Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *100*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Monica, Adita eu ii fac cereale din gris (fara gluten), cu lapte formula, eu nu i-am dat inca nimic din lapte de cutie cum ii zic eu, si branzica ii fac din forumula, iar iaurt i-am dat doar pt bebelusi. Cu pestele mi-a fost teama si am tot amanat. Stii ce-i gateam la Clau cand era mic din peste? File fiert in lapte, e o bunaciune.

Cerealele si la noi sunt "din cutie (Nestle). Am mai incercat o kestie: am luat orez "bio" pe care l-am fiert si l-am mixat. Apoi l-am amestecat cu lapte formula/fructe. Grisul ala din comert nu e gris de grau? Adik cu gluten? Noi nu am trecut inca la gluten... Branzik i-o fac cu lapte 3.5% sau de la vaca "cunoscuta" (cand fac rost). Iaurt i-am dat ... vorba vine, mai mult l-am mancat eu... Cred ca o las in pace cu iaurtul ca am senzatia ca varsa de la el.
Cu pestele cred ca nu ma bag pana la 1 an, ca ne temem de alergii. In pediatria clasik asa se recomanda: albush, peste si capsuni dupa 1 an, acum vaz ca se da voie mai devreme, dar cum ne stim cu musca pe caciula, mai bine stam cuminti.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Multumim, Denisa!
Am avansat, suntem pe locul 10!
Multumim, mamici

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!

adita, noi am terminat pe locul 3 la ratuste.... dar dupa votul juriului am picat pe 9; nu prea conteaza voturile publice, sa nu fii dezamagita daca nu iesi in primii, ca tot "comisia" conteaza; dar cine stie, poate lor le place razvanel si-i dau punctaj mare, poate chiar il urca

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Spuneti-mi daca voi dati la bebelusi ceva pt imunizare si ce anume se poate da sub 1 an. Siropel de echinaceea si picaturi de vitamina C este tot ce mi s-a spus ca are voie.
Noi o sa facem si vaccinul antigripal, dar inca avem mucisori.

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little piece of heaven in the sky
My little Star

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Pt cine intreba de papusica ma petite soeur, nu am luat din Ro, si a fost 35 euro iar baby born e din metro, la 90 si ceva de lei. Nu prea sunt papusi sub 1 an, nu am inteles de ce, ma petite soeur e singura peste 9 luni.
Se mai intreba de jucarii adecvate varstei, tot pe site-ul cu canite au si rubrica de jucarii, cautati pe categorie de varsta 6+, macar ca idee, cu ce se mai pot juca bebelusii. Simba are multe jucarii dragute si nu foarte scumpe la categoria 6+, au si site al lor. In Real gasiti Simba...pt cine nu e fac Chicco au aia niste preturi...

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little Star

Da, eu tocmai astazi i-am luat din Real o papusa de la Simba si a fost doar 20 ron

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Catalogul cu jucarii de la Real, promotia asta de iarna l-ai vazut? hai ca le fac reclama, si gratis. Au jucarii faine la reducere.

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little Star

nu l-am vazut, unde l-ai gasit ??

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Dyana, astept cu nerabdare pozele cu mutzu in leagan
Nu-mi fac iluzii ca stiu ca e greu cu primele locuri in concursurile astea...eu am vrut sa mi-l fac un pic cunoscut pe tzontzi nostru
Ayla, eu am luat pentru imunizare SEPTILIN si FIRST DEFENSE de la CHILD LIFE, ambele sunt ok.
Denisamada, mersi de raspunsul la mancarica, incerc sa mai diversific si eu...saptamana asta vreau sa-i dau galbenus de ou, sa vedem daca ii place

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!

Mergi la inceput

Sunt happy, happy, happy.
Cititi si voi:
[...]"Dorim sa va felicitam pentru faptul ca, urmare a performantei economico-financiare din anul precedent, firma pe care o conduceti s-a clasat in TOPUL FIRMELOR 2009 pe:Locul: 5
Domeniu:...
Grupa:...
Clasa:...
[...]

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little Star

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus
nu l-am vazut, unde l-ai gasit ??

Eu l-am gasit in posta, in pliantul ala mare cu de toate, daca ai primit din ala in posta poate l-ai neglijat, nici eu nu as fi stiu ca in el este un pliant mic cu promotia de jucarii, dar Clau e innebunit dupa pliantele astea. Promotia e valabila in perioada 12.11-25.11 asa ca si daca nu ai pliant gasesti la raionul de jucarii.
Eu nu am ajuns la real, noi stam cu randul cu copiii acasa, ca eu o sa fac depresie de teama ca mi se imbolnavesc copiii si nu prea ii scot afara decat de forta majora. Pe Clau nu l-am dus nici la gradi de cand s-a intors acasa, de teama ca iar ia vreun virus, se imbolnaveste si el si-i da si la Luana. O sa o iau razna cu temerile astea.

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little Star

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aditapop
Ayla, eu am luat pentru imunizare SEPTILIN si FIRST DEFENSE de la CHILD LIFE, ambele sunt ok.

Pt imunizarea ta sau pt bebe? De unde ai luat Child Life? Din farmacie?

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little Star

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

FELICITARI, AYLA!!
Dai de baut?
Ps. pentru imunizarea tzontzonelului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:

Sunt happy, happy, happy.
Cititi si voi:
[...]"Dorim sa va felicitam pentru faptul ca, urmare a performantei economico-financiare din anul precedent, firma pe care o conduceti s-a clasat in TOPUL FIRMELOR 2009 pe:Locul: 5
Domeniu:...
Grupa:...
Clasa:...
[...]

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little Star

woww felicitari!!!
este a cincea firma pe tara???

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!