Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *100*

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

aris bebe d'or zici? o sa caut merci de inf

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

Buna seara,

Semnez si eu condica.
Is un pic suparata: Alex ....nu a mancat azi mare lucru...n-am idee cu ce traieste. Sa vedem ce om face maine...
Deja m-am saturat de explicatia "o fi de la dinti".
Temperatura n-are....mancare n-a vrut nicicum, a baut ...cam 1 sfert din portia zilnica de lapte....:( nu stiu ce sa-i mai fac. Singura chestie bauta/mancata a fost apa, dintr-aia a bau cat de cat.
Dupa baitza n-a vrut lapte, nici somnic...asa ca acu stam...poate, poate.

Se maraie, ma duc sa-mi incerc norocu', poate reusim sa papam ceva.
Incerc sa mai revin, dc nu noapte buna.

P.S.: Am de recuparat cap curent, am citit printre randri numai, ultime 2-3 pagini.
Alya felicitari !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Asta e capitolul fara sfarsit, nu se-ndura nimeni din cele pricepute sa faca unul nou.
Doamne, Aris, oribil ce i-a putut zice femeia aia mamei tale, ce naiba a avut?! Asa rea era in general sau a avut ea ceva de impartit? Oricum, incalificabil . Mama ta a fost mai mult decat nobila ca a iertat-o!
Ayla, nu ma simt denaturata fiindca e independenta; dar am asa un sentiment ca-s rea, ca tot dau fuga la calculator in loc sa stau sa ne jucam impreuna. Fiindca ea se joaca linistita singurica, nu zice nimic...dar sa-ti explic cum reactioneaza cand merg la ea sa vad ce face? Se insufleteste de numa-numa, tropaie de fericire, rade, efectiv se gudura ca un catzel, ii stralucesc ochii...Deci nu e vorba ca nu se joaca ea singurica, e vorba ca e muuult mai fericita cand sunt si eu langa ea, de-aia am mustrari de constiintza.
E, acum mai exagerez si eu, ca doar in 80% din timp sunt cu ea...Dar acum sunt intr-o pasa mamoasa si ma simt cam prost ca am lasat-o sa se joace si sa adoarma singurica. Sper sa ma trezeasca la noapte de 10 ori, sa-mi ispasesc pacatele!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

OLI,vineri as putea, in jur de 11-12 asa. Daca e frumos afara traem si o tura in bazilescu? ANCA, e ok? Ne auzim pe pm si la tel

MONICA,felicitari.In ce domeniu activati voi?

ARIS, daca gasesc cana de asta iau si eu, desi nu cred ca o conving pe Ana sa bea apa.

Tocmai m-am ciondanit iar cu sotul din cauza socrilor . eu nu pot fi diplomata.

Mi-a aranjat Ana tastatura de la calc,merge din 2 in 10, imi ia 1ora sa tastez

Fug la patut. Noapte buna

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Edit: eu nu deschid capitol nou...si fug la baita...poate vine cineva mai harnica si deschide pana atunci.

n-a venit nimeni pana acum

dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ilinca - pot sa umplu un capitol singura doar cu ce cuvinte a auzit maica-mea de la soacra-sa. asa ca eu una stiu ca se poate si mai rau decat ce spun fetele pe aici. pe vremea aia femeile nu erau atat de independente si nici atat de informate si dispuse sa puna punct violent unei astfel de relatii

mai fetelor, care aveti probleme cu bebei care se foiesc noaptea. ati incercat sa ii lasati bluza voastra? ce pe mine m-a dezbracat dom'shorul si vad ca nu s-a mai trezit de atunci

alex - pai si noi am avut doua zile la rand asa. nu mi-a baut nici 150ml de lapte toata ziua adunat. nu m-am panicat ca e ditamai tanculetul. nu cred ca slabeshte el. si eu tot la dinti m-am gandit dar se pare ca nu era sta buba. azi si-a revenit

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Am revenit si eu. Gazii doarme dusa dupa aerul curat din parc si o balaceala buna pe seara asa ca am timp sa va scriu.

A fost SUUUPERB in parc astazi am stat vre-o 4 ore, nu ne mai saturam nici unul din noi. Urasc satul in casa si frigul, ce ma bucur ca am nascut primavara si am putut iesii repede cu bebele afara. Cred ca as fi turbat iarna cu bebe mic.

Apropo de vizite chiar ma gandeam ca daca nu se incalzeste afara si o tine tot asa cu vreme urata sa propun sa ma vizitati. Asa in grupuri mici ca din pacate am apartamenul mic dar cred ca e cel mai bun remediu pt gandurile urate si plictiseala. Si oricum v-am spus ca mi-e dor de intalneala. Dar pana atunci Olishka nu ne primesti si pe noi la tine . Vai ce nerusinata sunt

In clubul cu soacre poame acre eu nu ma bag, la mine e ca si la Aris. Ne intlegem bine dar nu depasim masura cu vizite prea lungi tocmai ca sa nu stricam relatia. Iar in ce priveste Gaza mica, soacra mea e prefecta sa se joace cu ea dar total inapta sa aiba grija serios de ea. Asa ca desi a comentat la inceput, ne-am impus vointa amandoi, pana la urma ca sa scap de gura ei si de orice dubiu al sotului am lasat-o intr-o zi sa abia grija de ea sub supravegherea mea. Normal ca dupa ce s-a jucat cu Gazii si a trebuit sa treaca la chestii serioase cum ar fi hranit sau adormit a renuntat voluntar pt ca si-a dat seama ca nu e asa usor cum crede ea. Mi-a trebuit tarie sa o aud pe gazii plangand, dar n-am lasat-o sa planga prea mult si asa am lecuit si soacra si sotul daca ar fi avut ceva intentii pacifiste.

In legatura cu canita de la Avent eu am primit ciocul acela de plastic ca accesoriu extra la un biberon. Oare o fi la fel ca cel de la canita? Oricum asa cum a zis Aris nu-i place ca e de plastic tare si nu face decat sa-l roada nu trage apa din el.

Anca multumim de sfaturile de mamica cu experienta.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Aris vreau si eu sa mai vad poze cu vitamina. Unde ma uit ca la semnatura vad ca nu mai ai?

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite

Mergi la inceput

eu de socri nu zic nik. dumnezeu sa ii ierte. nu au apucat nici macar sa il vada pe gogoselul meu. soacra mea a murit la 2 sapt dupa ce am nascut si socrul cu un an jumate inainte.erau oameni de treaba si atat cat i-am prins in viata a fost ok. soacra mea a stat vreo 3 luni la noi si am ingrijit-o amandoi pana cand a zis ca ea vrea acasa la ea sa moara.

eu ma bag la
noapte buna

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

io am plecat sus. mai nasol e ca nu mai am ce citii. mi-am cumparat eu cu mintea mea putina doua cartie de la anticariat, f mushto dar acum mi-e scarba sa le tin in mana. pe prima am scufundat-o in spirt, dar acum nu mai am spirt. am asa o senzatie tampita, ca miroase, ca ma mananca pielea...ca ca ca. daca ma ridic sa ma spal dupa ce ma ia somnul o sa ma trezesccum o dau nu e bine. calr nu mai cumpar carti vechi ever

25 martie 2009

Mergi la inceput