Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *100*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Uf! Ieri citeam de bebei bolnavi si ma gandeam ca din fericire Adela nu a racit pana acum. Eh... are 38.7. I-am dat panadol. A adormit... Urmarim...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Offf sorry pt Adela. Vad ca se ingroasa gluma rau la ghioceii astia nostri iarna asta.
Multa sanatate!

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little piece of heaven in the sky
My little Star

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Multe multe felicitari, Alex & Ayla!!
Tufete, am doua vesti, una buna e ca a inceput Sophiphi sa adoarma si fara tzitzi, vestea 2 e ca ma simt ca o mama denaturata! (azi is in ton cu Olishka).
Mai precis: dupa baitza a papat bine (tzitzi, ofcourse), apoi ne-am jucat, ne-am giugiulit, ne-am distrat (in patul mare). Apoi vazand ca e bine-dispusa i-am dat catzelu' ei preferat (nu chiar pe Manole, ci unul de plussh, de-ala de la Real) si am taiat-o la internet, sa vad care cine ce mai face. Ea n-a zis nici pis ca am lasat-o singurica, am mai pandit-o si se tot juca...Ei, acum am mers sa vad ce face si a adormit cu catzelul pe ea...draga de ea
Sa nu va mai zic ca ieri a venit o prietena in vizita, o ora jumate ne-am distrat impreuna, apoi am pus-o in patutzul ei si am crezut ca va protesta la greu...Dar vazand ca noi ramanem in camera pe canapea n-a zis nimic, si-a luat jucariile, a inceput sa-si zdrangane mingea...asta tot aruncandu-ne priviri si zambete largi din 2 in 2 minute, desi noi tot sporovaiam si abia o luam in seama...si cam in 20 de minute a adormit cumintica si linistita, pe fondul nostru sonor de gaitze. Ooooof, ce-am facut sa merit un copil asa de bun?!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Despre epidemia de bebelusi bolnaviori,

ca sa nu va speriati, exista un fel de "puseu de imbolnavire" intre 6-8 luni, nu depinde f tare de anotimp. Eu la v si t "am fost in trend", :(, desi sper ca bb3 poate skipeaza, totusi asta este... Deci mamici, nu va speriati, e cam ca la bolile copilariei, majoritatea le fac si... este oarecum natural, expected, deloc grav si trecator.

Va pupam.

Ayla,

stiam ca dupa primul avc a cerut mobilul pt serv, TOCMAI de asta v-am felicitat... .

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

pentru Adela, sa se faca bine, maine dimineata sa nu mai fie cu temperatura
Anca, ne votezi?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Adita, am votat 5 pct :).

Eu de regula nu prea ma uit la semnaturi, decat dc vreau sa caut o anume poza sau info. Acum am vazut ce dragut e Razvanel .

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Multe multe felicitari, Alex & Ayla!!
Tufete, am doua vesti, una buna e ca a inceput Sophiphi sa adoarma si fara tzitzi, vestea 2 e ca ma simt ca o mama denaturata! (azi is in ton cu Olishka).
Mai precis: dupa baitza a papat bine (tzitzi, ofcourse), apoi ne-am jucat, ne-am giugiulit, ne-am distrat (in patul mare). Apoi vazand ca e bine-dispusa i-am dat catzelu' ei preferat (nu chiar pe Manole, ci unul de plussh, de-ala de la Real) si am taiat-o la internet, sa vad care cine ce mai face. Ea n-a zis nici pis ca am lasat-o singurica, am mai pandit-o si se tot juca...Ei, acum am mers sa vad ce face si a adormit cu catzelul pe ea...draga de ea
Sa nu va mai zic ca ieri a venit o prietena in vizita, o ora jumate ne-am distrat impreuna, apoi am pus-o in patutzul ei si am crezut ca va protesta la greu...Dar vazand ca noi ramanem in camera pe canapea n-a zis nimic, si-a luat jucariile, a inceput sa-si zdrangane mingea...asta tot aruncandu-ne priviri si zambete largi din 2 in 2 minute, desi noi tot sporovaiam si abia o luam in seama...si cam in 20 de minute a adormit cumintica si linistita, pe fondul nostru sonor de gaitze. Ooooof, ce-am facut sa merit un copil asa de bun?!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Ilinca multumim!
Nu am inteles de ce te simti mama denaturata? Ca Sophiphi incepe sa-si castige independenta? Bravo ei! Ai mei sunt asa de-o viata, si sincer, nu ma simt deloc denaturata. Tu vei avea rolul tau, vei avea locul au, dar probabil (nu e sigur, sa stii ...poate te bucuri prea repede) ca isi va dezvolta indepedenta si de acum se va juca SI singura, va adormi SI singura, asta nu inseamna ca nu esti tu cea mai buna mami pt ea.

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little Star

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Anca, multumim
Cum e cu 3 copilasi?
Eu sunt la primul si... deocamdata nu zic ca vreau mai multi
Poate peste 1-2 ani..

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Intrebare: ce fel de dovleac putem da la bebe? eu i-am dat din cel lunguiet si albicios dar ma gandesc oare dovleacul clasic, portocaliu, o fi bun? sau cel turcesc?

Eu i-am dat turcesc, copt + mar copt + branzik. A papat destul de bine. Bio, desigur!

Mergi la inceput

Ai mei nu dorm...tzipaaaaa . Slabe sanse sa se potoleasca la cat i-a agitat tac-su.
Clau i-a mancat toata ciocolata. La ora asta. Deci daca a mancat toate ciocolata, el (tati) ce mai mananca "premiu"? (va povestisem ca la noi premiu e desertul care-l motiveaza pe Clau sa pape tot din farfurie) Asa ca daca tati nu mai are ce papa desert...papa copilul dulce, cu tot cu ciocolata din burtica. Si da-i pe ras. Luana, hop si ea, ca gramada cere varf.

Si adora sa muste si ea, mai ales ca joaca cere muscaciosi... balosi... mucosi.
Eu nu stau pe net, intru doar sa va povestesc...ma duc sa-i despart. Sau nu? Sa nu le stric joaca?

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little Star

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Feteleeee, la o comanda de pe siteul cu hainute ne mai combinam?

mami de Silvia Ioana

Nu-sh ce sa zic cu copilul asta al meu. Febra a mai scazut un pic (38grdC), iar ea e bine merci, se joaca, rade, rontzaie mobilul... Muci nu se aud, dinti nu se simt...

Mergi la inceput