incepind de azi -10kg (2)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
madelaine77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ipearina Pana la urma, pierdem 10 kilograme sau ne etalam poftele (de fapt le satisfacem ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne etalam poftele pentru a le domoli. Adica, in traducere libera NE SUSTINEM PENTRU A NU DA FRIU LIBER POFTELOR.
Eu asa inteleg rostul acestui forum. Sa discutam si sa ne MOTIVAM.
Una peste alta....nu va mai deranjez cu poftele mele....Mai bine scriem cand incepem, greutatea de start si ne 'revedem' cand avem -10 kg.
Succes tuturor la slabit.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura25/Laura25.jpg)
Laura25 spune:
citat din mesajul lui madelaine77 Ne etalam poftele pentru a le domoli. Adica, in traducere libera NE SUSTINEM PENTRU A NU DA FRIU LIBER POFTELOR. Eu asa inteleg rostul acestui forum. Sa discutam si sa ne MOTIVAM. Una peste alta....nu va mai deranjez cu poftele mele....Mai bine scriem cand incepem, greutatea de start si ne 'revedem' cand avem -10 kg. Succes tuturor la slabit. MADELAINE |
![](pupic.gif)
Asa ca raportez: 1 mar o punga mica de seminte negre fara sare
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Arianna_M/Arianna_M.jpg)
Arianna_M spune:
Hello.....si eu sunt de parere k a fost o gluma cu poftele ....asa k nu avem de ce ne supara una pe cealalta
Laura.......te rog sa te mobilizezi si sa treci la treaba.......
eu sunt mai motivata k oricand....ieri mi-am cumparat o rochita superba si imi vine foarte bine....chiar si asa cu multele mele kg .......asa k "bag" tare k sa imi mai cumpar hainute frumoase cu numere mici
Lupta cu kg !
Laura25 spune:
citat din mesajul lui Arianna_M eu sunt mai motivata k oricand....ieri mi-am cumparat o rochita superba si imi vine foarte bine....chiar si asa cu multele mele kg ![]() ![]() Lupta cu kg ![/purple][/font=Comic Sans MS][/size=3] |
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](punk.gif)
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Arianna_M/Arianna_M.jpg)
Arianna_M spune:
citat din mesajul lui Laura25![]() ![]() ![]() Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata! Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Fotografiile noastre Filmulete cu shtrumphi Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Merci
![](pupic.gif)
dimineata eu am papat 2 felii de paine integrala cu 2 feliute de cascaval......acum as manca putin pomelo.....la pranz am sa mananc piept de pui la gratar iar la cina nu stiu.
aaaaa....si eu consum 2-3 cani de ceai verde pe zi....scap de constipatie cu el
![](punk.gif)
Lupta cu kg !
madelaine77 spune:
Asa o fi...eu nu am perceput-o musai ca pe o gluma...dar daca ziceti voi...
Eu am scris vreme de cativa ani si la 'Un nou stil de viata' si acolo ne cunosteam bine, cu o parte din fete ne-am intalnit, scriam orice si ne sustineam reciproc.
Intre timp mi-a placut dieta Dalma si am inceput sa scriu si aici....doar ca nu imi place sa am restrictii in a scrie ce gandesc. Normal ca restrictia bunului simt mi-am impus-o singura si nu am jignit pe nimeni niciodata.
Laura25 spune:
citat din mesajul lui madelaine77 Asa o fi...eu nu am perceput-o musai ca pe o gluma...dar daca ziceti voi... ![]() ![]() ![]() Eu am scris vreme de cativa ani si la 'Un nou stil de viata' si acolo ne cunosteam bine, cu o parte din fete ne-am intalnit, scriam orice si ne sustineam reciproc. Intre timp mi-a placut dieta Dalma si am inceput sa scriu si aici....doar ca nu imi place sa am restrictii in a scrie ce gandesc. Normal ca restrictia bunului simt mi-am impus-o singura si nu am jignit pe nimeni niciodata. ![]() MADELAINE |
Eu zic sa nu te schimbi. Si pentru mine e important sa citesc cum faceti voi fata si tentatiilor (sau nu faceti fata si ma simt si eu mai putin vinovata ca am calcat pe langa) si cum trageti sa faceti sport. Si in general cred ca dorinta de a fi mai slab, mai frumos tine si de starea de spirit. Daca ai o perioada de kk, iti vine sa te bagi intr-un coltz, sa te faci mic si sa nu te bage nimeni in seama. Ori daca reusesti sa te simti bine, parca iti vine si mai usor sa dai pe gat o cana de apa cand ai pofta de o bomboana. No, nu stiu cat de coerenta am fost. Dar vreau sa zic ca datorita faptului ca am scris azi aici si am citit de reusita Arianei, mi=am pus lacat la gura si nu am mai mancat si a doua pungutza de seminte care ma tenta la greu.
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
dulcetica spune:
Deci,azi dimineata aveam 59.5kg ,adica in sfirsit incep sa dau jos si cind colo,la prinz am mincat la restaurant.Foarte usurel :un piept de pui cu un sos cu ardei aproape cruzi cu bucatele de rosii coapte,un suc de visine si un expresso.Bunut!Emoticon cum imi lingeam degetele la prinz si cum ma mustra constiinta seara.Si acasa am zis sa inchei ziua in stil traditional cu o rosie si salata de vinete,kiwi ,moment in care a intrat barbatul meu pe usa cu forneti.Voi stiti ce ambitioasa sint eu,nu?Am mincat numai 4 ,plus o bombonica cu o visina in ea.
E numai 17.50 si ziua pare distrusa! Of,of...maninc si pling.
Laura si eu fac revelionul cu 2, pe care aproape nu le mai pot suporta:una are 47 si una maxim 50 de kg.Eu daca trag tare pina la craciun ,ori ajung cit ele ,ori valoarea lor adunata.
madelaine77 spune:
Laurici . Nu ma schimb pentru ca eu am , scuzati expresia, 'diaree verbala' adica scriu si vorbesc la greu. Si imi place sa sustin oamenii si sa ma sustina. (deh, deformatie profesionala, ma lupt acum cu a doua facultate care este psihologia si se pare ca da roade
, adica din cat vorbeam inainte amu' vorbesc dublu)
Una peste alta, pe mine discutia de azi de pe forum m-a motivat sa dau iama in magazine ...de haine nu de mancare.
Pana acum am fost cuminte. Meniul pe azi:
D-cafea neagra ; (nu am avut timp de altceva ; am fost atat de imprastiata incat si piticul a ajuns tarziu la gradi datorita dragalasei de muma-sa)
10.30- 2 felii de paine cu 2 felii de cascaval;
13.00- varza cu 100 gr pui
18.00- 2 mere mici si o mandarina;
Cina-varza cu pui;
madelaine77 spune:
Dulcetica....
Roaga-l pe sotul tau sa nu iti mai dea voie sa papi fornetti...si nici sa nu mai manance asa ceva in fata ta...sunt criminale...bombe calorice...