Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 5
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25Andre, tinem pumnii sa se termine cu bine, mai au putintel! |
suede spune:
Buna dimineata,
In primul rand Alex iti tin pumnii azi la control.
Cat ne priveste pe noi,ne luptam si noi cu colicile,dar puiul meu este foarte cuminte,nu plange foarte mult,mai mult geme.
El plange doar atunci cand vrea sa-i schimb scutecelul,dupa care se linisteste.Eu ii dau Sab Simplex si functioneaza.
Mai nou,regurgiteaza,bine ca nu vomita cum am vazut ca fac alti pui.
In rest,a crescut bine,joi mergem a consultul de o luna si tare sunt curioasa...
Ce ma ingrijoreaza pe mine este faptul ca stranuta de mai multe ori la rand.I-am pus termometrul,dar nu are febra.Oare de ce stranuta asa?Si in spital stranuta iar neonatologul mi-a zis ca-i ceva norma.Sa fiu eu obsedata?
La fel si cu sughitul...
Va pup!
Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH
alex25 spune:
Buuun, am papat la tziti aproape o ora si vad ca nu vrea supliment, dar nici nu doarme, are chef de zdranganeala!
Luto, sa stii ca obsesiile si intrabarile sunt tot acolo, dar o las si eu mai moala, ca mi-e ca plec pe campiile patriei daca o tin tot asa.
Suede, daca nu are si alte simptome si daca nu are febra, se poate sa stranute din cauza mucisorilor care il gadila, sau pur si simplu. Si a mea face la fel, iar de sughit nici nu vreau sa discut, ma dispera la propriu, o apuca numai dupa ce a mancat ca sa vomite sau cand adorme ca sa se trezeasca, mi se pare cumplit.
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA
Da Doamne sa fim sanatoase!
4mykids spune:
Neata si de la noi,
Alex, bafta la control sa vi cu vesti bune;
Luto, ce ma bucur ca ti-a iesit faza cu suzi, macar asa de forma si tot este un pic de liniste , ;
Nela,si Isabella a stiut tare bine sa suga din biberon dar sa facut ca a uitat , dar ma bucur ca a inceput iar sa-si aminteasca,Iulia e cu scoala azi au fotograf la scoala,ce face printesa mica?;
Maria, imi pare rau sa aud de Aidan ca are colici si de vomitaturi nu stiu ce sa zic dar te asigur ca nu are nimic cu plimbatul afara..dimpotriva ar trebui sa se linistesca, mamica care ramane singurica dar sunt convinsa ca te vei descurca cu brio...si iti dorim sa-ti treca gatul;
Andre,...este aprope de linia de sosire...puiutul mic abia asteapta sa te cunoasca, iar cu greutatea nu-ti face probleme ca recupereaza rapid, important este sa fie sanatoasa ;
Adi, draguta de tine , zici tu ca eu haos acolo , dar intradevar pari extrem de organizata si informata ;
Dana, imi pare tare rau ca va chinuiti, eu va doresc sa treceti cat mai repede peste perioadele acestea nasole,sper sa fie doar un puseu de crestere;
Suede, ce ma bucur ca sunteti cumintei chiar si cu colicii care nu va dau pace,
Monique, profita de timp liber si da fuguta la cumparaturi, sunt convinsa ca vei gasi solutii pentru bagaje;
Eu am terminat de stors un san mai bine zis dupa 5 minute m-am plictisit am scos 150ml, celalat l-am lasat plin de rezerva in caz ca imi face figuri la biberon, o sa ne pregatim de iesit caci este tare frumos afara.
Mie nu mi-a trecut nici acum gatul;
AAAAA...am vazut galusca lui Daciana, ce expresiv este si arata tare matur in poze...frumosa foc are niste ochi superbi;
Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
moni_iulia spune:
"Salutale!
Multumesc de urari si pentlu ca tati s-a dus talziu sa-mi ia tolt, va selvesc abia acum cu o feliuta din plimul meu tolt si un . (Mami a mancat deja si nu ma doale bultica.)"
Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze
moni_iulia spune:
Fetele care ati avut "imtalnire" cu dentistii dupa nastere, ati avut vreo restrictie(radiografii,anestezie,antibiotice)?
Poze
moni_iulia spune:
citat din mesajul lui alex25 10.Pentru colici noi folosim zilnic, alternativ bonnisan / colic baby, sab simplex, debridat pentru tranzit si lass baby la nevoie ptr lipsa scaunului Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA Da Doamne sa fim sanatoase! |
N-am prea inteles cum dai tu picaturile. Dai mai multe feluri in aceasi zi? Te astept cu detalii
Poze
cristina_ana spune:
Buna fetelor!
Nu am apucat sa citesc tot ce ati mai scris, dar vreau sa ii dau un pupic mare de tot lui Adimercedes , pentru ca eu cred ca a avut dreptate si Emma mea are roseola. Exact cum a zis si ea, dupa ce a avut febra mare, azi-noapte a scazut brusc la sub 37, situatie care s-a mentinut si azi. Am fost totusi cu ea la medic azi, si cand am dezbracat-o in cabinet, stupoare: era plina de bubite mici de tot si rozalii. Eu nu le remarcasem acasa. Doctorita a zis ca deocamdata nu stie ce pot fi, ca e posibil sa fie de la caldura, dar sa le tin sub observatie si sa revin daca nu dispar. Ea nu mi-a zis nimic de roseola, dar acum, cand am citit mesajul lui Adi sunt aproape sigura ca asta este. Desi am cautat imagini pe net si am vazut ca bubitele ar trebui sa fie mai rosiatice, ori Emma le are mai rozalii. Dar sunt cam pe tot abdomenul si picioruse.
O sa o mai duc la un medic azi sau maine si va tin la curent. Sper sa nu fie nimic grav.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
4mykids spune:
JOSUHA SI TEODOR MIHAIsa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii.
Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui 4mykidsAndre,...este aprope de linia de sosire...puiutul mic abia asteapta sa te cunoasca, iar cu greutatea nu-ti face probleme ca recupereaza rapid, important este sa fie sanatoasa ; |