Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 6
suede spune:
Nu are alte simptome,de-aia ma intrebam daca nu cumva sunt obsedata.
Si cu sughitul,ce sa mai zic....si pe noi ne apuca dupa masa,inainte de culcare...
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Buuun, am papat la tziti aproape o ora si vad ca nu vrea supliment, dar nici nu doarme, are chef de zdranganeala! Luto, sa stii ca obsesiile si intrabarile sunt tot acolo, dar o las si eu mai moala, ca mi-e ca plec pe campiile patriei daca o tin tot asa. Suede, daca nu are si alte simptome si daca nu are febra, se poate sa stranute din cauza mucisorilor care il gadila, sau pur si simplu. Si a mea face la fel, iar de sughit nici nu vreau sa discut, ma dispera la propriu, o apuca numai dupa ce a mancat ca sa vomite sau cand adorme ca sa se trezeasca, mi se pare cumplit. ------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA Da Doamne sa fim sanatoase! |
Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH
suede spune:
Multumim..
Scapam noi de ele...,ca nenorocite mai sunt
citat din mesajul lui 4mykids Neata si de la noi, Alex, bafta la control sa vi cu vesti bune; Luto, ce ma bucur ca ti-a iesit faza cu suzi, macar asa de forma si tot este un pic de liniste , ; Nela,si Isabella a stiut tare bine sa suga din biberon dar sa facut ca a uitat , dar ma bucur ca a inceput iar sa-si aminteasca,Iulia e cu scoala azi au fotograf la scoala,ce face printesa mica?; Maria, imi pare rau sa aud de Aidan ca are colici si de vomitaturi nu stiu ce sa zic dar te asigur ca nu are nimic cu plimbatul afara..dimpotriva ar trebui sa se linistesca, mamica care ramane singurica dar sunt convinsa ca te vei descurca cu brio...si iti dorim sa-ti treca gatul; Andre,...este aprope de linia de sosire...puiutul mic abia asteapta sa te cunoasca, iar cu greutatea nu-ti face probleme ca recupereaza rapid, important este sa fie sanatoasa ; Adi, draguta de tine , zici tu ca eu haos acolo , dar intradevar pari extrem de organizata si informata ; Dana, imi pare tare rau ca va chinuiti, eu va doresc sa treceti cat mai repede peste perioadele acestea nasole,sper sa fie doar un puseu de crestere; Suede, ce ma bucur ca sunteti cumintei chiar si cu colicii care nu va dau pace, Monique, profita de timp liber si da fuguta la cumparaturi, sunt convinsa ca vei gasi solutii pentru bagaje; Eu am terminat de stors un san mai bine zis dupa 5 minute m-am plictisit am scos 150ml, celalat l-am lasat plin de rezerva in caz ca imi face figuri la biberon, o sa ne pregatim de iesit caci este tare frumos afara. Mie nu mi-a trecut nici acum gatul; AAAAA...am vazut galusca lui Daciana, ce expresiv este si arata tare matur in poze...frumosa foc are niste ochi superbi; Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009) FETELE MELE DRAGI! |
Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH
Dana15 spune:
citat din mesajul lui lutoniana Danuta neata draga mea, pai NAN de ce ati cumparat simti ca nu e lapticul suficient ? Foarte bine ca l-a refuzat Ana....stie ea despre ce e vorba Nimic nu-i mai bun ca lapticul de la mami. Nu te mai stresa ca ai scos 50 ml.....mai citeam si eu pe forum de cantitati mari mulse si copilasi care baga cate nu stiu cat la o masa...iar mie la pompa daca insistam cu orele imi ieseau 40 ml.....si ma intrebam EVIDENT oare ce mananca copilul ? Uite ca mananca si are ce de a ajuns la 6 kile..... Abia acum, la 8 saptamani ale lui David am scos 120 ml din ambii sani, sambata cand am fost in parc......pana acum era o tristete ce reuseam sa scot ...si de aceea nici nu mai scoteam. Ii dadeam sa manance pe orbeste fara sa ma gandesc cat mananca. Continua sa-i dai sa pape si va fi bine. Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
Ce bine m-am regasit in mesajul asta Luci!
am strigat dupa formula pentru ca eram disperata..statea cu sanul in gura, o vedeam ca trage, se oprea, o puneam la raga si cand era sus, pe umar incepea sa planga..hai iar la san!
sanii erau moi (si acum sunt la fel)..se mai intaresc pe parcursul noptii cand de bine de rau exista o pauza de somn pentru toata lumea (3-4 ore)..asa, si fiind moi, aveam impresia ca nici nu poate sa tina bine sanul in gura, ca-l scapa..in fine, mi-am zis ca nu mai am lapte; concluzie care mi-a fost intarita de faptul ca scosesem asa putin cu pompa;
mai citeam pe forum si vedeam ca o mamica a scos o cantitate mult mai mare.....ziceam lui grig "uite! vezi ca se poate! eu nu mai am lapte" iar el ca si tine: "dar uite-te cand s-a nascut copilul! este mult mai mare decat al nostru"..a cumparat formula mai mult pentru confortul meu psihic; bine ca nu a acceptat-o!
Multumesc fetelor pentru sfaturi, pareri si ganduri bune! speram sa ne intram si noi intr-un ritm bun cat de curand!
Monikus deci ne tinem amandoua de manuta de astazi; reusim noi ..cumva! sa ne vezi peste 2-3 saptamani ce sfatoase o sa fim cu Andre cand o sa ne intrebe ea de toate cele..noi vom fi deja cu experienta!
Alex bafta la control!
ma duc sa pun de-o supa si sa pun masina de spalat la treaba..doarme micuta (stergem fruntea si rasuflam usurati)
Andre sa te intreb..ca uite, imediat te pregatesti de marea intalnire si apoi nu o sa mai ai asa mult timp de noi..mi-ai promis ca ma inveti cum sa aleg fructele de mare ..invata-ma te rog! trebuie sa ma uit la anumite chestii? ca sa imi dau seama daca sunt proaspete?!
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui Dana15Andre sa te intreb..ca uite, imediat te pregatesti de marea intalnire si apoi nu o sa mai ai asa mult timp de noi..mi-ai promis ca ma inveti cum sa aleg fructele de mare ..invata-ma te rog! trebuie sa ma uit la anumite chestii? ca sa imi dau seama daca sunt proaspete?! |
mary_07 spune:
Salutare si de la noi
Dana,imi pare rau ca treceti prin asa o perioada..o imbratisare calda de la noi si un
Anamaria,La Multi Ani!!!
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)
NelaM spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Draga mea, de abia astept sa nu am timp, dar de voi, cele care oricum nu realizati cat m-ati ajutat, si de pic voi avea timp. La fructe de mare sa nu iei de la raionul pesti, pentru ca nu este controlat transportul si niciodata din magazin mic. As zice Cora sau Auchan, raionul de chestii congelate si intotdeauna din cutiile de jos, nu cele care sunt puse sus. Spune-mi ce vrei sa iei sa iti mai dau sugestii. Ioooooooooooi, niste paste cu creveti 36+ Chiara Ada |
Fetelor, ma chinuiti de-a dreptul aici!!! Mie imi plac tare mult pestele si fructele de mare! Am facut ieri somon cu king prones cu usturoi...
Andre, ia mai zi-i o reteta de proni, din aia mari, daca stii, ca eu ii fac prajiti numai, cu ustoroi.
Fetele, scuze de off topic!
Dana, ma bucur ca esti bine. Si ma bucur din suflet ca ati trecut peste momentul "gata, eu nu mai am lapte, uite cum atarna tzatza, dam formula" cu brio! De cate ori nu mi s-a intamplat si mie... doamne doamne! Noroc cu sotul care e om cu capul pe umeri.
Eu sed in varful patului, Ana doarme somnul bun (ala de la 7 la 12), si eu stau si va citesc, dusuita si cu ochii cat cepele de somn (m-am obisnuit cu programul de somnic seara de la 7 si acum, 8 si jumate fiind, organismul imi cere somnic).
In alta ordine de idei: am reusit azi sa spal aragazul! Sunt mandra de realizarea mea mareata, pentru ca suntem "home alone" pana maine, cand se intoarce tati.
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Ana,
Dana15 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Draga mea, de abia astept sa nu am timp, dar de voi, cele care oricum nu realizati cat m-ati ajutat, si de pic voi avea timp. La fructe de mare sa nu iei de la raionul pesti, pentru ca nu este controlat transportul si niciodata din magazin mic. As zice Cora sau Auchan, raionul de chestii congelate si intotdeauna din cutiile de jos, nu cele care sunt puse sus. Spune-mi ce vrei sa iei sa iti mai dau sugestii. Ioooooooooooi, niste paste cu creveti 36+ Chiara Ada |
Andre deci tu zici sa nu iau chestii proaspete..mai bine congelat, nu?
(ne placea Cora inainte, dar de o vreme incoace ne-am reprofilat pe Auchan..plus ca este mallul..imi pot clati si eu ochisorii si o pot plimba pe Ana cu carutul;)
Thank God I'm a woman!
NelaM spune:
citat din mesajul lui 4mykids Nela,si Isabella a stiut tare bine sa suga din biberon dar sa facut ca a uitat , dar ma bucur ca a inceput iar sa-si aminteasca,Iulia e cu scoala azi au fotograf la scoala,ce face printesa mica?; Eu am terminat de stors un san mai bine zis dupa 5 minute m-am plictisit am scos 150ml, celalat l-am lasat plin de rezerva in caz ca imi face figuri la biberon, o sa ne pregatim de iesit caci este tare frumos afara. Mie nu mi-a trecut nici acum gatul; |
Lasa, Claudia, ca imediat isi aduce aminte complet Isabela cand i-o fi foame rau si numa' bibe se gaseste la indemana!
Ce mult lapte ai scos dintr-un san! Pai eu acu doua trei saptamani, nu mai stiu exact cand m-am muls, am scos 80 din amandoi! Dar vad ca Ana nu da semne ca ar fi subnutrita, ia in greutate, atata ca e mai micuta ea, draga de ea.
Ce fain, zici ca azi se trag in pozici cei mici la scoala? Pupici Iuliei, sunt convinsa ca o sa scoata niste poze traznet.
Alex, domane ajuta sa fie bine la control! Te asteptam cu vesti bune.
Uite ce veste buna ne-a dat si Cristina, deci nu e asa de grav cu a micuta, totusi. Sper sa treaca de tot cat mai repede.
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Ana,
Dana15 spune:
am apasat "send" fara sa fi terminat mesajul dinainte..
ok..Andre, eu ma uitam intotdeauna la chestiile care erau cica, proaspete..expuse acolo, pe gheata, alaturi de peste;
o luam incet..ca eu fiind necunoscatoare, nici nu prea stiu ce sa intreb..zici de creveti cu paste?!!! dai reteta?
apoi, eu cand ma mai duc la Auchan, ochiesc ceva si vin si intreb;
Meli multumesc frumos pt ganul bun! tot am vrut sa-ti zic de cateva capitole, ce mult de admir!! mamica tanara, care se descurca de minune cu 2 copilasi! vorba aceea, jos palaria!
Nela mami, deci si tu ai avut momente din acestea?!! un pentru ca le-ai depasit si imi dai si mie curaj!
si mie imi place tare mult pestele!!!
dar eu habar nu am ce-i acela proni..bagam un search pe google..invatam;
Thank God I'm a woman!
moni_iulia spune:
citat din mesajul lui suede Ce ma ingrijoreaza pe mine este faptul ca stranuta de mai multe ori la rand.I-am pus termometrul,dar nu are febra.Oare de ce stranuta asa?Si in spital stranuta iar neonatologul mi-a zis ca-i ceva norma.Sa fiu eu obsedata? La fel si cu sughitul... |
De stranutat stranuta si al meu in serii de cate 2 cam de 3 ori pe zi. Neonatologul mi-a zis si mie in spital ca-i normal ca cica ar mai avea ceva secretii pe caile respiratorii si ca asa le elimina. Mai nou al meu si tutseste tot cam de 3 ori pe zi dar asta pt ca se inneaca cu laptic sau adorame cu lapticul in gura si cand se trezeste tuseste.
De sughitat nu io-am dat decat lapte am auzit ca merge cu o lingurita de zeama de lamaie dar, nu i-am dat. Voi cum rezolvati?
Alex, multa bafta la dr!
Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze