Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *100*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui aris26

bianca - ce meserie au oamenii astia. se ocupa de cele mai mishto parti ale corpului

25 martie 2009

Aici nu prea sunt de acord cu tine...pot fi cele mai misto sau cele mai Depinde! Inainte aveam si eu cea mai misto parte a corpului , dar acuma mi-e rusine sa ies cu ele in lume

Olga, mamica lui David iepurasul

dar cine are mandrete de iepuras de 10 kg. acum???

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
7 luni
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am uitat de sarbatoriti..

LA MULTI ANI Robert Andrei, Damian Serban, Marina Alexandra, Albert Gabriel, Amalia, Radu Stefan, Petru!!!

LA MULTI ANI si pentru Victoras de Gigelica si [bVictoras de Florinela][/b]!!! Multi pentru mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui koko_1

LA MULTI ANI GHIOCEILOR SARBATORITI ASTAZI!!!
Robert Andrei, bebe de Plici Plici
Damian Serban, bebe de Eseea
Marina Alexandra, bebe de Alexa101
Albert Gabriel, bebe de Ciresica5
Amalia, bebe de danadelia
Radu Stefan, bebe de bubulina
Petru, bebe de Shasa

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

la multi ani si de la noi

Georgiana

7 luni
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

OLI, ma tenteaza sa va vizitam, vorbim? Ce politicoasa sunt si eu, a aruncat omu o intrebare si eu hop, sa ma autoinvit. Ca soacrele

Fug, a venit sotu

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Va astept oricand Doar ca de vineri vine socrella...Ati putea sa veniti, sa compari soacrele, dar asta ar insemna sa sari din put in lac Poate veniti maine sau poimaine (soacra vine seara). Mi-ar prinde si mie bine sa mai schimb o vorba cu altcineva inafara de fii-miu si chitibus. David este prietenos, nu se supara daca ii molfaie Ana jucariile.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui aris26

bianca - ce meserie au oamenii astia. se ocupa de cele mai mishto parti ale corpului

25 martie 2009

Aici nu prea sunt de acord cu tine...pot fi cele mai misto sau cele mai Depinde! Inainte aveam si eu cea mai misto parte a corpului , dar acuma mi-e rusine sa ies cu ele in lume

dar cine are mandrete de iepuras de 10 kg. acum???

Georgiana

7 luni
poze Giulia
nunta noastra

De fapt sunt 11 Iti dai seama cat a tras de ele ca sa ajunga la performanta asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Denisamada si Rivali, ne dati un vot, va rog?
Da, Novus, la mine a fost taaare darnic mosu'

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2

Votat!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Multumim, Denisa!
Am avansat, suntem pe locul 10!
Multumim, mamici

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

trebuie sa va pun neaprat poze sa-l vedeti pe mutzu atarnat in leagan in sufragerie ; i-am batut piroane deasupra usii si acuma se balangane in leagnul atarnat, in cadrul usii; evident ca se plictiseste repede, dar ii mai dau jucarele si devine mai interesant

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

gina ti-am dat PM; ce ne-am mai plimbat noi una pe langa alta acum 2 zileeeeeeeeeeee!!!!! eu eram cu mutzu in marsupiu, si tu cu calin in carut- al tau dormea, al meu nuuuuuuuuuu; iti aduci aminte de mine????????? cat ai mai tocit aleea aia de langa parculet cat dormea calin;

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Mai tufete, care vreti sa faceti club anti-soacre...ganditi-va ca maine-poimaine () veti fi si voi soacre! Sigur, veti zice ca noi suntem altfel...dar cine stie ce vremuri vor fi, poate si noi vom fi expirate in ochii nurorilor!
Acuma sincer, dintre soacrele (+socrii) pe care i-ati inscris in concursul de nashpeturi, mie ai Florinelei (care intra peste ea in casa) si ai Dyanei (care hodoronc-tronc sunt pe capul ei si se joaca grosolan cu mutzu) mi se par aiurea, restul (ca gatesc non-stop, ca bat din gura) mi se par rezonabile. Si Olishka, la clubul nostru nu exista "off-topic", putem dezbate orice subiect, cu atat mai mult unul fierbinte ca soacrele. Si offf, daca stiam ca te afecteaza, nu ziceam nimic de cazutul din pat; gandeste-te numai ca David cu kilele lui amortizeaza caderea!! Nu te mai simti vinovata! Crezi ca eu nu am facut destule? Ai uitat de discutiile antice, dar am zis ca atunci cand era bebe mic-mic faceam ce faceam si o dadeam cu cap'shorul de tablia patutului sau de tocul usii!
Nici io nu-s de acord ca bietii gine lucreaza cu "best of", ganditi-va ce de aviare cu tot felul de crocobauri le e dat lor sa vada, gonoree, chlamydii si alte "splendori" brrr...toata stima pentru ei!!!
Dyana, am crezut ca numa ai mei erau asa de bolunzi, de-au batut niste piroane deasupra usii din sufragerie sa-mi instaleze un leagan in care ma dadeam io in extaz...dar aveam vreo 5-6 ani

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Mergi la inceput