incepind de azi -10kg (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Citat:
citat din mesajul lui madelaine77

Fetelor mi-e o foame de lup...de fapt as devora niste paste tortellini al forno sau penne quatro formagi

MADELAINE

Ma lasi,ca si eu abia stau!In plus trebuie sa le fac snitele cu piure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcetica

Citat:
citat din mesajul lui madelaine77

Fetelor mi-e o foame de lup...de fapt as devora niste paste tortellini al forno sau penne quatro formagi

Ma lasi,ca si eu abia stau!In plus trebuie sa le fac snitele cu piure.

dulcetica

Mai bine punem target +10 kg...
Eu sigur in seara asta o fac lata...plec in 10 min spre casa si deja ma vad comandand paste pt mine si pizza pt pitic.
Serios...pe mine cand ma apuca nebunia...nu ma abtin pana nu obtin ce doresc..si in seara sta doresc pasteeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Fetelor, cumintiti-va cu interzisurile, daca aveti pofta la ele, uitati-va la mine in lista ce porcusor am in dreptul numelui si va trece garantat. Daca nu, punem cate unul si la voi.Sotul meu a mancat paste 4 fromaggi (chiar n-am idee cum se scrie si mi-e lene sa mai caut acum ), dar eu am fost cuminte, am servit o salata. Si spre seara am mai ciugulit eu niste paine integrala cu un ficatel . Dar am ars la sala 250 calorii, si maine inca pe-atatea. Trebuie musai sa scap de porcusor, imi sta pe creier. De fapt nu e porcusor, e o tanti grasa, dar tot aia e.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmon spune:

Fetelor, ce-i aici? Pizza, tortelini, polonezi..

Bine ca nu v-am citit aseara, altfel...
Si eu sunt foarte pofticiasa, si cand imi setez gandul la ceva bun (de mancare), nu ma pot abtine. Din fericire prietenul meu e genul slab si care mananca doar ca asa trebuie, fara sa savureze mai nimic (o data pe an are si el pofte), si l-am rugat zilele astea sa ma tina departe de tentatii. Sa vedem daca reuseste.

Ieri a fost ok, fara tentatii dar si fara sala. Azi sper sa ajung la sala, mai ales ca la pranz am cam sarit din dieta..

Meniul pe azi:
- mic dejun: un iaurt 1,5%
- pranz: am fost cu toti colegii de munca la un restaurant/gasthof din apropiere (rezervarea facuta de luni) unde am mancat vanat (caprioara cu sos vanatoresc), o felie de paine de casa cu branza, si jumatate de para din compot umpluta cu gem de coacaze rosii. Macar am sarit cartofii fierti..
- gustare (pe la 17): - o portocola
- cina: supa crema de broccoli cu branza si sunculita afumata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carmon

Fetelor, ce-i aici? Pizza, tortelini, polonezi..

Bine ca nu v-am citit aseara, altfel...
Si eu sunt foarte pofticiasa, si cand imi setez gandul la ceva bun (de mancare), nu ma pot abtine. Din fericire prietenul meu e genul slab si care mananca doar ca asa trebuie, fara sa savureze mai nimic (o data pe an are si el pofte), si l-am rugat zilele astea sa ma tina departe de tentatii. Sa vedem daca reuseste.

Ieri a fost ok, fara tentatii dar si fara sala. Azi sper sa ajung la sala, mai ales ca la pranz am cam sarit din dieta..

Meniul pe azi:
- mic dejun: un iaurt 1,5%
- pranz: am fost cu toti colegii de munca la un restaurant/gasthof din apropiere (rezervarea facuta de luni) unde am mancat vanat (caprioara cu sos vanatoresc), o felie de paine de casa cu branza, si jumatate de para din compot umpluta cu gem de coacaze rosii. Macar am sarit cartofii fierti..
- gustare (pe la 17): - o portocola
- cina: supa crema de broccoli cu branza si sunculita afumata

Le cam combini!
Le-as combina si eu dar deocamdata ma tin tare.Ma doare capul de foame.M-as culca sa uit...sau m-as uita la un film.Bineinteles ca sint la birou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Am venit si eu cu marturisiri. Cam de vreo 7-8 zile nu am mai tinut dieta. Am mancat ce am avut prin casa, ce am poftit, am rontait aiurea intre mese, am mancat aiurea tare .. ce mai. Plus ca nu am facut mai mult de 30min de miscare adunat toata saptamana. Deci merit un porc mare in dreptul meu. Dar azi am aflat ca a gasit un amic loc de petrecut revelionul la o cabana unde o sa ma intalnesc cu niste persoane pe care nu le-am mai vazut never, ever, deci trebuie sa 'dau bine' in poze. Asa ca m-am decis sa reintru in schema de slabit la modul cel mai serios. Vreau sa ajung la 58kg pana pe 20 decembrie. Zic si eu .. sa vad ce reusesc.
Spor la slabit!

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmon spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcetica

Citat:
citat din mesajul lui Carmon

Le cam combini!
Le-as combina si eu dar deocamdata ma tin tare.Ma doare capul de foame.M-as culca sa uit...sau m-as uita la un film.Bineinteles ca sint la birou.
dulcetica

Dulcetica , stiu.. Luni cand s-a facut rezervarea m-am inscris pe lista dupa elogiile colegilor mei de la munca, cum ca vai, restaurantul asta gateste cel mai bun vanat, acum in sezon. Sincer, nu m-a dat pe spate carnea si sosul cat felia aia groasa de paine de casa cu branza (in aluatul de paine, nu deasupra) . Insa voi renunta la iesirile la rest/cantina la pranz, ca altfel..

Iar duminica cand am gatit supa aia crema de brocolli am descoperit prin frigider niste bucatele de sunculita afumata... si ca sa nu le arunc la cos le-am aruncat un supa! Las c-o termin sper deseara!

Ca si Laura, sper si eu la vreo 59 kg de Craciun (pana pe 22 dec adica)... Poate reusim cu toate!

ps: bine ca te poti abtine cand te uiti la film! La mine filul fara ceva pe langa (alune/floricele/bombonele/fructe prea multe) n-are farmec. Concluzia: ma culc mai devreme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Salutare!!!

Am rezistat eroic aseara. Am luat pizza pt fiu-meu si mie NIMIC!!!, dar tot m-am porcit cu niste piure de cartofi ca tot era ziua compromisa.

Azi am fost cuminte. Am papat:
D-40 gr paine graham si 30 gr cascaval
12-00 un mar
14.50- varza cu 100 gr pui la cuptor.
gustare-mai bag vreo 2 mere
cina-salata (e ziua maica-mii si ne scoate la o trattotia)

Carmon, daca ajung pana la Craciun la 59 de kg dau super petrecere.

Laurici, hai la treaba cu noi.

Va las pt ca am programare la cosmetica si la manichiura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Pana la urma, pierdem 10 kilograme sau ne etalam poftele (de fapt le satisfacem )??? Ca eu una nu mai inteleg nimic! Stiu ca e greu, e al naiba de greu, dar daca pe langa poftele mele, mai citesc aici si despre altele, sigur mi se trezesc si alte pofte. Facem un clasament cu cea mai pofticioasa?

Mergi la inceput

Eu maninc de ieri numai varza ,vinete cu rosii la 16 ,dimineata sana si seara sana.Cine zice ca am pofte?

Mergi la inceput