Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *100*
Raspunsuri - Pagina 27
simina_kin spune:
Fac eu cap nou dar mai intai va intreb ceva:
Ce pot sa-i fac fetii ca tuseste de-o ora fara pauza + mucii care nu o lasa sa respire ????
fericita poze
Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Gaza22 spune:
Gata nu mai e nimeni? si eu care ma bucuram ca am reusit sa intru mai repede si nu o sa mai fiu singura, la spartul targului si la sfarsitul capitolului unde nu mai citeste nimeni
.
Ma duc sa ma afum si revin, sper ca macar pe Sasha sa o prind sa-i multumesc in direct pt sfat. Intradevar cred ca aia a fost problema.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem sase lunite
aris26 spune:
daca tuseste atat de mult neaparat sa o vada pediatru sa ii asculte plamanii. poate sa fie doar de la mucii care-i vin gat sau poate sa fie ceva mai serios si sa aiba nevoie de tratament
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Fac eu cap nou dar mai intai va intreb ceva: [size=3]Ce pot sa-i fac fetii ca tuseste de-o ora fara pauza + mucii care nu o lasa sa respire ????[size=3] fericita poze Maya Andreeawww.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |

25 martie 2009
aris26 spune:
vezi ca ti-am dat eu de lucru pe pm![]()
ciocul avent e la fel. se poate monta pe cana, pe biberon si invers tetina pe cana..etc.
| citat din mesajul lui Gaza22 Gata nu mai e nimeni? si eu care ma bucuram ca am reusit sa intru mai repede si nu o sa mai fiu singura, la spartul targului si la sfarsitul capitolului unde nu mai citeste nimeni .Ma duc sa ma afum si revin, sper ca macar pe Sasha sa o prind sa-i multumesc in direct pt sfat. Intradevar cred ca aia a fost problema. Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite |

25 martie 2009
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Eu l-am gasit in posta, in pliantul ala mare cu de toate, daca ai primit din ala in posta poate l-ai neglijat, nici eu nu as fi stiu ca in el este un pliant mic cu promotia de jucarii, dar Clau e innebunit dupa pliantele astea. Promotia e valabila in perioada 12.11-25.11 asa ca si daca nu ai pliant gasesti la raionul de jucarii. ![]() Eu nu am ajuns la real, noi stam cu randul cu copiii acasa, ca eu o sa fac depresie de teama ca mi se imbolnavesc copiii si nu prea ii scot afara decat de forta majora. Pe Clau nu l-am dus nici la gradi de cand s-a intors acasa, de teama ca iar ia vreun virus, se imbolnaveste si el si-i da si la Luana. O sa o iau razna cu temerile astea.Pieces of heaven: My heaven on earth My little piece of heaven in the sky My little Star |
l-am gasit

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Gaza22 spune:
Simina tusea s-ar putea sa fie provocata de mucisorii care mai sunt undeva acolo in fund aproape de gat.(asta spun si din experienta si sfatul Dr). Desi ti-e greu si poate plange eu zic sa mai incerci sa desfunzi nasucul. Pune ser fiziologic si lasa putin sa-si faca efectul, nu aspira imediat si mai insista. Batista sugarului ai? Desi nu e prea indicat sa o folosesti la varste asa mici face minuni si nu chinui bebele prea tare. Daca nu insisti prea mult cu ea si umezesti bine narile e ok. Dupa ce aspiri nasucul mai pune-i doua pic de ser cate una in fiecare nara si da-i sa suga, asta ar putea de asemenea sa mai linisteasca tusea.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem sase lunite
simina_kin spune:
Cap nou
fericita poze
Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
shasa spune:
| citat din mesajul lui Dodo-pui Buna tuturor, eu am lipsit ...pentru ca nu inteleg de ce?DE ce copii mei Acum sa incerc sa o iau cu inceputul. Sambata am fost de am facut control oftalmologic toata famila.Eu sunt "ochelarista" cu state vechi,mioapa dar in rest nik...sotul de sambata are ochelari(reteta )cu -0,5(pt astigmatism).Bogdan are si el ochelari cu -2 si -1,75 dr nu se grabesc sa-l opereze.Se tem sa nu gaseasca nu stiu ce modificare in ochi si poate ramane orb.Apoi i-am facut control si Isabellei si....are cataracta la ochiul stang.De sambata nu-mi revin...nu inteleg de ce?!Mi-a spus ca e posibil sa fie genetic(eu stiu rudele mele si ale lui pana la stabunici si nu stiu sa fi avut cataracta vreunul) sau de radiatii(care ca eu nu stiu).Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |

Cuvintele sunt sarace!
Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Stiti ca va ziceam de prietena mea, cu bebe cu nistagmus? Ea era f f speriata, pt ca la policlinica i-au zis ca baietelul nu vede. Ei bine, vede, are nistagmus, dar se pare ca este mostenit si nu neurologic. Asa ca in chestii din astea eu zic ca nu e de ascultat o singura parere. Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Stiam eu!!! Asa este si la Teuc. Hm! Eu cred ca multi medici se arunca sa faca niste comentarii total idioate fara sa verifice de N ori pana a da un verdict. Si pana afli care este adevarul iti vine sa mori de sute de ori. Eu cred ca ori sunt idioti ori nu au suflet, sau poate este pe undeva intre

Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
| citat din mesajul lui alina.n aa si cu aparatul salin si pe mine ma batea gandul defapt eu as vrea ceva pt aerul asta din casa uscat si inchis care se formeaza peste noapte...oare este bun ap salin sau ar trebui altceva? Mami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! "nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln |
Fetelor eu am gasit o solutie ceva mai ieftina si mai la indemana pt. aerul uscat din camera. Dupe ce adorm indienii eu iau un prosop mai gros pe care il imbib bine cu apa si il pun pe calorifer impaurit in doua.La noi chiar da rezultate. Pt. cele care vor sa verifice faceti o proba macar o noapte sa va convingeti

Iri
Teo
PetruNew Life Is Born

O sa o iau razna cu temerile astea.