si eu la o fratioara mai repede decat mi-am propus

luto dar cum se poate så fi pierdut eu poze cu GOgo....acum am vazut pozute noi cu GOgo cuceritorul..e un superb si ma intreb cum iti faceai tu griji de greutatea lui cand te uitai la bolfutele lui si spuneau totul....are niste ochi..

Vik al meu a primit mereu completare si a avut un scaun pe zi..acum de o vreme face 2 scaune si tot completare ii dau ..nu mai am deloc lapte..acum nu stiu daca il alåptezi exclusiv sau ii dai si completare dar sor-mea il alåpteaza exclusiv si inainte facea la fiecare masa, acum face o data pe zi sau mai rar..deci nu e musai så faca la fel mereu..

Dana da imi e greu pt ca eu sunt tare mamoaså..si mama e si o fire tare blanda si dragå..azi am plans ca o nebuna dar trece maine

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Hai sa vin si eu macar sa salut fetele mele dragi!!!
Deci, buna seara si bine v-am regasit, fetele mele
Eu sunt in aceeasi situate in care citesc-rascitesc, verific pe unde am ramas, deschid albumele cu poze, ma uit, admir cot la cot cu Andra pe fiecare-n parte, facem comentarii, il aducem si pe "gigel" dar se pare ca deocamdata nu-i pasionat de tehnica de calcul moderna , incercam sa ne cream un echilibru...dar mi-e greu sa raspund unor chestii in timp real.

In primul rand trebuie sa comentez ca am admirat o fetita cu ochii ca de margea, pe mandra "chinezoaica" Ana . Nela, ma declar topita dupa ea. Stiu, stiu ca seamana cu tati al ei...dar mandra e genul" la soare te poti uita..." Cum shade demoazela cu bentita-fundita pe cap. Ce sa mai, o adevarata papusica.

hai sa va spun cateceva si despre noi. Eu deocamdata fac parte din categoria "cazuta din luna". Caciulita pe cap...eu i-o scot, sotul ma suna sa ma intrebe daca o are pe cap, mama vine si-i pune caciula...cand ii dau papa transpira la greu si i-o scot si-l aerisesc...si tot asa, suntem intr-un cerc vicios. oricum mi-am propus sa nu ma impotrivesc nimanui, sa faca toata lumea cum o taie capu'.
De scos afara...eu sunt cu capu' rau de tot. Azi am facut 3 saptamani dar flacaul meu a vazut o singura data drumul pana la spital...si atunci din masina.
Daca a fost vremea buna...ne-am procopsit (ca tara si zvonistica) cu "porciaina gripa" si va spun sincer ca sunt speriata rau de tot. Imi mai trebuie un pic de timp sa ma obisnuiesc cu ideea. Deocamdata sunt in etapa dezinfectat pe maini cand intra cineva in casa si purtat masca de protectie in mijloacele de transport in comun.
Helauuu, Socola cred ca are un loc pentru mine!!

Baita...fir-ar ea de treaba ca dupa ce ne-a cazut buricelul si-am zis si noi hop si tzushti in vana, acum ne sangereaza bontul deci mai amanam momentul balacelii pana cand s-o repara problema. Deocamdata suntem in etapa alcool 70% si baneocin.

Cu kk ne-a disperaaaaaat!!!! In 3 saptamani am dat gata 3 baxuri de 74 de bucati + 1 de 34.
Din "disperare" am stabilit sa nu mai schimbam scutecul chiar la fiecare partzon, dar in asemenea conditii ne-am inrudit cu babuinii!! Noi tratam colicii si el urla de ustureala
Asa ca schimbam de fiecare data cand se impune...dar speram sa ajungem intr-o etapa superioara.

In alta ordine de idei noi facem gimnastica zilnic. Adica bicicleta si alte chestii la tema. Siiiii...ce-i mai place cu "'mneaei" in vant!! Asa ca am evoluat la nivel de "Raducu care isi arata cucu!"
Cam astea-s in mare "noutatile" de la noi.

Va pup si sa stiti ca-s cu ochii pe voi in pauzele de alaptat.

Ah...sa nu uit, ca tare ma tineam sa o fac. Andreeeee, un imens si dragastos pentru tine. Suntem aici, sa stii . eu nu-s mare bucatareasa...dar de dragul tau promit sa ma apuic sa fac si sosuri cu 4 feluri de branzeturi

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput