incepind de azi -10kg (2)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
dulcetica spune:
Doamne ,la multi ani la toti care au numele andrei si andreea si fetei Laurei.Din pacate abia acum am aflat ,dupa ce-am citit ce-a scris Laura.Intre timp am spalat o masina de rufe si am facut luna in casa.Am fost sabotata de faptul ca au dat azi fara plata la camin ,si-s acasa cu rares,deci cu acces direct la frigider.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Carmon spune:
La Multi Ani Laura pentru Bianca-Andreea, sar si pentru sot.
De asemeni La Multi Ani tuturor celor care isi sarbatoresc azi onomastica ! Sa fim cu totii fericiti, iubiti.. si cat mai slabuti (ca sa fie in ton cu subiectul).
Monnvas felicitari! Asta-i si dortinta mea fierbinte, sa incap in hainele de la 58-60 kg (momentan doar o pereche de blugi ma mai incap, ii port in continuu de vreo luna, cu pauza in weekend cat sunt la spalat-uscat ). Sper ca peste vreo saptamana-doua sa-mi vina si restul pantalonilor!
Anamariame, esti exemplu de eroism! Cum ai rezistat 4 zile la rand la sala??? Vineri am intrat si eu prima data in sala, tot o ora de lupta pe aparate (20 banda, 15 eliptica, 15 stepper si vreo 10 bicicleta), dar sambata abia mai puteam merge. Oricum, e destul de demoralizant, in 60 de minute de aparate am pierdut doar 300 cal, deci nici macar o ciocolata .
Ieri m-am fatait doar vreo 30 de minute pe banda, iar mai pe seara am fost la un Andrei, deci.. .
Tu cand mergi la sala? Dimineata sau seara? Si cel mai important, mananci ceva inainte de sala, sau dupa? Inca nu prea stiu ce sa fac, azi ma duc din nou la sala, dar tinand cont ca-s incepatoare nu prea stiu daca/cum ar trebui sa mananc inainte si dupa sala. Iar pe net gasesc tot felul de informatii contradictoare... M-oi lamuri eu pan' la urma..
Meniul pe azi:
- mic dejun: o banana mica + o portocala + cafea cu lapte
- pranz: supa limpede, niste carnita de curcan fiarta la cuptor in sos propriu cu 2 linguri de orez cu ciuperci
- pe la 5:30 (cam cu o ora inainte de sala): un iaurt cu 1% grasime si o banana mica (sa am energie la sala )
Carmon spune:
Si daca e sa largim nitel aria de discutii, ca tot avem propriul nostru psiholog pe subiect ...
Vad ca voi toate sunteti mamici, deci aveti cel mai bun motiv din lume pentru cele cateva kilograme in plus. Eu inca sper ca intr-un viitor nu prea indepartat ...
Istoricul meu in ale kilogramelor a inceput cam acum 1 an jumate (pana atunci ma invarteam undeva in jur de 57 kg, desi ideal ar fi vreo 53) cand a trebuit sa parasim Grecia (unde am stat aproape 8 ani) din cauza joburilor. Cu cateva luni inate de plecare am tot iesit la mese de adio si am intrat rau de tot in baclavale si alte chestii, incat la venirea in Austria aveam deja 60 kg. Doua s-au dus rapid (acomodare, etc..), asta vara eram in jur de 59, dar apoi am descoperit bunatatile culinare de pe aici, si...
Mai grav e ca toata garderoba mea e undeva la 58 kg maxim, si ... nu-mi vine sa dau banii pe una noua. Deci nu ies inca la cumparaturi, sa nu ma deprim! Nu cred ca mai incap in 38 acum...
Din fericire traiul in afara are avantajele lui, cu "soacra" cred c-am petrecut adunate maxim 30 de zile in 9 ani, dar... ori de cete ori suntem in tara imi povesteste despre curele de slabire pe care le urmeaza ea - desi nu are nevoie! Nu stiu daca nu cumva sunt aluzii subtile la mine . Prin urmare e musai ca pana de Craciun sa slabesc nitel!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anamariame/anamariame.jpg)
anamariame spune:
Buna seara!Ati fost cuminti astazi? Eu nu prea Laura, La Multi Ani pt fetita si sot! Chiar ca ai o scuza buna sa calci stramb!Carmon, am rezistat fara probleme (si eu m-am mirat, pentru ca nu am facut sport de ft mult timp), dar am avut nevoie de toata vara ca sa ma hotarasc sa merg la sala. Eu intr-o ora ard cam 360 cal si mi se pare foooarte mult, dar asta pentru ca nu compar cu ciocolata (nu sunt fan), eu consider ca pot manca linistita o masa in plus, cam atat ar avea, nu? Cca 350 cal.Oricum, sunt cu moralul la pamant. M-am cantarit dimineata si...surpriza...aveam greutatea de acu doua saptamani, desi intre timp slabisem cam 1.5 kg. Nu mai inteleg nimic, pe cuvant! Nu am mancat dupa 6 seara, fara paine decat ft ft putin si atunci neagra, dulciuri deloc. Doar aseara am mancat pizza, dar doar un sfert
Am fost si azi la sala, am spus ca reincep in forta de luni, dar am ajuns acasa rupta de foame si am mancat o felie de pizza
Eu merg la sala in jur de 12. Cum mai rau. Ar trebui ca dimineata sa mancam ft bine, la pranz la fel, iar dupa masa cat mai putin si seara sala, sa ardem ce am inghitit peste zi. Ai mancat ft bine banana si iaurt inainte de sala. Cica asa si trebuie. Si foarte multa apa pe parcursul zilei.Eu sigur nu imi mai ating tinta pana la Craciun. Mor de nervi!Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Arianna_M/Arianna_M.jpg)
Arianna_M spune:
La multi ani si din partea mea Laura....pt printesa ta si pt sot....sa iti traiasca si sa fiti fericiti
Mai spun la multi ani tuturor celor care poarta acest nume.
Eu de azi am inceput sa tin post....asa k adio dieta dalma
Lupta cu kg !