Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Merci mult,e bine de stiut....
Ce bine ca Ana e asa cumintica.Mi-a placut expresia cu ,,impusca cruci".
Cat priveste hotelul,noi am vazut deja unul ieri dar fiind restaurantul hotelului,pretul meniului este mai mult decat dublu fata de un restaurant normal.Ma gandeam la ce varianta sa aleg...daca o mai exista si alta?..

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
citat din mesajul lui suede
Am vazut ca v-a intrebat si Kemsysi ma intereseaza si pe mine:cum se face cu laptele muls?Cand il mulgeti,cum il pastrati,cum il administrati?

Suede, nu stiu daca eu sunt cel mai in masura sa iti raspund cu laptele muls, ca m-am muls de cateva ori doar si am si acum in congelator 80ml de laptic... pe care nu stiu cand o sa il folosesc. Eu l-am pastrat in sticla de la Avent, cu tot cu bibe, cum era, in congelator. Cand o sa il folosesc, il dezghet la temperatura camerei si il incalzesc un pic in apa calda de la robinet (las sa curga jetul cateva minute pe sticla). Se serveste ca atare.

Cu faptul ca sunt activa, cum ii ziceam si Claudiei, meritul este integral al Anei, ca este un copil cuminte foc. Presimt ca din ce se mareste o sa isi scoata ea parleala, o sa ma alerge de numa... mai ales daca o sa semene cu mine, care am fost o impusca cruci! Si nici cu sotul nu mi-e rusine!

Cu bebe la botez, uite ca ne-a dat RalucaPaun o idee buna, daca o sa facem in restaurantul vreunui hotel, o sa luam si o camera acolo, pentru noi si bebe.

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Ana,

Poze noi:
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ

Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ne-am intors si noi de afara unde ne-am imbaiat in razele soarelui trimise de Nela

Ne-am intalnit si cu mimikosi frumosi si cumiiinti, tui sa nu-i deochi. Acum daca o sa o intrebati pe mimika o sa va spuna ca si Dragosel e cuminte ca a dormit toata plimbarica (cu 2 mici exceptii de oracaieli).

Acum inca mai dormim pe hol, imbracat, nu vreau sa-l trezesc nici sa ma pici cu ceara ca tuta ce sunt am uitata sa pun capacu si sa dau drumu la sterilizator inainte sa plec si n-am niciun bibe

Stiu ca am vrut sa raspund la ceva da am uitat pana am terminat de citit

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Am fost cu Natalia afara, sta cumintica in sling. Am pus-o un pic si la san sa adoarma si apoi am facut cumparaturile in liniste. Acasa aveam o painica in masina la copt, mirosea atat de bine cand am ajuns!

Cu restaurant in Bucuresti pt Botez nu prea stiu, noi am facut in Bz, s-au ocupat parintii mei, a fost cadou.
Aici am mers des pt tot felul de evenimente la Casa Jienilor, au mancare f buna, nu au insa si camere.

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Am venit sa stric piata si sa va spun ca Nicholas a dormit de 2 ori pana acum 8 ore, de obicei doarme 6-6,5 legate. N-am nici un merit si nu-mi vine sa cred, Peter dormea foarte putin si chestia cu "de la 4 luni ar trebui sa doarma toata noaptea" parea vorba-n vant. Poate ne ajuta Domnul si Nicholas e mai milos cu mine

Corectie la zambetul american : ma refeream la necunscutii de pe strada. Cand e vorba de prieteni, cunostinte, colegi de slujba e cu totul altceva, aceia iti zambesc sincer si cu ochii, nu doar cu gura. Mie imi plac oamenii de aici, iar USA mi se potriveste, o privesc ca pe o Romanie a viitorului.

Ei, vad ca ati ajuns la vorba mea : cate de pe lista cu "eu n-o sa fac asta" au ajuns pe lista "fac asta"? Ca-i vorba de suzeta sau sling sau carrier sau formula, etc, flexibilitatea e cheia succesului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna fetelor...remember me? Nu am disparut in neant dar am avut niste zile pline...mamarutza mea sta din ce in ce mai mult treaza ziua si maninca daca poate tot la o ora-o ora jumatate...deci nu mai pot face mai nimic de ea...dar a ajuns noaptea sa lege 5-6 ore.
Insa de citeva zile sunt stresi ca face kk o data la doua zile doar si atunci umple tot...ca trebuie sa schimb si cearsaful de pe patut. Pediatra a zis ca e ok atita vreme cat e lichid si colorat "adecvat"...dar eu am multi pitici pe creier si nu stiui ce sa fac. Mai are cineva probleme din astea sau ai vostri puiuti sunt exemplari si prompti la capitolul asta?

Dana..si noi facem saptamina viitoare Infarix si Rotarix, nu e cel din programul national ci e un hexa /pentavaccin cu mai putine reactii dupa si o singura intepatura. Ni l-a recomandat pediatra dar si alte mamici. Iar despre salar mediu pe unitate eu am cerut la fel si acei 100% din brut pe o perioada de 6 saptamini dar mi-a venit raspunsul in plic acasa cum ca Universitatea nu are bani acum de asa ceva si imi sugereaza sa cer de la jobul sotului (NO COMMENT!!!).
Sper sa ai tu mai mult noroc...

Azi am fost sa stabilesc sala si meniul de botez, in 29 ne crestinam si noi...

Cam astea sunt noutatile de la noi...va !

de printesa mica Isabela Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Luto tu ii faci masaj la o anumita ora sau inainte de baie? Cam cat tine masajul? As vrea sa incep si eu sa-i fac mai des, dr a zis sa-i fac 30 de min inainte de baie, dar am 2 probleme: mi se pare cam mult timpul si plus ca baita i-o fac inainte de ultima masa din zi, deci el doarme pana la momentul respectiv si abia apuc sa-i fac baie fara sa urle din toti plamanii de foame, d'apai sa-i mai fac si juma'de ora masaj inainte Si ca sa-l trezesc pentru masaj mi se pare sadic

mi-ai luat intrebarea ... din gura si eu vroiam sa cer lamuriri. si la mine e acelasi scenariu. incerc eu ceva rapid cand il sterg , dar parca nu are nici un efect. tot nu vrea sa intinda manutzle si piciorusele. sta cu ele parca ar fi mumie egipteana...

si mai am o intrebare. m-am tot uitat pe poze. toti bebeii vostri stau cu caputzul gol.
oare eu sunt singura nebuna care tine copilul cu caciulitza in cap? in conditiile in care am constant 24 de grade in camera???

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

Bogdan Teodor Constantin - comoara noastra

http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Luhtien eu am tinut-o cu caciulita doar in prima luna, acum doar dupa baie sau daca sunt mai putine grade in casa (18-19-20), noi avand deocamdata centrala cu cocs si lemne si nu facem tot timpul focul, asa ca nu prea avem caldura constanta...dar la 24 eu una nu as tine-o cu caciulita, sincer....dar fiecare face cum vrea si cum i se pare mai bine

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

No ca am terminat de recuperat capitolul asta...

Manga...super ce site minunat ne-ai recomandat...macar sa imi clatesc ochii ca mi-e un dor dde shopping de numa...dar cu piticii mei reactivi de pe creier nu vreau sa ies sa nu ma captuesc eu cu ceva virusel...asa ca ....la tanc e site-ul ala!

Luto...ce fain ai descris baita...eu incerc sa ma descurc singura...am scaunel special ptr bebe in cadita ei si tati ne ajuta doar la intors de pe spate pe burta si inapoi...in rest ne asista si ne tine de manutza. Partea cu masajul la noi e super rapida ca mi-e teama sa nu raceasca desi are 24 grade in camera la baita. Pitici reactivi dupa cum spuneam...

Nici eu nu o tin cu caciulita...doar cind iesim la plimbare are caciulita stil fes...atit. Desi am avut musafiri duminica seara o pereche de amici care foarte "binevoitori" m-au speriat: "nu ii dai caciula in casa? face fata meningita!", "isi maninca pumnii? la urgenta cu ea...e de la colici..nici vorba ca ii e foame", "suzeta? din latez sau silicon...wow pai ce compusi toxici contine, te-ai gandit la asta?" etc etc etc...

Am vrut sa ii spun Nelei ca mi-a facut pofta cu frapucino al ei asa ca azi am tras si eu un capucino...si tare bine mi-a picat!

Seara faina...ca mi se trezeste mamarutza...

de printesa mica Isabela Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

Citat:
...macar sa imi clatesc ochii ca mi-e un dor dde shopping de numa...dar cu piticii mei reactivi de pe creier nu vreau sa ies sa nu ma captuesc eu cu ceva virusel.

chiar...voua nu va e frica sa nu se "captuseasca" copilul cu vreun virus?
eu nebuna de mine......nu am scos copilul in multume pana acum. l-am scos in curte, si nici acolo cu simt de raspundere, asa 10-15 minute...
si cand ma duc prin oras vad atatia bebei in carucioare si ma apuca o remuscare ca al meu sta in casa si admira tavanul si imi vine sa imi dau palme...dar piticul urla din toti rarunchii: virusul...virusul... offfff!!!!

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

Bogdan Teodor Constantin - comoara noastra

http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Luhtien uite ca avem si un pitic "comun" ca sa zic asa si eu am cam evitat sa o scot in aglomeratii, la plimbare iesim doar in curte, prin oras am fost doar la medici, si atunci urla si la mine piticul, mai ales cand mai auzeam pe cate cineva tusind pe langa noi
dar cred ca va trebui, incet incet s-o mai scot si "in societate", ca si sa stam toata iarna doar in casa-curte, o s-o iau razna

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput