incepind de azi -10kg (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

.......

eu sunt mai motivata k oricand....ieri mi-am cumparat o rochita superba si imi vine foarte bine....chiar si asa cu multele mele kg .......asa k "bag" tare k sa imi mai cumpar hainute frumoase cu numere mici

Lupta cu kg !

si pe mine ma motiveaza teribil umblatul prin magazine..mai ales cand gasesc hainute marimea m sau s si vin bine pe mine...
daca as sta toata ziua la shopping as fi scobitoare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui madelaine77

si pe mine ma motiveaza teribil umblatul prin magazine..mai ales cand gasesc hainute marimea m sau s si vin bine pe mine...
daca as sta toata ziua la shopping as fi scobitoare....

MADELAINE

Si pe mine ma motiveaza cel mai mult hainutele......dar va spun sincer ce ma motiveaza acum cel mai tare......SOACRA-MEA.....la 54 de ani arata foarte bine...inalta , slaba ,muschii bine lucrati.....tratamente cosmetice....ce mai .......este fffff bine pt varsta ei....

asa k am stat si m-am gandit mai bine.......de fapt ma cam roade invidia cand o vad cum se imbraca si k toate ii vin bine pe ea.

asa k ma ambitionez , asa cum nu am facut-o niciodata in viata mea.......imi voi schimba si stilul vestimentar.....vreau sa devin o viitoare mamica frumoasa...si foarte sexy cand o sa am burtica

Dulcetica.....pun batul pe tine dak mai mananci prosti

Lupta cu kg !

Mergi la inceput

Arianna..soacra mea e o scobitoare de 45 kg.... Am avut si eu momente in care o invidiam si ma ambitionam privind-o. Nu pot spune ca e asa stilata cum e a ta, dar arata impecabil si se imbraca si ea foarte frumos (atat cat o tine buzunarul).Pe ea o ajuta si mama natura..ca e scobitoare de cand s-a nascut.

Si inca o intrebare? Cum ai pus ticker-ul la semnatura? Cum il actualizezi?

Btw...ar fi interesant sa bagam pe langa discutiile despre -10 kg si cate o vorba despre hainute, preocupari, lecturi, plozii din dotare, job, etc...
Ce parere aveti? Ne intindem cu barfa si la alte teme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui madelaine77

Arianna

Si inca o intrebare? Cum ai pus ticker-ul la semnatura? Cum il actualizezi?

MADELAINE

tickerul l-am facut pe situl asta : http://ticker.7910.org/?fltruler=h&rulerpg=4&fltslider=h&sliderpg=1......la semnatura l-am pus de la profilul personal.....unde alegi editeaza profil apoi...optiuni profil...iar acolo iti pui tickerul.

Lupta cu kg !

Mergi la inceput

Arianna, multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Sa continui ce insiram mai devreme: la pranz, 2 felii de telemea, o feliuta de rulada de pui, un pumn de masline si 2 feliute mici de graham. Dupa ce au ajuns kinderii acasa, am terminat ce au lasat ei in farfurii: jumatate de castron de ciorba de legume +( ) cateva linguri de paste alfabet cu branza (indulcite cu zahar, cum altfel?!).
Miscare ... 0 barat.

Of, greu ma mai mobilizez.
Pe mine nu ma mobilizeaza soacra deloc, deci trebuie sa-mi gasesc alt reper. Timp de shopping nu prea am acum, plus ca mi-am propus sa ma premiez cand scad sub 60kg cu o hainutza dragutza. Deci trebuie sa scad mai intai.

Madelaine de acord cu largitul ariei de discutii.

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Eu saptamana asta am fost cumintica.
Am mers la sala regulat in fiecare zi ( mai putin azi ca cea mica e acasa; poate ajung totusi mai pe seara), am papat cu masura (o masura muuuult mai mica decat de obicei), am baut multa apa si din cand in cand ceai antiadipos si nu am mai mancat dupa ora 16.30. Prima si a doua zi a fost mai greu dar acum parca nici nu imi mai este foame. De cantarit nu m-am cantarit dar nu sesizez nimic vizibil si din aceasta cauza imi cam vin e sa .

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Arianna lasa ca te-am vazut ,ai slabit deja 4 kg.
Soacra n-am ,dar cica m-ar fi umilit de-a dreptul,ca astia erau slabi cu totii.
Inghit in continuare vinete cu o rosie si astept sa se termine de facut varza,ca asta are cele mai putine calorii si incerc sa creez senzatia de burta plina.Nici nu-mi displace profund.
Reactiile pro si contra la mesaje, cred ca-s pe fondul depresiei, din cauza nemincatului.
Madelaine 77 ,dar tu trebuie sa inveti sa asculti nu sa vorbesti dublu,ca aia care vin la cabinet au ei problemele lor ,mititeii .
Ipearina ,zi ce ai pe suflet ,ca eu o tin tot pe-a mea, desi as vrea sa nu maninc,atractia este mai puternica decit vointa,altfel categoric n-as mai fi prin zona.
Haine:eu de ani de zile vreau sa slabesc , intru prin magazine si constat ca ce-mi place nu-mi vine ca lumea.In toamna asta n-am achizitonat mare lucru.Mi-am luat o rochie tricotata,ceva cu un siret sub sini ,foarte draguta si moderna,ca sa citesc exact dupa ce-am cumparat-o ,ca tricotajele ingrasa 3 kg.Deci dupa ce ca maninc prea mult, nici nu-s capabila sa iau ceva care sa ma avantajeze.La cumparaturi am fost cu fina mea ,care e mai plinuta si prin comparatie ma vede slaba ,asa ca mi-a spus ca s-o iau ,ca-mi vine bine.
Mi-am mai luat o rochie ,din material de tricou ,incretita usor de sub sini,asta ascunde orice si picioarele cu ciorapi foarte grosi nu arata rau pe zona de expunere,ca-i cam scurtuta.
Mi-am mai luat o fusta de blugi ,care mi-e cam larga ,ca mi-a placut modelul si s-a mai lasat.Deci atentie ,trebuie luate cit mai strimte posibil.Acu o port asa c-am dat 150 lei ,dar deja nu-mi mai place.
Dar nu-i idee rea sa ne premiem cu cite ceva,cind avem rezultate notabile,eventual cu o rochie 2 marimi mai mica.Din experienta, la mine nu tine .
Iubirea vietii mele e Rares,5 ani jumatate,singur la parinti.
Aveti grija ce mincati zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna fetelor,

Ma primiti si pe mine printre voi?

Sunt mamica unei fetite de 10 lunite si mai am niste kg care nu vor sa plece, indiferent cat de putin as manca. Am fost la nutritionist, am slabit ceva, nu ma plang, dar a doua etapa a regimului nu a mai dat rezultate.

As vrea sa ma alatur grupului vostru pt ca sa fiu motivata, sa stiu ca trebuie sa ma tin de treaba pt ca dau raportul cuiva.

Dieta Dalma pare ok, destul de usor de tinut, semana putinel cu cea primita de la nutritionist, deci as putea sa o tin.

Am 1,69 cm si in prezent am 58 kg. Inainte de sarcina aveam 54 kg dar m-as multumi sa ajung si la 55 kg.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Bee, bun venit si sper sa ti se implineasca dorinta.

Dar nu pot sa nu zic ca eu cand am citit mesajul tau aaaaa, ma sinucid!Dau cu capul de tastatura!! Eu am cu 10cm mai putin decat tine si daca as ajunge la cate kile ai tu acum as umbla in fundul gol prin jurul blocului (exagerez, normal) sa ma vada lumea ce bella sunt. Si tu mai vrei sa slabesti !?!

Criss la ce sala mergi? ce faci acolo? ma iei si pe mine?

dulcetica, nici la mine nu merge treaba cu hainele. Mi-am luat la inceputul verii o pereche de pantaloni pe care i-am purtat o singura data, imi erau prea stramti, i-am aruncat in fundul dulapului si probabil nu o sa-i mai imbrac niciodata. Si m-am ingrasat dupa ce i-am luat, in loc sa slabesc, desi imi placeau tare si as fi vrut sa-i pot imbraca.

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput