Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Luci de cand ma tin sa te intreb....cum merge cu demararea afacerii?

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

emy ce ochi superbi are eva ta!!!
nela ce fata frumoasa si cuminte si ce tare m-au amuzat comentariile! de cand visez si eu sa ii cumpar bentita haioasa...deocamdata i-am luat basmaluta

luto mmi-a palcut cum ai descris operatiunea baita....si la noi decurge la fel doar rolurile noastre inversate..la masaj eu ii fac cam 5 minute...mi e teama sa o tin mai mult dezbracata..ii incalezeste tati lucrusoarele

suede ce privire are fata ta! scumpa foc!

revin...s-a trezit mandra

, de Amalia cuminte si papacioasa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Ne-am intors si noi de la plimbari,si Isabella a dormit non stop, cu suzeta in gurita, am fost si la cantarit si masurat si ne mandrim cu 11 cm in plus de la nastere, si 2,5 in plus de la nastere ceea ce nu e rau.Isabella e tot ragusita dar din pacate nu am ce sa-i fac .
Nela , e adevarat ceea ce zici tu dar cred ca vine un pic si de la caracterele voastre si tu si sotul tau pareti doua persoane tare linistite sufleteste(cel putin asta vad eu in poze)iar Ana va fi o finuta si cand va creste;
Luto, imi aduc aminte ce mi-au zis in spital ca copilul nu trebuie spalat in fiecare zi si io zic bine dar macar la doua zile, ei zic ca nu...ceea ce ei nu inteleg este ca cel putin pentru copii mei era deja u ritual inainte de somnul de noapte , care i linisteau,asa ca le-ar prinde tare bine descrierea ta frumoasa de la baita voastra zilinica poate mai uita si ei din ciclu ..ESTE NORMAL;
Nici noi nu stam cu caciulita in casa si nu am stat niciodata si de multe ori nici afara nu avem (daca vremea ne permite);
Despre muls eu ma mulg odata pe zi si doar de la un san si asta doar pentru ca a facut figuri la biberoane.Ceai nu mai prestam de mult.
Maria, sunt convinsa ca incet incet vei invata sa te descurci singurica si chiar vei avea timp sa faci destule lucruri,mai ales ca de acum Aidan va creste si iti va lasa mai mult timp(eu oricum la asta sper);
In rest experimentam lipsa de timp din pacate lui Isabella i place tare mult afara, eu profit ca nu ploua dar treburile din casa raman nefacute , dar parca Diana zice ca tre sa ne bucuram de copii asa ca eu ascult sfaturile .
Maine am si eu program de smotru , iar acum seara vreau sa sun la preot sa vedem cum facem cu botezu , eu in principiu il vreau pe data de 13 decembrie si este si el disponibil dar acum sa vedem ce ne mai trebuie(Maria , multumesc de informatii).
Am fugit ca plange Isabella dar revenim mai pe seara.
Va pupam cu drag, pritenele noastre dragi .

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Buna fetelor...remember me? Nu am disparut in neant dar am avut niste zile pline...mamarutza mea sta din ce in ce mai mult treaza ziua si maninca daca poate tot la o ora-o ora jumatate...deci nu mai pot face mai nimic de ea...dar a ajuns noaptea sa lege 5-6 ore.
Insa de citeva zile sunt stresi ca face kk o data la doua zile doar si atunci umple tot...ca trebuie sa schimb si cearsaful de pe patut. Pediatra a zis ca e ok atita vreme cat e lichid si colorat "adecvat"...dar eu am multi pitici pe creier si nu stiui ce sa fac. Mai are cineva probleme din astea sau ai vostri puiuti sunt exemplari si prompti la capitolul asta?

Dana..si noi facem saptamina viitoare Infarix si Rotarix, nu e cel din programul national ci e un hexa /pentavaccin cu mai putine reactii dupa si o singura intepatura. Ni l-a recomandat pediatra dar si alte mamici. Iar despre salar mediu pe unitate eu am cerut la fel si acei 100% din brut pe o perioada de 6 saptamini dar mi-a venit raspunsul in plic acasa cum ca Universitatea nu are bani acum de asa ceva si imi sugereaza sa cer de la jobul sotului (NO COMMENT!!!).
Sper sa ai tu mai mult noroc...

Azi am fost sa stabilesc sala si meniul de botez, in 29 ne crestinam si noi...

Cam astea sunt noutatile de la noi...va !

de printesa mica Isabela Maria

Ola
V-am ajuns aproape din urma si ca sa nu imi uit ideea raspund direct.
Si noi am avut cam pana la o luna jumate aceasta problema. Printesa mea facea kk la 3-4 zile si de milte ori doar cu supozitor si murdarea tot in jururl ei. CU kk se pare ca s-a cam reglat singura si acum face aproape in fiecare zi ceea ce am inteles ca e ok (constipatie e doar daca e kk tare) si la noi e moale. Iar problema cu mizeria am rezolvat-o trecand la Pampers nr 3

de scumpete de fetita (31.08.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luhtien

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Luto tu ii faci masaj la o anumita ora sau inainte de baie? Cam cat tine masajul? As vrea sa incep si eu sa-i fac mai des, dr a zis sa-i fac 30 de min inainte de baie, dar am 2 probleme: mi se pare cam mult timpul si plus ca baita i-o fac inainte de ultima masa din zi, deci el doarme pana la momentul respectiv si abia apuc sa-i fac baie fara sa urle din toti plamanii de foame, d'apai sa-i mai fac si juma'de ora masaj inainte Si ca sa-l trezesc pentru masaj mi se pare sadic

mi-ai luat intrebarea ... din gura si eu vroiam sa cer lamuriri. si la mine e acelasi scenariu. incerc eu ceva rapid cand il sterg , dar parca nu are nici un efect. tot nu vrea sa intinda manutzle si piciorusele. sta cu ele parca ar fi mumie egipteana...

si mai am o intrebare. m-am tot uitat pe poze. toti bebeii vostri stau cu caputzul gol.
oare eu sunt singura nebuna care tine copilul cu caciulitza in cap? in conditiile in care am constant 24 de grade in camera???

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

Bogdan Teodor Constantin - comoara noastra

http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag!

Si noi stam cu caputul gol si temperatura la noi fiind cam tot de 24 grade. asa am facut din prima zi la recomandarea pedatrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Manga, ma ajuti te rog cu masurile la haine in UK.?Am vazut niste chestii dragute pe site-ul dat de tine, dar nu stiu ce masuri sa aleg. Acum am 66 kg (uraaaa, am uitat sa va zic ca am intrat in blugii de gravida, luati mai la inceput )

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Kemsy, bravo pentru greutate! Eu stagnez de vreo saptamana, dar inca pandesc cifrele alea de la cantar sa se mai duca si la alta, mai jos... la mine, v-am mai zis, daca scrie de ex 61.9, eu ma autosugestionez mint cu 61! Imi zic ca inceputul e greu, prima suta de grame, restul vine de la sine...

Si ma tot uit la frumusete de Loris, tare rau merge webshotsul ala, da' din ce-am vazut pana acuma...jos palaria! Ce ochi mari si frumosi are!

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Ana,

Multumesc de aprecierile la adresa lui Loris! Creste inima in mine

Cu greutatea sa stii ca si eu la fel patesc, stagnez cam o saptamana, apoi zboara vreo 3 kg. Nu-mi explic, dar taaaare ma bucur

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

NU caciula in casa. Omul se naste cu tot ce-i trebuie, inclusiv o anumita imunitate. Daca luati locul naturii si-l protejati mai mult decat cere mediul, corpul considera ca ala-i mediul normal. E ca si cum ai face un camp de forta in jurul copilului, care n-are legatura cu ce-i real la 5metri de el. Uite ca intr-o zi uiti sa-i activezi scutul, ce te faci? Nu poti sa amagesti corpul lui baby ca-i nascut in Ecuador, ca apoi sa-i arati ca-i Romania. Dar nici sa-l amagesti ca-i nascut in Siberia
Toata lumea zice sa-i protejam pe copii. Asa-i, pentru ca ei nu stiu sa ceara o paturica in plus sau sa-si dea geaca jos cand e cazul. Nu inseamna sa-i pui 2 haine cand e cazul doar de una. Asta-i sensul lui "sa protejam copiii"
La fel mai tarziu (cam peste 2-3 ani) cand toata lumea o sa-ti zica sa lasi odrasla sa faca prostii "ca-i mic, e copil, nu intelege". E copil mic, deci trebuie sa-i explici la nivelul lui ca nu poate sa faca ce vrea. Asta-i sensul lui "e copil mic".

Mergi la inceput

Ultimele 2 mesaje le-am scris ca sa nu uit.

Nu am mai scris de multisor ca fetita mea ma tine cam ocupata ziua. Eh, dar macar bine ca doarme noaptea . Azi noapte am dormit de la 22,30 pana la 7,15. SI atunci s-a trezit doar pentru ca nebuna de mine am tot facut anticamera langa ea ca nu stiam ce are copilul. Deci cred ca mai dormea. Dar atat m-am foit eu si am tot verificat sa nu aiba temperatura ca s-a trezit si cand m-a vazut a pufnit-o rasul. Bine ca atunci am papat repede si am mai tras o ora de somn si apoi una de joaca. in rest e destul de cumintica doar ca are nevoie de foarte multa atentie asa ca daca e treaza si s-a plictisit de carusel sau centrul de activitate trebuie sa o intretinem sau sa o adormim (ceea ce e mao greu pe timp de zi) iar daca doarme ziua facem liniste sa nu se trezeasza copilul.

Ce sa zic , ma bucur ca am o bucata copil cuminte si frumos.

SI tot am zis ca pun si eu poze dar inca nu am reusit creere cont pe picasa. Tot o fac si pe asta sa imi vedeti si voi preintesa.
Ca eu am vazut o multime de minunatii de dovlecei.

Si referitor la iesitul afara, noi am iesit in fiecare zi afara de pe la 2 saptamani (exceptie cand a plouat tare).

Multe mai vroiam sa zic, dar am uitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Luto multam de descrierea operatiunii baita, esti o adevarata artista a povestirilor, nu te-ai gandit sa scrii vreo carte, ceva? Oricum nu stiu ce sa ma fac cu masajul, o sa-l fac in alt moment al zilei, separat de baita, altfel nu reusesc decat sa fuseresc si nu are rost asa.

Dana, ti-am trimis pe PM.

Nici eu nu sunt de acord cu caciulita in casa. Temperatura in casa trebuie sa fie de 21-22 de grade, la baie de 24. Doar daca e mai frig se impun masuri de protectie suplimentare. Si in casa am inteles ca copilul trebuie imbracat la fel cum esti tu imbracat, iar afara i se da ceva in plus (o bluzita de ex.).

Ralucapaun mi-am amintit de tine astazi cand a trebuit sa alaptez in parc.

Victor imi mananca de 2 zile la 2 ore sau chiar putin mai devreme. E normal? Pana acum ii ajungea papica pentru 3 ore si acum si noaptea se scoala tot din 2 in 2. Ca si timp suge mai putin, cantitativ n-am idee...Si a inceput sa-mi adoarma la san sau la rigy si cred ca si de asta se trezeste mai des ca nu se satura. Nu stiu ce sa zic. Voi ati patit la fel? E la 6 saptamani.

_
Mami de baietel scump Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Luhtien uite ca avem si un pitic "comun" ca sa zic asa si eu am cam evitat sa o scot in aglomeratii, la plimbare iesim doar in curte, prin oras am fost doar la medici, si atunci urla si la mine piticul, mai ales cand mai auzeam pe cate cineva tusind pe langa noi
dar cred ca va trebui, incet incet s-o mai scot si "in societate", ca si sa stam toata iarna doar in casa-curte, o s-o iau razna

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

cred ca e piticul de sud-est. eu sunt din calarasi de origine

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

Bogdan Teodor Constantin - comoara noastra

http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag!

Mergi la inceput