incepind de azi -10kg (2)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
flowerbee spune:
Laura, eu sunt ingrozita de ingrasat pt ca am mai dus o lupta cu kg. La 16 ani aveam 68 kg insa dr mea, care ma cunostea de la nastere, mi-a dat un regim pe care l-am tinut cu sfintenie si am slabit 15 kg. De atunci pana la sarcina nu m-am mai ingrasat si nici nu am mai tinut regimuri. La mine cura respectiva nu mai da rezultate pt ca in atatia ani, a devenit un mod de viata, un principiu alimentar.
Nu vreau sa supar pe nimeni, insa stiu ca dupa 1,2,3 kg in plus, urmatoarele vin rapid si pierzi sirul. De aceea vrea sa scap de ele.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura25/Laura25.jpg)
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flowerbee Nu vreau sa supar pe nimeni, Bee ![]() Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009) Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri! |
Stai linistita ca nu superi pe nimeni!
![](floare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
adelamaria spune:
Hop si eu! Ma primiti?
1.63 m si vreo 60 (hai 61!) de kilograme
Inainte de sarcina aveam 49-50 kg si acu m-as bucura sa ajung tot acolo (desi nu prea mai am sperante!) De fapt, m-as bucura pentru fiecare kg dat jos!
La mine problema mare e oboseala si stresul, lipsa timpului pentru mine. Nu am timp sa gatesc corect si desi nu mananc gras si nu prea fac excese, totusi ma ingras!
La mine beleaua mare sunt dulciurile. Le mananc pe fond nervos, ca sa ma faca sa ma simt bine, ca sa mai am energie "inca un pic" Incerc sa ma controlez, dar rar reusesc...si sunt deja 10 kg in plus!
Azi am mancat asa:
dimineata: o cafea neagra, 4 biscuiti si 1 covrig
pranz: salata cu o felie de telemea si 1/2 de cartof fiert in coaja
16.30: aproape un mar
+ 2 cani ceai verde+2 mini prajiturele
N-as vrea sa mananc diseara, dar nu stiu daca reusesc. Fetita mea mananca foarte putin si foarte greu; de cele mai multe ori trebuie sa ma vada mancand ca sa ceara ceva, cat de putin Nu e o justificare, dar adevarul e ca asta e o sursa de stres majora pentru mine. Ea nu mananca, eu am tendinta sa compensez si mananc pe fond nervos.
Daca aveti vreun sfat pentru mine...M-am gandit sa va scriu acum ca poate asa o sa fiu mai "cuminte" in weekend. Macar de jena fata de voi sa nu mai bag ca sparta in mine!
dulcetica spune:
citat din mesajul lui Laura25 Criss la ce sala mergi? ce faci acolo? [Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) |
Mediteaza!
![](icon_smile_big.gif)
Cind mi-a luat barbatul meu, anul trecut abonament la sala,foarte subtil ,cadou de ziua mea,am intrebat-o pe o prietena de la ce ore merge,in ideea ca mai schimbam o vorba.De unde?Eu nu puteam nici respira,asa doborita eram.Abia dupa vreo luna jumatate ,abia putem spune si eu ,da sau nu ,cind mi se adresa cineva in mod direct,nici pomeneala sa initiez discutii.
De sala m-am lasat ca mi-am luat una alta acasa,insa din pacate nu fac.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissandrada/crissandrada.jpg)
crissandrada spune:
Laura merg la VIP ca e aproape de mine. Lunea, miercurea si vinerea fac bicicleta, banda, abdomene,steper. Martea si joia merg la tae-bo si dupa asta 20 minute banda. Mi-am luat un abonament cu 20 de sedinte.
Meniul de azi
0ra 8 - o feli de paine cu o felie de branza telemea si 2 felii rosie
ora 10 - cateva guri dintr-o banana
ora 13 - o farfurie de ciorba de perisoare
ora 16 - o farfurie mica de paste cu ulei de masline si putin branza si 2 biscuiti dietetici si pana dimineata APA.
Criss de
Alessia si
Andrada
Laura25 spune:
citat din mesajul lui crissandrada Laura merg la VIP ca e aproape de mine. Lunea, miercurea si vinerea fac bicicleta, banda, abdomene, steper. Martea si joia merg la tae-bo si dupa asta 20 minute banda. Mi-am luat un abonament cu 20 de sedinte. Criss ![]() ![]() ![]() |
Pfiuuuu, si poti sa faci toate treburile alea? Nu zaci lesinata dupa 10 minute pe acolo?
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anamariame/anamariame.jpg)
anamariame spune:
Off, am fost si eu la sala saptamana asta, luni, marti, miercuri si joi. As fi mers si vineri, dar m-a mancat undeva si m-am cantarit dimineata, si dupa ce miercuri imi arata 61,7, vineri arata 62,4. Asa tare m-am suparat incat nu am mai avut chef de sala. Si nu am mancat deloc aiurea, in orice caz nu mai mult decat saptamana trecuta, cand, fara sport, am slabit 1.3 kg.De luni o iau de la capat cu sala: 20 min bicicleta, 20 stepper, 20 banda. Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Monnvas/Monnvas.jpg)
Monnvas spune:
Helau! Nu ma dati disparuta! Nu am rezultate spectaculoase, in seara asta aveam 54,5, adica -0,3 Daaaar... the good news e ca "hainele zice" de bine, adica incap in inca o pereche de blugi, 2 fuste si un sarafan, toate achizitionate la 49 kg! Pentru mine targetul imediat a fost atins - anume sa nu mai dau bani pe haine. Si vreau sa va zic ca am mancat pe rupte! Mi se pare destul de usor cu MOnti, asa ca... ii dau inainte.
Barfa? Zicea cineva ceva de barfa? Ca io ma bag
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
madelaine77 spune:
citat din mesajul lui dulcetica Madelaine 77 ,dar tu trebuie sa inveti sa asculti nu sa vorbesti dublu,ca aia care vin la cabinet au ei problemele lor ,mititeii . ![]() dulcetica |
![](floare.gif)
Laura25 spune:
Buna!
La multi ani la toti Andreii si Andreele din familiile voastre! Mancati si beti cu moderatie, dar nu va abtineti de tot .
Eu am avut ieri musafiri si am mancat si baut mai multe si numai dieta nu s-a cheamt, dar ... odata pe an e Sf Andrei, asa ca am o scuza buna. Azi e ziua gazei mele mici (Bianca Andreea) si ziua sotzului care face 32 de ani+ ziua numelui. Maine dau raportul, dar azi dimineata nu stateam chiar f. rau.
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi