Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *100*
Raspunsuri - Pagina 25
aris26 spune:
ayla - felicitari!!!!
stiu cum te simti, noi am castigat anul trecut premiul pe judetz si eram asa de mandra de nu imi mai incapeam in piele. dupa care mi-am adus aminte cate impozite am platit si mi-a trecut![]()
p.s. ma bucur sa te vad activa
dyana - io zic ca asta a fost metoda mutzului sa scape de bunica pisaloaga
. glumesc
stiu sperietura, noi suntem cred ca la a-10-a experienta de genul asta.
asa ca na, nu mi-a cazut copilul din pat dar s-a inecat de n ori. se pune?

din categoria numai cine nu munceshte nu gresheshte eu zic ca sunt si accidentele de genul asta
25 martie 2009
provista spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Parca eram in epoca de piatra, stateam ca huhurezii pe intuneric |
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
provista spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Da' chiar ati crezut ca scapati de mine, ay? |
eu nu, eu nu.....stiam ca nu poti fara DC
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
provista spune:
| citat din mesajul lui aditapop Provista, niciun semn azi? sper ca sunteti bine ![]() Tocmai am dat votul nr. 59 la casa si gradina. O seara linistita si somn usor la puiuti! ![]() ![]() |
am dat un semn acum mai pe seara, suntem bine multumim,si
ptr votSimona mamica dragastoasa de
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
e ok pretul. ma uit la una care sa aiba si manere, sper sa ii placa sa bea din ea, gogoselul meu bea acum apa direct din sticla de plastic, asa putin pe fundul sticlei ii pun. Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot? |
Aaaa, nuuu, vezi ca manerele sunt accesorii separate si le poti pune tu inainte de a infileta inelul.
Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little piece of heaven in the sky
My little Star
Ayla21 spune:
www.mastershop.ro/produs.php?id_produs=24379&id_domeniu=723" target="_blank">Uite-o si pe cea cu manere, desigur mai scumpa, doar le are pe toate.
Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little piece of heaven in the sky
My little Star
aris26 spune:
imi pare tare rau ca sunt asa multe fete care se calca pe bataturi cu socrii. asa cum zicea ilinca,toate o sa fim soacre si sa speram ca ne tzine Dumnezeu intregi la mine.uite mama a suferit f mult din cauza soacrei(exemplu: cand a luat-o salvarea la spital cu hemoragie grava, insarcinata cu sora-mea, placenta previa totala..etc..tensiune 4 cu 3 cand au internat-o, soacra-sa i-a urat din usa sa se intoarca cand s-o intoarce maica-sa din groapa)nice nu? ei bine soacra-sa a ajuns sa fie ingrijita tot de mama si in bratele ei a murit(si-a cerut o mie de scuze cu ultima suflare). dar mama a jurat ca ea o sa fie soacra buna. si este. al meu sotz o iubeshte si nu s-au certat niciodata in 10 ani. exceptie facand momentul cand a aflat despre el si l-a sunat sa-i lase copilul in pace
.
adevarul e ca eu nu pot sa rezist cu socrii mei mai mult de 10 zile no matter what. noroc ca sotul meu nici atat
. eu sunt diplomata de felul meu si zambesc frumos zic da da da si fac fix ce imi trece prin cap, dar sunt atat de atenta si dulce cand vorbesc incat nu se poate plange nimeni de comportamentul meu

25 martie 2009
provista spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 www.mastershop.ro/produs.php?id_produs=24379&id_domeniu=723" target="_blank">Uite-o si pe cea cu manere, desigur mai scumpa, doar le are pe toate. ![]() |
asta e ceea ce caut, acum o sa vad daca o gasesc prin farm sensi la noi in gl
denisamada spune:
| citat din mesajul lui aditapop Fetelor, inscrieti-ma si pe mine in clubul vostru ![]() Mie soacra nu mai indrazneste sa-mi zica direct, dar e destul de inteligenta sa-mi bata apropouri....intr-o zi mi-a spus ca la 7 luni, copiii ei mancau de toate! ca Razvan al meu parca a slabit, blb bla....adica vezi Doamne, ce ma tot fandosesc eu atat cu mancarurile, sa fac bine sa dau copilului mancare ca lumeaAsa sunt soacrele? Doamne fereste sa ajungem la fel!! |
Fetele, ma inscriu si eu in club. Ar fi multe de spus pentru a explica de ce am ajuns sa ma irite doar prezenta lor... In fine, norocul este ca nu stam in acelasi oras, nu ne fac vizite (deci mergem doar cand vrem noi), si pe Costin il enerveaza (nu kiar ca pe mine, dar vede si el ce vad eu) si mai ales: EU NU TAC!
So: ma tratez. 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
aris26 spune:
al meu nu a vrut cana de la avent. are ciocul tare si nu vrea sa traga din ea. in schimb e f incantat de una cu cioc de silicon tare...dar nu plastic. asta a mea se numeste bebe d'or si am luat-o dintr-o farmacie no name
25 martie 2009