Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *100*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin
falcutzele astea

Vi se scurg falcutele pe perna in jos, este adorabila printesa!

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little piece of heaven in the sky
My little Star

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

CHILD LIFE am luat online
de aici http://www.bionatura.ro/produse_naturiste_first-defense.html

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n
este a cincea firma pe tara???

Mulumesc pt felicitari!
Nu este meritul meu, sunt fericita pt...cine conduce firma. Merita si el fericirea asta.
Nu, este a 5-a la categoria de incadrare dar din vreo cateva zeci de mii. As vrea eu a 5-a din tara.

-
Edit: eu nu deschid capitol nou...si fug la baita...poate vine cineva mai harnica si deschide pana atunci.

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little Star

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ilinca da tu de ce te plangi de "nurori", caci din cate imi aduc aminte nu mai vrei bebe Oricum o sa fii o soacra cool

Eu cateodata ma simt vinovata ca nu am sentimente mai frumoase fata de soacra, pentru ca Cristi o place muuuuult pe mama, zice ca-i cea mai tare soacra si o ajuta mereu cu drag. Si mereu imi spun imi minte, "gata acum sunt draguta cu ea, caci e si ea mama, bunica, om" si tocmai cand rostesc aceste cuvinte face ea cate o boacana de ma enerveaza rau

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Dodo-pui,

Daca veniti la Bucuresti si nu ai rude, poti sa stai la mine, nu am in casa nici sot, nici socrii , ca sa se puna cumva problema de deranj :). Ma anunti, ori pm, ori telefon.

Aris,

pe de o parte e adevarat ca medicii ob-g acopera si sanii [cum suna ], DAR eu pe la 26 de ani am ales sa fac mamografie la sectia specializata de la Filantropia, atentie, era o cladire diferita de maternitate, mai la strada principala. Acolo era o doamna doctor mai in varsta care doar asta facea, de ani de zile, super cunoscuta... Oricum, in prezent este destul de discutata mamografia, unii propun doar ecografia mamara, cel putin pentru primele controale, altii propun un fel de radiografie mamara, insa, pt inceput, medicul tau cred ca poate evalua prin palpare daca sa investighezi mai departe sau nu e cazul. Iti tinem pumnii sa fie bine.

Pisik06,

- eu stiu ca autismul NU are mare legatura cu dezvoltarea motorie, ci mult mai mult cu interactiunea afectiva-sociala cu ceilati oameni, asa ca mergeti cat mai mult in grupuri si o studiezi acolo...
- si eu vreau in vizita la Olga, mergem amandoua? Si poate asa, pe langa pupacit davidut, jucat cu chiti, mai si bruiem socrosenia, nu?
- daca esti multumita de femeia de la curatneie, spune-i si lui Oli, tot cauta, a mea e cam ocupata cu baiatul ei de 1 an, si sta ff departe...

Scenarii horror

Pe mine ma sperii eu insami cand sunt cu bb3 pe un brat si ma reped sa deschid geamul in vreo camera, aplecandu-ma peste masa sau birou, mi se pare ca ar putea sa imi zboare bb pe geam, si ma ingrozeste gandul ca m-as uita in jos, spre asfalt.... groaznic.

Dyana

uite cum ti-ai raspuns tu singura la problema cu plecarea soacrei: o pui pe ea sa dea de mancare lui David, daca va vrea, se va enerva sau panica si va pleca in sec 2, iar daca nu vrea, ii zici ca atunci iti pare rau, dar trebuie sa mergi cu david la o prietena care se pricepe sa ii dea masa de legume... si plecati voi in secunda 3...

Gaza,

de la 7 luni in sus cred ca merg si biscuti mai "de copii", nu mai trebui strict populari sau medicinali... Ce sa iti zic, bb3 -sa repzit acum 2 zile, fara sa vedem, la punga de napolitane Joe [cu cacao!!] de la Vero din mana si hatz, a smuls una, si a rontait-o... ce fericit era

Cativ,

ce iaurt dai tu? ca eu dadeam lui v+t, acum 2000 de ani, iaurt Royal de la brenac, acum parca nici nu l-am mai vazut...

Florinela

Am tot citit de platinat, e tare greu sa iti vezi copilul cu probleme, eu stiu ca la sistem digestiv fragil si sensibil ar trebui mese cat mai mici si cat mai dese. In plus, sincer, la un moment dat mi-a venit in minte sa treci intr-o zi la o biserica, sa aprinzi o lumanare si sa te rogi, poate va scoate in cale vreo idee mai luminata, sau pur si simplu, incepe sa-i mearga mai bine puiului

Joanna, chiar nu mai vii si pe la noi?

Monvas

M-am amuzat la faza cu huhurezii, dar eu am 2 dubii:
- voi ati schimbat telefonul fix? ca cele clasice [1900 toamna] erau alimentate pe cale COMPLET separata de curentul electric "gospodaresc", si nu erau racordate la contoar, picau doar la cutremur si reparatia venea doar de la "centru"...
- pomenea cineva de amintirea comunista cu opritul luminii... insa tu esti f tanara, nu? Insa eu am prins din plin asta, fara nici o exagerare am invatat ierni de-a randul, seara de seara [adica de la 6 in sus] la lampa pe gaz, DAAAAR pt noi era totusi o distractie cand, la clasele 5-8 [erau dupa-masa], se stingea lumina pe la 5 si scapam de 1-2 ore!!! Ce misto era cand profesorul era OFTICAT ca nu poate sa-si predea/faca lectia iar noi chiuiam in clasa ca la gol pe stadion

Novus
mi-a placut ce fericita te-am facut data trecuta, asa ca iar te-am colorat!

Maine teoretic ar fi vaccinul de 6 luni, dar f curios, de aseara si de azi dimi cand am tot vazut la tv/radio despre gheorghe dinica, m-am gandit sa trec cu niste flori pe la el, la gradina Icoanei, eu am crescut cu filmele lui, si doar maine as putea merge, asa ca aman vaccinul pt joia viitoare, sper sa nu fie tarziu la 6 luni si 2 sapta? Ce credeti?

Edit: iarasi cosmetizare manuala!!!

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ayla felicitari Ma bucur mult sa aud astfel de vesti

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Sunt happy, happy, happy.
Cititi si voi:
[...]"Dorim sa va felicitam pentru faptul ca, urmare a performantei economico-financiare din anul precedent, firma pe care o conduceti s-a clasat in TOPUL FIRMELOR 2009 pe:Locul: 5
Domeniu:...
Grupa:...
Clasa:...
[...]

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little Star

bravooooooo felicitari; pai chiar ca are alex o bucurie mare acum, nu???

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Uf! Ieri citeam de bebei bolnavi si ma gandeam ca din fericire Adela nu a racit pana acum. Eh... are 38.7. I-am dat panadol. A adormit... Urmarim...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Ayla,

ma uimiti.... cu atatea probleme sa iesiti asa de bine cu firma... Fratele meu, pai sunt mii de firme care fara probleme abia plutesc la limita...

Bravo, bravo!

Pt pisik, ceva colaborare remote nu aveti?

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Ayla,

ma uimiti.... cu atatea probleme sa iesiti asa de bine cu firma... Fratele meu, pai sunt mii de firme care fara probleme abia plutesc la limita...

Bravo, bravo!

Nu fi uimita. Fata de topul de anul trecut, facut dupa performantele din 2007 a urcat 2 locuri. In timp ce altii au avut probleme grave. Chiar radeam cu Alex, ca in timp ce altii au falimentat, si el se plangea ca nu merge, chiar cu toate prin care a trecut, a pastrat stabilitatea. Asa ca sa nu se planga, ca a facut mai mult, a urcat 2 locuri.
Si ca sa nu fi uimita, si dupa primul avc, si acum, primul lucru care si l-a dorit cand a fost destul de constient, a fost sa-si primeasca telefonul mobil, si sa coordoneze el, din patul de spital, totul in firma. Iar in lipsa lui, stie sa si le lase atat de bine aranjate incat ceilalti sa aibe sarcinile stabilite si, macar sa supravietuiasca. Desi asta a fost cel mai greu lucru de acceptat pt el dupa primul avc, ca trebuie sa cedeze din sarcini, si... ca si altii pot face unele lucruri, la fel de bine (de asta cred ca inca nu este ferm convis). Firma in sine nu a avut deloc probleme, chiar daca sefu a avut probleme de sanatate, asta e ideea.
Nu-ti mai zic in prima zi de mers, chipurile, in vizita la birou, ce a facut, ca stiu ca sunt urmarita din umbra.

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little Star

Mergi la inceput