Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *100*
Raspunsuri - Pagina 18
rivali spune:
aris pt eco mamare si mamografii am inteles ca ar fi foarte bun dr Lesaru de la Fundeni.Cred ca are si cabinet particular dar programari gasesti peste cateva luni.
Iosup parca mai face eco mamare
olishka spune:
Dodo, Diana, Aris
Stiu ca imi iubesc piciul foarte mult, insa cateodata simt ca nu fac tot pentru el si ca as putea mai mult
De exemplu, zicea Ilinca mai demult cat de protectoare este ea si ca Sophiphi n-a cazut niciodata din pat...bineinteles ca nici un parinte nu-si doreste sa-si culeaga odrasla de pe jos...dar al meu iarasi a cazut ieri si m-am simtit f vinovata aducandu-mi aminte de vorbele Ilincai. Daca ea nu a scapat-o, atunci se poate...m-am gandit eu...si totusi eu n-am avut destula grija
In fine...stiu ca nu exista mama perfecta, nici nu-mi doresc sa ajung una, insa as vrea sa fiu mai atenta si mai protectoare.
Si daca tot vorbiti de scenarii...scenariul cel mai groaznic este: David in premergator, cade pe scari
Noi sus avem un fel de living, unde ne petrecem majoritatea timpului si sunt si scarilecare duc la parter. Am luat un fel de gardulet, dar nu se potriveste la tocul usii si inca nu am gasit altceva...cat stau cu el sus pun un scaun...dar este apa de ploaie. Bineinteles ca sunt cu ochii pe el, dar daca intr-o zi o sa se intample...Doamne nici nu vreau sa ma gandesc
Nici nu se compara cu o cazatura din pat...
Vad ca iar vorbiti de soacre...eu o inteleg perfect pe Diana...eu una ma sufoc cand stau alaturi de soacra-mea mai mult de jumatate de ora...dapoi sa las copilul la ea o noapte...chiar ca SF...La mama l-as lasa fara probleme, daca n-ar urla, dar soacra...nu cred ca se va intampla prea curand..poate pe la 5-6 ani. Si vine vineri...si n-am ncii un chef....fug de-acasa cu copilul 
Simina ce bine arata Maya
a recuperat f bine. Super sfaturi ti-a dat Aris. Si eu la fel faceam...noaptea nici un cuvintel nu scotea de la mine. Bineinteles ca m-am prins si eu abia mai tarziu care este faza.
Olga, mamica lui David iepurasul 

cativ13 spune:
Da, Ilinca, dovlecel
. ala i-a placut. ma gandesc sa incerc si din cel portocaliu...Ma tot uit pe siteul cu hainute...astia au bagat marfa![]()
![]()
Olga, noi suntem toate mame perfecte pt pruncii nostri, altfel nu ne-ar fi dat Dumnezeu asemenea minuni. A fi mama e un privilegiu, nu un drept.

Sigur meriti acest privilegiu
mami de Silvia Ioana
dyana27 spune:
am scapat de ea.. da' nu cum voiam eu; adica s-a inecat mutzu rau de tot

; i-au venit fructisoare pe gat si blegul fix atunci a tras aer

; tare rau a fost, dar uimitor eu am ramas calma, l-am intors cu capul in jos, pe mana mea, ca la baita, i-am tras vreo 3 scatoalce

si i-a iesit copilului; si da-i si urlaaaaaaaaaa

ca s-a speriat ingrozitor
; si soacra-mea se intorsese cu spatele ca nu putea sa se uite
si a plecat in secunda 2

; si abia dupa aia mi-am pierdut si eu controlul la gioale

si mi-am dat seama cat de rau se innecase mutzu....

a trebuit sa stau minute bune in pat sa-mi revin, ca nu-mi mai simteam picioarele

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Haooleeeu, Aris, la cat am reusit io sa o cunosc pe Dyana, asta cu lasatul o noapte la socri e SF, cred ca n-ar face asta nici sa stie ca da lovitura la "bingo" ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 6luni |
ilinca, perfect adevarat, cu o mica corectura..... asta nu e SF, e HORROOOOOOOOOOOOOOR

; MAI BINE DIVORTATA DECAT COPILUL LASAT LA NEBUNII AIA, CA MI-L TRAUMATIZEAZA COMPLET

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni

cum am venit pe lume
Pisik06 spune:
Mama, da aveti spor, nu gluma
ARIS, eu fac PR & Events. asta am invatat, asta am lucrat (bine, cu mici variatiuni, dar esenta cam tot pe acolo)
Si Ana doarme ca Vitamina, sprijinita in nas. ma mai duc si eu la ea din cand in cand, dar m-am obisnuit, am urmarit-o si am vazut ca e ok si m-am mai calmat. Plus ca ea mai are un talent. Se baga cu capul sub aparatori (acum am unele pufoase, gen pernute), trage de ele si efectiv se baga cu capul acolo sau isi vara nasul in ele. Eu o trag, prin somn, de acolo, ea, tot dormind, se trage inapoi
BIANCA, si eu tot viziuni din astea sumbre am, dar mi-a fost rusine sa zic, sa nu ziceti ca sunt ciudata. Plus ca eu mai am o mare buba, da mare mare. Mi-e teama rau de autism si parca orice intarziere a Anei in a face ceva ma duce cu gandul acolo

. Sunt psiho-pupu clar
DIANA, nici nu stii cat te inteleg. Te enerveaza numai simpla lor prezenta. Eu deja sunt terminata. Pana acum mai plecau de acasa, acum de luni au stat numai si numai in casa
. Soacra-mea are o noua manie, gatitul. Sta non-stop in bucatarie, miroase in casa ca la cantina mereu, umple frigiderul si evident in cateva zile aruncam mancarea ca cine drak sa manance atat?
Si mereu se "leaga" de Ana: mi-o iau din brate, sar sa ma ajute sa o dezbrac, se posteaza langa noi cand ne jucam, vorbesc cu ea cand papa, etc. In esenta sunt bine intentionati si fata ii place, nu reactioneaza ca Mutzu tau, dar ma enerveaza pe mine ca idee
. Cred ca facem clubul "nurorilor disperate", cu noi amandoua membri fondatori
GAZA, intrebasesi tu de biscuiti si am uitat sa iti raspund. Eu am luat Organix - se gasesc la sensiblu, sunt mai multe sortimente; BisKids - se gasesc la raionul Bio din car4 si la fel au mai multe sortimente - cei rosii sunt ok, cei cu mov sunt oribili; Hipp am acum, dar sunt pt 8+.
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
cativ13 spune:
| citat din mesajul lui dyana27 am scapat de ea.. da' nu cum voiam eu; adica s-a inecat mutzu rau de tot ![]() ![]() ; i-au venit fructisoare pe gat si blegul fix atunci a tras aer![]() ![]() ; tare rau a fost, dar uimitor eu am ramas calma, l-am intors cu capul in jos, pe mana mea, ca la baita, i-am tras vreo 3 scatoalce![]() ![]() si i-a iesit copilului; si da-i si urlaaaaaaaaaa![]() ![]() ![]() ca s-a speriat ingrozitor![]() ; si soacra-mea se intorsese cu spatele ca nu putea sa se uite si a plecat in secunda 2![]() ![]() ; si abia dupa aia mi-am pierdut si eu controlul la gioale![]() ![]() si mi-am dat seama cat de rau se innecase mutzu....![]() ![]() a trebuit sa stau minute bune in pat sa-mi revin, ca nu-mi mai simteam picioarele![]() ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009mutzunel la 6 luni cum am venit pe lume |

sa-ti revii si

pt mutzu cel speriat si "scatolcit"mami de Silvia Ioana
olishka spune:
| citat din mesajul lui aris26 miki - am notat hihihi adevarul e ca parca il aud pe T zicand ca el se ocupa de pasarici...si ce fac? imi ramane doar sa ciripesc![]() 25 martie 2009 |

Olga, mamica lui David iepurasul

cativ13 spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Mama, da aveti spor, nu glumaCred ca facem clubul "nurorilor disperate", cu noi amandoua membri fondatoriMamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |

noroc ca a sarit sotul repede in apararea
mami de Silvia Ioana
alina.n spune:
Aris si eu stiu ca tot ob-gine se ocupa si de partea asta...
ca si tratament naturist pt noduli/chisturi eu stiu de "tinctura de mladite de zmeur" si crema "Mameldin", dar bineinteles este necesar un consult de specialitate
Succes si sa se rezolve rapid!
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln