Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *100*

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Provista, niciun semn azi? sper ca sunteti bine
Tocmai am dat votul nr. 59 la casa si gradina.
O seara linistita si somn usor la puiuti!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

sa nu il uitam niciodata

cel mai mare regret al lui este ca nu a avut niciodata un copil. asa ca in seara asta strangeti-va copii in brate cu gandul la un mare actor, un mare talentoare o sa mai apara vreodata in tara asta un asemenea talent???
scuzati-ma dar eu l-am iubit pe Dinica

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

multumesc mult pt sfaturi am notat tot si ma hotarasc cat de curand unde ma duc
mai am cateva pagini de recuperat

olga - nu nu nu. nu cu premergatorul la etaj daca nu aveti poarta adevarata. vorbeste cu un tamplar sa iti faca una pe comanda si sistemele de inchidere le iei de la cea cumparata. eu nici nu ma gandesc sa il duc sus, imi e mult prea frica de un accident...intotdeauna accindetele se petrec intr-o fractiune de neatentie. nu vreau sa te sperii...sau vreaudar cu cele mai bune intentiisa nu te superii

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Simona, Avent are Magic Cup de la trei, sase sau 12 luni.

multumesc !!!

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Citat:

www.mastershop.ro/produs.php?id_produs=24377#" target="_blank">6+
si
www.mastershop.ro/produs.php?id_produs=24383#" target="_blank">12+
nu-s sigura ca va accepta linkurile. Cred ca diferenta e de cantitate. Cana mai mica, bebe o tine mai usor, sau poate are si "tetina" fluxul de curgere diferit.

sunt in cautare de cana cu maner si tot ma documentez

dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Citat:
A lasat-o tati ei sa pape banana intreaga (netaiata, nepasata), a papat o banana mare, toata, dar avea si in par.
Dar a papat fetita singura, tinand-o in manute, si strivind-o intre degete, apoi si-a pus mana in cap. Asa se distreaza puiutii mei.

o sa incerc si eu faza cu banana

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Simona, Avent de 6+ mie mi se pare super adevarata, daca ti se pare ok pretul.

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little piece of heaven in the sky
My little Star

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Provista, uite cana de la Avent, cred ca e pentru 6 luni.
http://bebeshop.wordpress.com/biberoane-si-hrana/avent-magic-cup-cu-manere/

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2

vazut, vazut si notat in carnet cumparaturi . te

dragos tea mea

Mergi la inceput

Citat:

Simona, Avent de 6+ mie mi se pare super adevarata, daca ti se pare ok pretul.

e ok pretul. ma uit la una care sa aiba si manere, sper sa ii placa sa bea din ea, gogoselul meu bea acum apa direct din sticla de plastic, asa putin pe fundul sticlei ii pun.

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Fetelor, inscrieti-ma si pe mine in clubul vostru
Mie soacra nu mai indrazneste sa-mi zica direct, dar e destul de inteligenta sa-mi bata apropouri....intr-o zi mi-a spus ca la 7 luni, copiii ei mancau de toate! ca Razvan al meu parca a slabit, blb bla....adica vezi Doamne, ce ma tot fandosesc eu atat cu mancarurile, sa fac bine sa dau copilului mancare ca lumea
Asa sunt soacrele? Doamne fereste sa ajungem la fel!!

Fetele, ma inscriu si eu in club. Ar fi multe de spus pentru a explica de ce am ajuns sa ma irite doar prezenta lor... In fine, norocul este ca nu stam in acelasi oras, nu ne fac vizite (deci mergem doar cand vrem noi), si pe Costin il enerveaza (nu kiar ca pe mine, dar vede si el ce vad eu) si mai ales: EU NU TAC! So: ma tratez.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput