Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 scriu si eu cu o mana, cu Ebru pe picioare admirand entuziasmata tavanul ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Am notat si vaccinul,
![](pupic.gif)
Fetelor, ma duc la somnic, ca azi m-am destrabalat, nu gluma!
O dupa masa placuta va doresc.
![](floare.gif)
Nela, mamica de
![](copilas.gif)
Ana,
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui kemsy Manga, ma ajuti te rog cu masurile la haine in UK.?Am vazut niste chestii dragute pe site-ul dat de tine, dar nu stiu ce masuri sa aleg. Acum am 66 kg (uraaaa, am uitat sa va zic ca am intrat in blugii de gravida, luati mai la inceput ![]() ![]() Gianina, ![]() ![]() kemsy numarul 8 e 36, 10 e 38 si 12 e 40. depinde acum si care ti-e constructia. eu chiar dk am 67 de kile sunt convinsa ca sus imi vin numarul 10. inaine eram 8. succes Asa s-a nascut Loris |
MangaGirl
![](hi.gif)
![](punk.gif)
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
ionika spune:
Fetele, am trimis pozele de la botez inca de ieri, insa au intrat la spam.
Enjoy!
Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si
Alexia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kemsy/kemsy.jpg)
kemsy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui loremunteanu
De cateva zile il perii, cand ii dau cu sampon cu o periuta din aia de bebei (sunt seturile cu perie si pieptan); au inceput sa se desprinda unele, dar nu foarte tare... E groasa asa crusta... Roni nu a avut asa... Loredana ![]() ![]() ![]() Poze Eric atelierul meu www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi |
Am incercat si eu cu peria, si nu se ducea. Incearca cu pieptenele, dar neaparat sa fie moale crusta, sa nu se zgarie
![](floare.gif)
Gianina,
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Asa s-a nascut Loris
NelaM spune:
citat din mesajul lui kemsy Manga, ma ajuti te rog cu masurile la haine in UK.?Am vazut niste chestii dragute pe site-ul dat de tine, dar nu stiu ce masuri sa aleg. Acum am 66 kg (uraaaa, am uitat sa va zic ca am intrat in blugii de gravida, luati mai la inceput ![]() ![]() Gianina, ![]() ![]() Asa s-a nascut Loris |
Kemsy, bravo pentru greutate!
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](punk.gif)
Si ma tot uit la frumusete de Loris, tare rau merge webshotsul ala, da' din ce-am vazut pana acuma...jos palaria! Ce ochi mari si frumosi are!
![](olala.gif)
Nela, mamica de
![](copilas.gif)
Ana,
anamaria1979 spune:
Hello am reusit sa ma adun sa intru si eu un pic pe forum. Botezul a decurs bine bebe a dormit toata slujba la biserica, s-a trezit nitel la baita dupa care a ras la preot si a inceput sa sforaie. La local a dormit tun, s-a trezit a dansat cu mami si nasa, a facut poze cu invitatii si l-am dus acasa pe la 19.30. Botezul s-a intins pana la vreo 2 noaptea, dar a fost un chef reusit am dansat d emi s-au umflat picioarele. O sa punem si noi poze in curand dupa ce le primim.
Multumesc tuturor fetelor pentru urari ca de am schimbat si eu prefixul.
Maine facem vaccinul infanrix hexa, speram ca o sa fie totul k.
infanrix
Dana15 spune:
gata! iar doarme puiul!
patul inca nu este facut, dar merge si asa..
ce mi-a placut cum a descris Lucia ritualul imbaierii lui david..mami, dar nu este prea adanca vana?! nu il doare pe Adi spatele sa stea aplecat peste ea? sau se baga amandoi in cada?
Maria m-am uitat si eu pe situl acela..fain! sa ne arati si noua la ce te-ai decis; se pare ca se dau pe brazda puii nostri
multumesc fetelor ce mi-au raspuns la pb cu cererea pt salariu..astept un PM de la Kinga
Elle imi pare rau pt noaptea trecuta! sper sa nu fie nimic grav cu Eva!
apropo de temperatura..ca v-am mai auzit pe cate unele ca puiul mic (dovlecelul proaspat) a avut nu stiu cate grade...intrebare de gaga
..voi cum va dati seama ca trebuie sa le masurarti temperatura? sau o faceti asa, din oficiu, o data la cateva zile? avem si noi un termometru pt bebe, dar sincer, imi este groaza sa il pun..Doamne fereste sa arate un pic peste norma!
Lore eu stiam ca laptele muls se poate tine 5-6 ore la temperatura camerei, 5-6 zile in frigider si aprox 6 luni la congelator.....daca ma insel, corectati-ma!
si zici ca nu-i bine sa amestecam laptele de la mulsuri diferite..ups! (bine, nu-i chiar grav la mine..ca am si eu acolo, in frigider, 40 ml recoltat cu sudoare si cu febra musculara la mana
..si nici nu am de gand sa i-l dau..il tin acolo, sa imi aduc aminte ca se poate si ca este lapte!
)
Luci uitai..felicitari pt cele 2 plase! pai,cand oi reusi eu sa merg singura cu Ana la plimbare (caruciorul este destul de greu si stam si la 4..dar trebuie sa gasesc o varianta..il las eventual, in masina..numai ca imi este teama sa nu fie rece cand pun papusica in el...vad eu!) o sa creasca mandria in mine..ca atunci cand am condus singura pana la Cora, prin centrul Clujului)
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
loremunteanu spune:
Dana, nu te contrazic; ma mai interesez si va spun. Eu am pus doar de vreo doua ori, cand era Roni mic, la congelator; asa mi s-a parut mai sigur...
Loredana Eric-Mihai
24.09.2009 + Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Eric
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi
Dana15 spune:
am vazut papusica Ionikai (pe mailul comun, in spam)..sa va traiasca! si ce frumos dorm ei acolo, amandoi! cum se impaca Andrei cu fetita?
si mai de dimineata l-am admirat si pe dragutul de Loris! are el o poza, asa, mai bosumflici..dulce foc!
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
unombun spune:
multumesc lutoniana de incurajari.Eu fraierica geamantan,dupa comportament,chiar nu stiam cum sa gindesc si ce sa fac.