Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

hello
scriu si eu cu o mana, cu Ebru pe picioare admirand entuziasmata tavanul

Ralucapaun, felicitari pt botez! asteptam cu nerabdare poze cu unguroaica

Emy, Nela, pupam ochisorii printeselor

Nela, controlul tocmai pe 16 decembrie il avem, mai e pana atunci...

Dana, deci merge treaba sa inteleg si mai lasa-l incolo de pat si nefacut, ca nu-i bai, ai altele mai importante de facut: de pupacit, de jucat, gadilat, dat papica, schimbat etc etc

Luci cam acelasi program il avem si noi, incepem la 22 cu baita si terminam pe la 23 cu tot cu papat...apoi depinde cat de obosita e, ori adoarme imediat (la san sau pe umar cand o tin la baca), ori ma mai chinui 30-45 de min s-o adorm....

noi am scapat de kk verde si (mai) urat mirositor...multam Diana de explicatii, de acum macar o sa stiu despre ce e vorba...

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

[quote]citat din mesajul lui MangaGirl

iulia0807 bun venit in clubul dovleceilor. Daca e doar putin lapticul, eu cred ca nu trebuie sa-ti faci probleme. Si Aidan da afara mereu branzica, indiferent de cate ori a eructat. ceea ce am invatat pe pielea mea (Dana - ai perfecta dreptate) - e bine sa nu ii mai manevram dupa ce au mancat. ca atunci vomita laptele nedigerat. ce am observat in seara asta in timp ce urla la san din cauza colicilor este ca daca il pun pe burta si ii dau usor la fundulet, eructeaza bine mersi si trec si durerile. si mai mananca 5-10 minute ok.

cineva spunea de mese scurte - si Aidan a avut vreo 2 saptamani cand numai cate 5 minute a stat. si acum mai are unele mese peste zi asa..dar vad ca si-a mai revenit si mai imi da si mie o pauza de la supt.

baby drink-ul are sucroza...eu nu i-as da. sunt la plafar pliculete de ceai numit ceai anticolici - combinatie de ceaiuri gen chimen, anason, etc - si cred ca-si face treaba...cel putin Aidan da niste beshinici. si nu i-am dat inca mai mult de 10ml. poate nici atat. ii dau cu o seringa de insulina de 1ml.

Buna Maria,
multumesc de raspuns.Intr-adevar asa se intampla :mananca 5-7 min dupa care plange si se agita cu sanul in gura.asta doar de 2 zile pana acum masa durand si 20 de min la un san. Sper sa fie de la colici.In legatura cu ceaiul vad ca nu prea folosesc fetele ,o sa incerc sa nu-i mai dau citeva zile.

Mi-a trimis Dumnezeu IMPLINIREA! E el,Raducu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Asa ma gandeam si eu.
Ai vreun pont?
Merci!

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Citat:
citat din mesajul lui suede

Apropo de botez,voi cum faceti?Ma refer la faptul ca din cate stiu eu bebelusul n-are voie sa stea in fum de tigara,unde mai pui ca trebuie si alaptat.

Va pup!

Poze noi:
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ

Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH

Noi am facut la un restaurant in cadrul unui hotel, copila a stat cel mai mult in camera si acolo o si alaptam.

Baby

de Natalia (03.09.09)

Poze noi:
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ

Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

apropos de vaccin si noi am facut infanrix, si nu a avut nici o reactie adversa...pediatra ni l-a recomandat tocmai pt ca majoritatea copiilor cica n-au reactii adverse la el...

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

buna dimineatza,
tot ma chinui sa imi gasesc o rochie. Nela uite www.asos.com" target="_blank">site de pe care cred ca-mi voi lua. nu stiu daca este si la voi. asos vine de la as seen on stars. au la reduceri niste chestii foarte dragutze. eu mi-am mai luat de la ei si sunt ok la calitate.

Maria, ma tot uit pe site, au niste chestii faine, o sa il studiez mai in detaliu de dimineata. Si imi place ca poti sorta si dupa pret, in ordine ascendenta, eu asa am inceput. Ma uit sa vad si daca avem si noi, daca fac livrari si la noi.
Am zis ca ma duc si eu la esprit si la h&m cand s-o face Ana mai maricica, noi de noi, doamnele, sa ne mai completam garderoba cu una cu alta. Poate gasesc si acolo ceva fain si la reduceri.

Ce mai face Zippo?
Sa te odihnesti si tu mai mult, lasa treburile gospodaresti, ca m-am gandit sa iti zic cand am citit ca tot in musafiri esti de cand a plecat Sergiu... se de odihnit cand mai apuci?!

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Ana,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia0807

Buna dimineata!
La noi nu e chiar asa buna,cel putin la mine.Raportam o noapte de pmina in care n-am prea dormit din pricina de copil care mananca putin si doarme la fel de putin.V amultumesc din suflet pentru incurajari si pentru ca m-ati primit la voi.multeeeee pentru mamici extraordinare.

Mi-a trimis Dumnezeu IMPLINIREA! E el,Raducu!

Las' ca trec si astea... si vin altele! Important e sa te odihnesti cand o face si bebe, chiar si cateva minutele, sunt bune si alea.
O zi frumoasa si linistita sa ai!

Ana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Manga, ma ajuti te rog cu masurile la haine in UK.?Am vazut niste chestii dragute pe site-ul dat de tine, dar nu stiu ce masuri sa aleg. Acum am 66 kg (uraaaa, am uitat sa va zic ca am intrat in blugii de gravida, luati mai la inceput )

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda
Loremunteanu as dori si eu sa stiu referitor la botez unde il faceti, cat costa meniul, ca sa ma pregatesc si eu. Eventual imi poti da un PM. Distractie faina!

Noi o sa facem la o bisericuta in Salaj (aici a fost mai convenabil pt nasi; la biserica se plateste destul de mult. La Izvor li s-a cerut 600ron, aici 300ron, acelasi preot).
Vom merge la "Pui de urs" (un restaurant in Grozavesti; noi am mai fost la ei de mai multe ori si am fost multumiti si de tratatie si de mancare), pt ca timpul este scurt, am vb la restaurant si nu vom lua un meniu complet (pt ca asta cuprinde 3 feluri principale, plus tort si in 4-5 ore e prea multa mancare; se face risipa); vom lua aperitiv + un mix grill si bautura de la restaurant (fiecare ce doreste) si noi vom veni cu fructele si tortul. Per asanmblu e ca si cum ai lua masa la restaurant, nu se impune ceva anume. Cu tot cu fructe si tort, cred ca ajunge pe la 85ron/persoana. Avem rezervat un separeu de 40 persoane (noi vom fii mai putini, oricum). O sa luam copii cu noi si vor sta cu noi pana la sfarsit. O sa-l culc si o sa-l alaptez pe Eric acolo, intr-un colt de camera (oricum suntem numai familia, deci nu ar fi careva care sa nu ma fi vazut cu tzatza goala; la capitolul alaptat, nu sunt pudica, dar nici nu flutur asa in nesimtire; eu de regula sunt foarte rusinoasa).

Citat:
citat din mesajul lui kemsy
loremunteanu: si al meu a facut cruste pe cap. Acum e chel pana in crestetul capului. Eu am incercat sa dau cu ulei, dar se lipea si mai tare, asa ca dupa baita, cand sunt moi de la spalatul pe cap, il pieptanam cu un pieptene pentru copii, si se duc foarte bine.

De cateva zile il perii, cand ii dau cu sampon cu o periuta din aia de bebei (sunt seturile cu perie si pieptan); au inceput sa se desprinda unele, dar nu foarte tare... E groasa asa crusta... Roni nu a avut asa...

Unombun, eu ii fac masaj inca de la nastere. Asa usor... Noua ne-a si fosr recomandat pt picioruse... Si lui Roni, tot inca de la nastere i-am facut... Eu il fac dupa baita, cu ulei de corp pt bebei...

Kemsy, uite eu nu i-am pus caciula in cap lui Roni, decat la inceput cateva luni (2-3luni), cate o ora, doua, imediat dupa baita si cand ieseam afara ii dadeam o caciula subtire de tot si gluga de fas/geaca (e nascut in februarie) si in 3 ani aproape, a avut de doua ori rosu in gat si atat. Iar la mine mai bate si alizeul prin casa (e curent in permanenta pt ca nu se inchid bine usile si geamurile, intra frigul pe la ele; noi stam cu chirie). Acum cu Eric la fel fac, doar dupa baita o ora, doua, o caciulita subtire...

Laptele muls se poate tine in frigider maxim 24ore sau la congelator pana la 6luni. Nu se amesteca laptele de la un muls la altul; e bine sa puneti data si ora pe recipiente si sa fie consumat in ordinea mulsului. Cand se consuma, se incalzeste in bain marin, nu la microude sau pe aragaz. Sunt de cumparat diferite recipiente pt congelat; sunt fete in gasca lui Roni care au pus in pungulite de congelator....

Eu sunt po suzeta, desi acum ne chinuim cu cel mare sa-l dezvatam de ea... Decta a-si suga degetul sau pumnl cum face Eric, mai bine suzeta... Suzete avem de la Nuk, ortodentice din silicon.

Pup dovleceii si mamicile lor. Sunt chemata la datorie.

Loredana Eric-Mihai 24.09.2009 + Roni-Cristian08.02.2007
Poze Eric
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui suede
Am vazut ca v-a intrebat si Kemsysi ma intereseaza si pe mine:cum se face cu laptele muls?Cand il mulgeti,cum il pastrati,cum il administrati?

Suede, nu stiu daca eu sunt cel mai in masura sa iti raspund cu laptele muls, ca m-am muls de cateva ori doar si am si acum in congelator 80ml de laptic... pe care nu stiu cand o sa il folosesc. Eu l-am pastrat in sticla de la Avent, cu tot cu bibe, cum era, in congelator. Cand o sa il folosesc, il dezghet la temperatura camerei si il incalzesc un pic in apa calda de la robinet (las sa curga jetul cateva minute pe sticla). Se serveste ca atare.

Cu faptul ca sunt activa, cum ii ziceam si Claudiei, meritul este integral al Anei, ca este un copil cuminte foc. Presimt ca din ce se mareste o sa isi scoata ea parleala, o sa ma alerge de numa... mai ales daca o sa semene cu mine, care am fost o impusca cruci! Si nici cu sotul nu mi-e rusine!

Cu bebe la botez, uite ca ne-a dat RalucaPaun o idee buna, daca o sa facem in restaurantul vreunui hotel, o sa luam si o camera acolo, pentru noi si bebe.

Ana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

buna dimineatza,
tot ma chinui sa imi gasesc o rochie. Nela uite www.asos.com" target="_blank">site de pe care cred ca-mi voi lua. nu stiu daca este si la voi. asos vine de la as seen on stars. au la reduceri niste chestii foarte dragutze. eu mi-am mai luat de la ei si sunt ok la calitate.

Maria, ma tot uit pe site, au niste chestii faine, o sa il studiez mai in detaliu de dimineata. Si imi place ca poti sorta si dupa pret, in ordine ascendenta, eu asa am inceput. Ma uit sa vad si daca avem si noi, daca fac livrari si la noi.
Am zis ca ma duc si eu la esprit si la h&m cand s-o face Ana mai maricica, noi de noi, doamnele, sa ne mai completam garderoba cu una cu alta. Poate gasesc si acolo ceva fain si la reduceri.

Ce mai face Zippo?
Sa te odihnesti si tu mai mult, lasa treburile gospodaresti, ca m-am gandit sa iti zic cand am citit ca tot in musafiri esti de cand a plecat Sergiu... se de odihnit cand mai apuci?!

Ana,

zippo oarme cu gura deschisa, in dulcele stil clasic, dupa ce a recuperat lipsa de kk de ieri si mi-a facut cadou intr0o ora juma vreo 4 scutece pline cu aur curat. poate reusesc sa-l pun in pat sa fac un dus si sa mananc. si apoi, in wrap si afara.

e drept ca trebuie sa ma odihnesc mai mult.

eu mi-am luat de la ei genti, pantofi, etc. sunt ok.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput