Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 10
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Apropo de patologice, Ana s-a pus sa doarma somnul lung si bun, ala de 5 ore legate. Pana la 12 nu se mai trezeste (de la 6), asa ca am sarit-o cu baia asta seara... |
La 12 baga laptic si se culca la loc ?
La ce ora ii faceti baita de obicei ?
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
NelaM spune:
citat din mesajul lui diamar78 Salutare mamici si pitici ! Am vazut ca ati tot dezbatut tema suzetei. Sa stiti ca nu e treaba prea buna nici cu suzeta asta. Ii inchid vremea pt o vreme dar si cand o pierde si e somnul mai drag incepe sa urle de mama focului dupa ea. In lipsa de suzeta am vazut ca-si baga degetelul in gura. Eu sper sa ne scapam cat mai repede de suzeta pt ca sincer nu mi-au placut niciodata copii mai marisori cu suzeta in gura. mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007 Doamne ajuta pe toata lumea! |
Diamar, eu daca as putea sa o fac pe Ana sa nu isi suga pumnul, nici nu i-as da suzetica! Dar nu pot defel si cand o vad, imi aduc aminte de sezeta. Si ma tot uit pe limba ei si acum mi se pare ca nu mai e numai alba, de la lapte, si mi se pare mai inchisa si imi umbla tot felul de gargauni: ca e mizeria ce si-o baga in gura de pe maini!!!
Ca sa vedeti cate tampenii imi trec prin cap cand stau cu fata in brate!
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Ana,
NelaM spune:
citat din mesajul lui monique02 Ma gandesc ce program sa imi fac pt azi ca e frumos afara. Nela ma tot gandesc la frape-ul tau si mie ciuda ca la noi Starbucks e numai in mall-uri ceea ce o prostie sa stai la magazin sa bei cafea. Cred ca in drum spre parc imi iau un capucino de la un McDrive, oare au fara cofeina? Mai tb sa sun un client ca le-am promis astora de la servici, e de treaba tipul dar mi-e asa de lene totusi ... Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) |
Monica, eu imi iau fracpucino acela la pachet, chiar daca mai stau un pic pe terasa la ei, la aer, sa sorb din el, daca e Ana linistita. Il iau special la pachet in ideea ca daca incepe sirena, sa plec repede, sa nu deranjam clientii. Si de cele mai multe ori sfarsesc prin a-l bea pe o bancuta, in parculetul din fata blocului.
Poate iti iei la pachet de la Starbucks si poti sa il bei in parc. Ce mai face nazdravana Teodora?
Ana,
NelaM spune:
citat din mesajul lui monica_dicut O fatuca cu gropite dulci in obrajori si una cu ochii precum doua perle negre (eh, ti-A PLACUT? ) Nela, multumim de razele de soare trimise prin curier expres. Au ajuns la noi si vom profita de ele azi sa iesim afara. POti sa mai trimiti o tura pentru sambata? |
Monica, m-a uns la suflet descrierea, trebuie sa recunosc!
Se rezolva cu soarele, facem un alt colet si pe sambata, am notat!
Ma bucur tare ca e ok Dragos dupa vaccin si ca a fost un "barbat", fara sa planga el de la intepatura.
Multa distractie la nunta/botez iti doresc si sa faceti poze.
Ana,
MangaGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Uite www.mothercare.com/Mothercare-2-position-carrier-Denim/dp/B001CCE3JO/sr=1-17/qid=1257936018/ref=sr_1_17/279-4086557-0620500?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42764041&mcb=core" target="_blank">asa dar sunt perfect de acord cu Adimerceds si cu Kawaichan ca te rupe de spate si Ergocarrier este mult mai bun doar ca din diverse motive eu nu imi permit dinacela si nici macar nu am gasit second :( In majoritatea timpului il scot pe putza mica cu cauciorul doar cand dau o fuga undeva il pun in marsupiu. Mangulico dau si o cafea si o inghetata ca a sosit posta si sunt in culmea fericirii de ceea ce ai scris pe cd. Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
drept sa zic...sergiu a scris...eu am scrisul mai frumos......ma bucur ca a ajuns. auditie placuta.
MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui NelaMEu nu am salvat-o dar am facut-o si mi-o amintesc, Andre corecteaza-ma de gesesc.Se calesc ceapa si sunca afumata in ulei. Se fierb pastele separat, se iau de pe foc, se scurg si se adauga sunca si ceapa prajite. La sfarsit se arunca doua oua si se amesteca repede repede.E super simpla si rezultatul e delicios. |
NelaM spune:
citat din mesajul lui lutoniana La 12 baga laptic si se culca la loc ? La ce ora ii faceti baita de obicei ? Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
La 6 ii facem baita de obicei, ca eu sunt din aia care se culca cu gainile si sotul e mai pasare de noapte. Pana la 7 terminam si cu mancat si cu toate cele. Doarme pana la 1 (langa Sorin, pe canapea, sau pe picioarele lui), mananca si se culca, se trezeste dupa fix 4 ore, eu n-am mai vazut asa ceva, pot sa imi potrivesc ceasul, i-am zis si sotului. Cand se trezeste la 5, eu nu ma mai culc la loc, ea baga in continuare, dar se trezeste mai des, cateodata din ora in ora, alteori dupa doua ore. Dupa masa am observat mai nou (de vreo doua zile) ca sare o repriza de somn (cam de pe la 2 pana pe la 5), sta in bouncer, se mai si agita, mai ales inspre 5.
Eu am un program super lejereanu' cu fata asta, azi m-am si epilat cu ea in bouncer... se uita la mine si facea baloane din balute...
Ana,
NelaM spune:
citat din mesajul lui Ellenuta vin si eu sa ma plang .. anna a batut orice record, azi-noapte s-a culcat la 3 .. eva a facut febra 39,2 .. eu eram singura cu ele. nu va spun ce nervi aveam si ca am si bocit .. |
Elle, imi pare rau sa aud de febra Evei. Nici nu vreau sa imi imaginezi cum erai azi noapte, cu un copil agitat si altul cu febra, si singura acasa!
Acum cum e Eva, i-a trecut febra?
Tinem pumnii ca macar Ana sa revina la sentimente mai bune si sa doarma mai mult, si de preferinta noaptea.
Ana,
lutoniana spune:
citat din mesajul lui unombun atunci ramine pe sanosan sau pe ulei simplu de masline?ca docto mea |
pai acum ramane la latitudinea ta daca faci ce ti-a zis doctorita sau o straina care scrie propria experienta pe un forum
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David