Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *100*
Raspunsuri - Pagina 19
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 bianca - ce meserie au oamenii astia. se ocupa de cele mai mishto parti ale corpului ![]() 25 martie 2009 |
Aici nu prea sunt de acord cu tine...pot fi cele mai misto sau cele mai
Depinde! Inainte aveam si eu cea mai misto parte a corpului
, dar acuma mi-e rusine sa ies cu ele in lume 
Olga, mamica lui David iepurasul

aditapop spune:
Fetelor, inscrieti-ma si pe mine in clubul vostru
Mie soacra nu mai indrazneste sa-mi zica direct, dar e destul de inteligenta sa-mi bata apropouri....intr-o zi mi-a spus ca la 7 luni, copiii ei mancau de toate!
ca Razvan al meu parca a slabit, blb bla....adica vezi Doamne, ce ma tot fandosesc eu atat cu mancarurile, sa fac bine sa dau copilului mancare ca lumea
Asa sunt soacrele? Doamne fereste sa ajungem la fel!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!

Pisik06 spune:
Of Diana, ce sperietura. Bine ca ai avut tarie de caracter. Soacra-mea cred ca intai lesina, ca e tare panicoasa si sperioasa si apoi statea ca o closca pe capul meu. De plecat in niciun caz.
Ieri i-am dat o bucata de morcov Anei in mana. Dupa ce m-a tocat marunt ca e prea mica bucata si sa ii dau un morcov intreg, am curatat un morcov si i l-am plantat fetei in mana, ca abia il tinea saraca. Apoi tot nu s-a calmat. Vorbea la telefon si din 5 in 5 secunde facea "aoleu", "hiii", "vaaai", "vezi ca se ineaca"
. Si copilu era bine mersi, molfaia la morcov, dar fara nicio intentie sa rupa din el, dar ea crizata ce sa faca?
Cu lasatul cu ei te inteleg perfect. Eu, desi stau cu ei in casa, prefer sa o chem pe mama (evident ca asta s-a lasat cu nemultumire si proteste, dar ma doare fix undeva), o singura data am lasat-o dupa baita, cand stiam ca nu se trezeste decat maxim maraie dupa suzi. Nu ma intreba cum am stat, dar din fericire nu s-a trezit. Ei sunt ok asa, adica au grija de ea si o iubesc mult (minus exagerarile de rigoare), dar eu nu ii suport din oficiu
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
cativ13 spune:
Soacra mea ar fi murit sigur la o faza ca cea a Dianei. Ea, socrella, si-a facut antrenamentul pe cumnata-mea-fata ei- Asta a avut suficeint tupeu si a pus-o la punct de fiecare data. acum, nu indrazneste sa-mi zica nimic, evenimentul de aseara a fost o intamplare, unica daca ma gandesc bine. nu m-ar deranja cu un deget si nu mi-ar zice nimic rau intentionat. isi iubeste copiii si nu risca sa-i indeparteze. isi iubeste ambele nepoate si plange cand plecam de la ea de i se ridica tensiunea. ia uite la mine ce-mi laud soacra

dar tot ma inscriu in club pt ca...din oficiu nu simpatizez soacrele![]()
![]()
mami de Silvia Ioana
cativ13 spune:
Mi s-a trezit pitica...ma duc sa pregatesc iaurtelul cu cerealele de orez si o serie de dragalaseli

mami de Silvia Ioana
Pisik06 spune:
Eheeee, ce de membri adunam noi in club, putem sa candidam chiar la presedintie daca strangem destule adeziuni
. Si prima masura ar fi exterminarea soacrelor
. E, Diana, te-am mai binedispus?
CATIV, ADITA, pai soacrele voastre par niste mielusei pe langa ce povestim noi aici. Dar va primim
.
Azi am limbarita
. Ce treaba am? Curat e (a venit ieri femeia, vine o data la 2 sapt, spre disperarea soacra-mii care nu suporta ideea), mancare e sa facem o petrecere de majorat
, Ana doarme, sotul n-a venit, asa ca stau si toc marunt cu voi![]()
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
olishka spune:
Pisik ai descris perfect relatia cu soacra-mea. La fel de panicoasa, sta toata ziua pe capul nostru, mi-l ia din brate si asta ma enerveaza la culme, vorbeste fara intrerupere. Si chiar cand citeam mesajul tau si ma minunam ce seamana socrelele, ma gandeam in gandul meu sa facem un club...si cand colo ce citesc...Pai ma bag si eu in club bineinteles. Eu va chem cu placere pe la noi, caci stati aproape si sigur s-ar bucura si picii sa se joace impreuna. Mai scapi si tu...
Aaaaa...pana si faza cu gatitul este la fel...gateste f mult si se mai si lauda cu mancarea ei, ceea ce eu nu suport. De multe ori nici nu mananc mai nimic din ce gateste, ca un mod de razbunare
Oricum nici nu prea-mi place mancarea ei...sau este prea grasa, sau prea dulce, sau....of chiarca trebuie sa deschidem alt subiect cu soacrele caci suntem total inafara subiectului.
Dyana nu-ti ramane decat sa speri ca o s acreasca mutzu si o sa se amelioreze situatia...caci alta iesire nu mai vad.
Olga, mamica lui David iepurasul 

Floric spune:
Fetele am inceput operatiunea Monstru; cu maseaua. Am fost azi la desntist.
Dodo, multa putere, rabdare si sanatate sa treceti peste toate incercarile. Asa cum au spus si fetele incerca si alte pareri.
Tocmai acum s-a trezit soricelul si ma duc sa ii dau sa manance. revin mai pe seara.
Apropo, LA MULTI ANI lui Victor Cristian, bebe de Florinela79, si Victor Andrei, bebe de Gigelica ca azi pe langa sfantul Mina e si Sf Victor. Si Gigelica nu s-a culcat pe o ureche activeaza pe la alte forumuri, am vazut eu.
Poze Raru
Poze noi
Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.
georgyiuly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Si Ana doarme ca Vitamina, sprijinita in nas. ma mai duc si eu la ea din cand in cand, dar m-am obisnuit, am urmarit-o si am vazut ca e ok si m-am mai calmat. Plus ca ea mai are un talent. Se baga cu capul sub aparatori (acum am unele pufoase, gen pernute), trage de ele si efectiv se baga cu capul acolo sau isi vara nasul in ele. Eu o trag, prin somn, de acolo, ea, tot dormind, se trage inapoi ![]() Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Si Giulia la fel doarme!Si eu toata noaptea o "controlez"
!Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)7 luni
poze Giulia
nunta noastra
Pisik06 spune:
OLI, ma tenteaza sa va vizitam, vorbim?
Ce politicoasa sunt si eu, a aruncat omu o intrebare si eu hop, sa ma autoinvit
. Ca soacrele
Fug, a venit sotu